sen ersun yanal gibi elit hocayı gönder kasımpaşa gibi kayseri gibi baskının olmadığı takımlarda hiçbir başarısı olmyan shoyı takımın başına getir dünya üzereinde bu saçmalığı sadece İHO gibi bir çapsız yapar shota bu maçtan sonra istifa etmesse gözümdeki futbolcu zamanındaki değeride bitecek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Aynen hatta avrupanın en iyi önliberosu kendisi.İlk olarak MØ 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia Türkiye liginin en iyi futbolcusu.
Yorum
-
Burda. Yönetim gitmedikçe Trabzonspor'a istediğin hocayı getir. Hiçbir başarı sağlayamazsın.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota değil IHO gitsin diyen tayfa burda mı? Hey gidi
Yönetim+Hurma+Şota+(Özer) gitmeli.
Yorum
-
Atiba bu takımda oynasın en çok sövülen adamlardan biri olur. Tek tek oyuncularda suç bulmanın anlamı yok sistem yok bir şey yok ne hücum yapabiliyoruz ne defans yapabiliyoruz ne topu ayağımızda tutabiliyoruz. Mbia'nın Cardozo'nun kalitesi tartışılmaz bize gelince yeteneklerini unutmayacaklarına göre takım yönetiminde sıkıntı var demektir. Takım içi huzursuzluğa hiç girmiyorum bile.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Cardozo'yu da eleştiririm Şota'yı da.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemiştik hepsi gidecek ONUR kalacak diye. Yavas yavas gideceksniz bekleyin.
şotay hoca deyip de cardozoyu eleştiren kafa var hala bu forumda.
Cardozo dokunulmaz mı ?
Yorum
-
Şota berbat hoca eyvallah peki büyük başkanın niye Ersunu yolladı? Hemde transfer istiyor diye gönderip yerine gelen adama daha fazlasını yaparak?İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa mesele kök mök değil bu adam BERBAT bir hoca.
Bizimkier takmış bir İHO,TFF Şota ya laf yok
Valla kisme masal anlatmasın şu takımda Onur ve Mehmetin küstürülmesi bile başlı başına bir istifa sebebi ama işte istifa etmek bile bir şeref ve gurur ister.En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 20:58.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
aynen bende sizin gibiyim yalnız değilsiniz .....İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvde tv karşisinda gülüyoruz ağlanacak halimize
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum