marinini şutlarından 1 i gol olmalıydı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
2011den beri her yil futbol muhabbeti acildiginda sike mike fln bi sekilde futbol muhabbetlerine dahil oluyordum. O da demode oldu. Futbol konusu acilinca telefonumla ilgileniyorum, instagram vs.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Adam gayet kurtarıyor seninki gibi geleni gelmeyeni içeri almıyorİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalecilerinden de resmen bal damliyor
Yorum
-
Panik yapmayın beyler bizim başkanımız üstün insan iho, bulur bir yolunu gene DİK DURUR.
Pankartları hazırlayın, başkanı karşılayalım destekleyelim, 3 5 kişide gelirken çarşaf getirsin, kefensiz karşılama olmaz.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Hİho'nun misyonu var. İstifa etmez. Trabzonspor'u bitirmekle görevliİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSota nin mac sonu istifasina kesin gozuyle bakiyorum ben onuru gururu şerefi olan bir insanim Sota da oyleyse istifa edecektir ancak,
Ya İho ? Aralik ta adayim deme genisligine sahip bu herifin Trabzon daki akibeti ne olacak ?
Yorum
-
Haciosmanoğluna Trabzonda meydan dayağı gerekİlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ne zaman ayaklanmayi düşünüyor acaba??
4 maçtir yeniliyoruz, takim rezil bir durumda..
Kümeye oynuyoruz..
Ayaklan artik Trabzon, yak tesisleri..
Yumurta at otobuse..
Birsey yap uyuma artik..
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
Şota kalmalı ne olursa olsun.
Oyuncular bi hocaya alışmadan hocayı gönderiyor kulüp, sonra yenisi geliyor 5-6 maç kötü sonuç alıyor bi daha yeni hoca aramaya başlanıyor.
Israr edilmeli bir hoca da uzun süreli ısrar edilmeli bu işin başka türlü çıkarı yok.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum