Bülent Korkmaz'ı yeni farkettim. Top 10 dakika oyunda kalırsa iyidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
maç başlar başlamaz enine 40 boyuna 60 metreye yayıldı yine takım. bence bütün sorun bu anlayış eksikliğinden başlıyor.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Hayır ne Aykut FB'nin ne Ünal bizim sportif direktörümüzken de kulübede olmazdı. Hurma ise bildim bileli kulübede. O gene iyi eskiden Sadri Şener bile kulübedeydi...İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖner Özen Beşiktaş zamanı kulübede oturuyor muydu?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Enteresan. Oturmayı geçtim sağa sola da karışıyor. Bu tercihin nedeni nedir acaba?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır ne Aykut FB'nin ne Ünal bizim sportif direktörümüzken de kulübede olmazdı. Hurma ise bildim bileli kulübede. O gene iyi eskiden Sadri Şener bile kulübedeydi...
Yorum
-
douglas'a yakışmayacak bir yerleşim hatası kalemizde golü görmemize neden olacaktı...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Öyle hata yapılır mı ya.
Yorum