Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çünkü bu takımlara karşı büyük takım gibi oynamadık. Şu maçların hepsi antrenörün takıma katkısına örnektir, hiçbir reaksiyon gösteremedi. Sivas maçında ilk yarı farklı bir şey denedi ve takım azıcık kıpraştı, 2. yarı skorun üstüne yattık yine rezil olduk, neyse ki adamlar golü atamadılar. Takım 2. yarı sahada resmen yürüdü.

M.Demirkol Akhisar maçından sonra Pereira nın ''İyi savunamadık'' lafını eleştirdi. ''Büyük takımlar iyi savunamadıkları için değil, iyi hücum edemedikleri için puan kaybederler'' dedi. İşte bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz. Umarım Antep maçında klasik Şota futbolu izlemeyiz, ayıpta bir şey yaw sezon başından beri son maça kadar ilk yarılarda en az gol atan takım bizdik. (1 gol) Adamın eline sürüsüyle yıldız verdik, tamam eksiklerde yok değil ama bu rezaleti yaşayacak kadarda değil, 1(bir) gol... Yılmaz Vural a versek babacım diye diye bjk nin ensesine konardık şuan, bizim tek sıkıntımız teknik ekibin yetersizliği.
    Atak yapamıyoruz doğru ama defansta yapamıyoruz işte kontralara. Bakıyorsun bjk, gsye 7-8 kişi yüklenirken topu kaptırıyorlar ama gerideki 3 kişi bir şekilde kontrayı savuruyor. Bize bakıyorum 4-5 kişi hücum yaparken topu kaptırıyoruz gerideki sürüce adam bir kontrayı tutamıyorlar. Adamlar 3 kişiyle gelip gol atıp gidiyorlar bize sen 5 tane atsan ne olacak ki? Gerçi onuda beceremiyoruz zaten Ama hakikaten defansımız iğrenç şekilde oynuyor..

Örneğin Sivas maçında ikinci yarı ileriyi hiç düşünmeden defans yapmamıza rağmen defans bir sürü topa vurdurdu en az 2-3 tane gol pozisyonu verdik.
    En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 27.10.2015, 16:42.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu maçı kazanırsak o moralle sonraki Başakşehir maçını kazanır ilk dörde yerleşiriz.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçı kazanırsak o moralle sonraki Başakşehir maçını kazanır ilk dörde yerleşiriz.
        Ümidim olmasa da inşallah.

Yorum

• Bu maçı alacağımıza inanıyorum. 3-1 gibi bir skorla yeneriz Antep'i.

Yorum

• Benim tahminim de 2-1 aliriz
            Onur oynarsa 2-0 aliriz.
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bizim en büyük eksiğimiz teknik direktör yetersizliği her zaman söylüyorum başarısızlıkta istikrar olmaz, başarıszılıkta süreklilik olmaz, başarısızlıkta devam ve ısrar olmaz SİZİN TABİRİNİZLE ziya doğanda dahil( ki ziya doğana çok çok büyük haksızlık yapıldı ÇOK BİLMİŞ ŞENOL GÜNEŞ FETİŞLERİ TARAFINDAN eline iyi bir kadro verildiğinde takımı azdaha şampiyon yapıyordu tam 11 maç üst üste kazandı şimdikinden çok daha güçlü Anadolu takımlarına karşı) en kötü hoca SOTA'DIR.Taktik bilgisi yok,belli bir oyun formatı yok, akıllıca değişikllikleri yok oYunu okuması yok, oyuncuları motivesi yok, yok yok yokoğlu yooooooookkkkkkkkkkkkkk.ÇOKKK ÇOKK GEÇ OLMADAN sivas maçından önce denizli veya vural ile anlaşılmalıydı o tren kaçtı bu maçı kazansa dahi ondan sonraki hafta kaybeder 2 MAÇ KAZIR YİNE 3 MAÇ ÜST ÜSTE KAYBEDER SON BARUTUMUZUDA BU FUTBOL HOCALIĞI İÇİN UTANÇ KAYNAĞI ADAMLA HEBA ETTİK ARTIK HANGİ YÖNETİM GELİRSE GELSİN EN AZ 5 SENE ŞAMPİYONLUĞUN 'Ş' sini ağzımızı alabileceğimiz sanmıyorum.Bu sene için ise bu herifin takımı 4. dahi yapabileceğine inanmıyorum.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Leş gibi kapalı oynar antep atak bile olmaz gider saçma bi karambolden yada hayatlarında vuramıcakları bi şutla alırlar Chibuike ve Demir gibi sadece bizim maçlarda oynayan oyuncular sayesinde 1-0 2-0 karambole alırlar maçı

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ligin tartışmasız en iyi futbolunu oynayan beşiktaşı yenen tek takım TRABZONSPOR sa eğer demekki onlardan geri kalır hiçbir yanımız yok..!! kadir kıymet bilmeyen sevgili taraftarımız şuanda şenol güneş bu takımın başında olsa idi çok farklı bir tabloyla karşı karşıyaydık 2011deki hoca şuanda yok. takım içi kaoslar gruplaşmalar ve yönetim boşluğu teknik kadronunda yetersiz olmasıyla bu durumdayız. ha yarın gaziantepi yeneriz ancak bu sezon sonunu şampiyon çıkartabiliriz anlamına gelmesin.. biz kendi değerlerimize sahip çıkmayıp sırt çevirip ispanyanın katalunyası olamadığımız sürece real madridle kapışamayız.
                  Lütfen şu uğursuz adamı yine tartışmayalım o Trabzonsporu hiçbirrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaman şu anda bjk sini oynattığı gibi oynatmadı,hep korkak hep kabız en iyi kadrolarımızda bile her an yüreğimiz ağzımızda seyrettirdi bize maçları,o bizde hiçbir zaman mutlu olmadı hep ağladı dünyalrınnnnnnnnnnnnnnnnn parasını kazanmasına rağmen sanki ekmek parasına rica minnet hocalık yapıyordu ,sürekli şikeyet sürekli serzeniş, sürekli mutsuzluk, her an küstüm gidecm havaları, eski basın toplantılarına bakın .Şimdi bjk de mutluluk pıtırcığı gibi en ufak serzeniş yok .Bizden gitiği her sezon takımı mutlaka dağıtır bziz bi,tirrir öyle gider 96 da gitti 2004 te ancak belimizi doğrulttuk,2005 te gitti 2009 da ancak tekrar kadromuzu toparladık 2011 de ceyhunu,engini,glovaçkiyi,jajayı takımdan gönderip kadroyu mahfedende bizzzzati kendisidir aman ha şenol bu şotadan bin beterdir.
                  En son nakzo tarafından düzenlendi; 27.10.2015, 18:13.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• sota'nın son calışmadaki 11'ı bu şekilde

................esteban

aykut...douglas...medjani...constant
                    .............m'bia....okay.........
                    ...deniz........marin..............erkan
                    ...................N'dye

bu da benim 11
                    ................esteban

salih...douglas...aykut...constant
                    ..........medjani...m'bia.............
                    ..marin........okay............erkan
                    ................CARDOO
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Hala erkan sahada ekici kenarda Allah sizi bildiği gibi yapsın. Onur ortada yok. Yazık yazık
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Onur
                        Medjani-Aykut-Douglas-Constant
                        MBia-Okay
                        Sefa-Ekici-Marin
                        N'Doye

Onur
                        Medjani-Aykut-Douglas-Constant
                        MBia-Okay
                        Ekici--------------Marin
                        Ndoye-Cardozo
                        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 27.10.2015, 18:29.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Takımda huzur ortamı ne zaman sağlanırsa o zaman sportif anlamda başarı gelir. Onur ve Ekicinin dönmesi çok önemli.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu maçı kazanırsak o moralle sonraki Başakşehir maçını kazanır ilk dörde yerleşiriz.
                            Hafta başından beri aynı fikirdeyim.
                            Gurbetçiler İstanbul'u fetheder bir kez daha.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Mehmeti hemen kadrolarımızdan silmeyelim renktaşlar..

Onur
                              Aykut Douglas Medjani
                              Marin Mbia Mehmet Okay Erkan Constant
                              Cardozo
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Şota bey hazretleri Marko Marin'i sol açıkta, Sefayı sağ açıkta bir kez deneselerdi, hucum prensiplerini daha rahat yerine getirdiğimizi görebilirdi ( Oyunu okuma özürlü bir hocadan çok şey beklediğimin farkındayım)
                                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X