Şota istifa et onurunla git. İleri de tekrar bu şehre ve takıma gelmek için yüzün olsun. Kendine ve takıma yazık ediyorsun. Birilerinin kuklası olmuşsun aldığın nefesi bile hurmaya soruyorsun. Artık iyi niyetinden de şüphe edeceğiz. Senin harcın değil bu takım. Ben ligin 8. haftasında liderden 9 puan fark yiyen bir TRABZONSPOR ve bunu içine sindirebilen bir hoca istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Reis boşver.. ne yapıyon anlat hele..İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota durmadan alay ettigim total futbolun mucidi Mra dan bile cok kötü bir teknik direktör oyuncularda gerekli motivasyon yok, takimin hicbir sekilde bir taktigi yok saha ici disiplin, fizik gücü diye birsey yok, bu adam hollanda da caffe shoplardan disari cikmamis bu cok acik artik.
Yorum
-
Dostlar biz galiba nankoruz ve bunlari hakediyoruz henrique ve adrianlara kizardik oynamiyorla diye en azindan onlar iki yuzlu degildi takimda kulis yapmazlardi efendilerdi simdikiler yumruk atiyor caka satiyor takima kusuyor hey gidi eski oyuncular szymek , tekke yahu inanirmisiniz huseyin cimsiri bioe ozledim ainirimden aglayacagim resmen.
LG-V400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
Sinirliyim,haci catacak yer ariyorum, kestane var firinda onu hüpletecem birazdan sen nörüyon ?İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleReis boşver.. ne yapıyon anlat hele..No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ooo panpa afiyet olsun. Bende takılıyom bakıyorum öyle ne var ne yok diye..herkes sinir küpü tam çıkacaktım seni gördüm işte..İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinirliyim,haci catacak yer ariyorum, kestane var firinda onu hüpletecem birazdan sen nörüyon ?
Yorum
-
İroni değil. Albayrak'ın hataları var kabul ve bu hatayı sadece Nuri Albayrak değil koca Trabzonspor camiası İHO'yu başkan yaparak yaptı.
Albayrak'ın sağlam bir yönetimle takımı hem madden hemde sportif başarı açısından rahatlatması gerek. Kaldı ki, Nuri Albayrak son zamanlarda inşaatçı kimliği ile pek anılmaz.
Yorum
-
kendine yer yapıyor,çakkalllll,kesin at alacak kendisineİlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSergen yalcin ligtv de trabzonsporu yükseltiyor sampionluk hedefi herzaman olmali diyor bunu bizde biliyoruzda sergenden duymak bunlari ilginc@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Inis cikis demissinde bence daha bu inis devam eder shota hurma iho gidene kadar da o cikisi biraz zor görürüzİlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha 8 haftada 3 istanbul takımı sana.
23 puanlık fark taktı.
Bu sezonu da iniş-çıkışlarla, hedefsiz biçimde geçireceğiz.
Dananın kuyruğu Aralık'ta kopacak.
Bu saftirik, niteliksiz İHO ne olursa olsun engellenmeli.
Yani Trabzonspor'un çıkarları için herkes işbirliğine girerek, ortak paydada buluşmalı.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Osmanlispor üc sifir yenilmis kendi sahasinda trabzonu yendiler gelen gecene yeniliyorlar osmanli düsecek mersinde gelen gecene yenilir trabzondan baska mac yok gibi oynadilarBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum