kadro rezalet.. muhtemelen şotanın son maçı olabilir bu maç.. rakibin hızlı hücumcuları karşısında bu salih ne yapacak merak ediyorum.. ilk golü atarsak maçı alırız da ilk golü yersek ne yapacağız merak ediyorum..
Ya hala şu kafadan kurtulamadık..Ne demek son maçı??? Hakem hataları olmasa şuan en az 17 puandaydık...Hataları olabılır ama bu ne ya hemen 8.haftada kelle alma??
Lig TV'nin verdiği kadroyla resmi sitedeki kadro farklı...
Şota leş bir hoca onu gelmeden söylüyorduk da ya şu kadroya bak hemşerim ligin en iyi kadrosu diyenler vardı şu kadroya iyice bir bak vasat sıradan bir kadro hocada hoca olmayınca sonuçlar ve lig sıralaması normal..
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Daha tv yi açmadım Lig tv sitesinde Okay 11 de gözüküyor, emin misiniz Medjani-Mbia olduğuna ? Yok eğer öyleyse şimdiden sövmeye başlayacağım !!! Ne yapıyor bu adam ya ? Okay Mbia zaten en büyük güvenceydi Okay ı nasıl keser sakatlık mı oldu acaba ısınırken felan yoksa mantıklı bir açıklaması yok !
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Şota leş bir hoca onu gelmeden söylüyorduk da ya şu kadroya bak hemşerim ligin en iyi kadrosu diyenler vardı şu kadroya iyice bir bak vasat sıradan bir kadro hocada hoca olmayınca sonuçlar ve lig sıralaması normal..
As kadrodan en az 4 oyuncun sakat..Ne hakem hataları olmasa herşeye rağmen en az 17 puanda olacaktın..Ama şota leş oyle mi?
Okay'ın 60'dan sonra düştüğünü düşünürsek mantıklı ama ilk yarıyı çöpe atmış oluyoruz yine.
bence okay'ın düştüğü falan yok. takım içinde güç (!) olarak en zayıf halka olduğundan şota hoca ilk onu çıkarıyor. ümit milli seviyede, kayseri'de 90 dakikayı rahat çıkaran okay'ın bizde 60'ta oyundan düşmesi bence söz konusu değil. tamamen hoca tercihi...
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Mağlubiyet için her şey hazır. Psikolojik olarak da kendimi hazırladım. Hamdi Aslan'ın yorumları da baharat eksikliğini gideriyor şu an. Aman sabahlar olmasın.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
bu tkımda sol bek oynayacak tek adam ne yazık ki constant.. maalesef alternatifi yok.. ne yusuf ne de cavanda bu mevkiide oynayacak yeterlilikteler.. alper ise trabzonspor seviyesinde değil.. cavandayı sola kaydırıp salihi sağda oynatmak ise dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak anlamına gelir.. hazır işleyen sağ beki de kaybetmek demek..
bu günkü maçta sağdan ve soldan bir tane orta gelecek mi merak ediyorum..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
As kadrodan en az 4 oyuncun sakat..Ne hakem hataları olmasa herşeye rağmen en az 17 puanda olacaktın..Ama şota leş oyle mi?
bu 4 oyuncu nerde sakatlandı.. bizim bilmediğimiz maç mı oynadılar.. 15 gündür bu takım yatıyor bizim sakatlar sanki kanser oldular bir türlü iyileşemediler.. sportif direktörümüzün isveçe gitti dediği oyuncu o gün antrenmanda görülüyor.. bence sakatlar oynamak istemediği için çamura yatıyorlar..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Ya hala şu kafadan kurtulamadık..Ne demek son maçı??? Hakem hataları olmasa şuan en az 17 puandaydık...Hataları olabılır ama bu ne ya hemen 8.haftada kelle alma??
Böyle bir mantık olabilir mi yok halamın bıyıkları olsa amcam olurdu 3 maç üst üste kaybeden ligde 10.olan lider bjk ile kaybederse 9 puan fark olacak olan avrupadan ilk maçta elenen lige mutlakkkkkkkk şampiyonluk parolasıyla başlayan bir takımın hocası ne yapması gerekiyorsa sotada u.tarım onu yapar veya azcıksilkelenirde söver bağırır çağırır bu futbolcu güruhunada maçı kazanır.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum