Marin ,cavanda , okay kacin kurtarin kendinizi gerisini bagla at denize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Hahahahahaİlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota kalmalı ne olursa olsun.
Oyuncular bi hocaya alışmadan hocayı gönderiyor kulüp, sonra yenisi geliyor 5-6 maç kötü sonuç alıyor bi daha yeni hoca aramaya başlanıyor.
Israr edilmeli bir hoca da uzun süreli ısrar edilmeli bu işin başka türlü çıkarı yok.
Yorum
-
Bi deri bi kemik kalirsiniz böyle gittikceİlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediyete basladiydim
bizmkiler yedikce ben de yedim
Yorum
-
O kefen değil. Çarşaf getiriyorlar. Bizi bi sevin diye.İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePanik yapmayın beyler bizim başkanımız üstün insan iho, bulur bir yolunu gene DİK DURUR.
Pankartları hazırlayın, başkanı karşılayalım destekleyelim, 3 5 kişide gelirken çarşaf getirsin, kefensiz karşılama olmaz.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
Asıl gitmesi gerekenler gitmiyor çünküİlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota kalmalı ne olursa olsun.
Oyuncular bi hocaya alışmadan hocayı gönderiyor kulüp, sonra yenisi geliyor 5-6 maç kötü sonuç alıyor bi daha yeni hoca aramaya başlanıyor.
Israr edilmeli bir hoca da uzun süreli ısrar edilmeli bu işin başka türlü çıkarı yok.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum