Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu fanteziler bu hocayı yer
    inşallah cavandanın yerini değiştirmek istediği sonucu verir

Hep söylüyorum söylemeye de devam edeceğim yusuf yetenekli ama futbol zekası yüksek bir oyuncu değil trabzonspordaki yeri olsa olsa sol bek olur
    En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 20:20.
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Esteban
      Salih, Aykut, Douglas, Cavanda
      Medjani, Mbia
      Marin, Özer, Yusuf
      Cardozo

Lig TV şimdi bu kadroyu alt yazı geçiyor.

Okay yok. Hayırlısı. Biraz üzüldüm buna

Yumlu yok ya sevindim.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Yedekler ateş ediyor yalnız. Nazar değmesin.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 6 yedek mi var ben mi yanlış gördüm ?
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Kazan artık Trabzonspor
            Farklı kazanırsak güççük şikeci Sivas'a da korku salmış oluruz.

Hadi kaçtım.
            Maça konsantre olmalıyım.
            Çayımı demledim
            Saati bekliyorum.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Esteban
              Salih Douglas Aykut Cavanda
              Mbia Medjani
              Marin Özer Yusuf
              Cardozo

Medjaniyi oynatmak istedi ama Aykutuda oynatmak istedi. Okay oynasa cok defansif olacaktık Ozeri oynatarak ofansif olmak istedi. Constanta ne oldugunu merak ediyorum.
              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• sene başından bu yana başarılı oynadığımız maçların tamamında okay -mbia ikilisini gördük. bugün bu ikilinin oynama fırsatı varken oynatmama lüksüne nasıl sahip olduğumuzu anlayabilmiş değilim. okay öyle ya da böyle orta alanda takım arkadaşlarına pas alternatifi yaratan, direnç koyan, ayağı düzgün modern bir ortasaha oyuncusu iken ikamesinin nasıl oluyor da medjani olduğunu da anlayabilmiş değilim. medjani-mbia-özer muhtemel üçlüsünün takımın ihtiyacı olan pas trafiğini ve kalitesini yakalaması da çok mümkün görünmüyor benim cephemden. solbekinin sakatlığında salih kararı ne kadar zaruri ve tartışılmaz ise okay'ın kesilmesi bir o kadar yanlış ve tartışılır karar bence.
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  22'yi 15 maç sonra kesebildi avealı bakalım 32 ve 10'u ne zaman akıl edecek...

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                  10u kesemez. O ondan daha üstün bu takımda.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    6 yedek mi var ben mi yanlış gördüm ?
                    Constant sakat döndüğü için ağrıları da vardı o yüzden durumu bugün belli olacaktı. Ama Deniz'in neyi var anlamadık?
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Okay'ın oynamamasının bi açıklaması var mı? Mantıklı olmasını da geçtim, bi açıklama? Her hafta bir süprizle karşılaşmak zorunda mıyız biz?
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Marin ve Cardozo gününde olmazsa hücumumuz zor. Ya da Duran Top.
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• kadro rezalet.. muhtemelen şotanın son maçı olabilir bu maç.. rakibin hızlı hücumcuları karşısında bu salih ne yapacak merak ediyorum.. ilk golü atarsak maçı alırız da ilk golü yersek ne yapacağız merak ediyorum..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okay'ın oynamamasının bi açıklaması var mı? Mantıklı olmasını da geçtim, bi açıklama? Her hafta bir süprizle karşılaşmak zorunda mıyız biz?
                            Bence hoca Medjani ile ilk yarı Mersini durdurup ikinci yarı Okayı oyuna sokarak Mersib yorulunca fizik üstünlüğünü ele geçirmeyi düşünmüş. Yani inşallah öyledir.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence hoca Medjani ile ilk yarı Mersini durdurup ikinci yarı Okayı oyuna sokarak Mersib yorulunca fizik üstünlüğünü ele geçirmeyi düşünmüş. Yani inşallah öyledir.
                              Okay'ın 60'dan sonra düştüğünü düşünürsek mantıklı ama ilk yarıyı çöpe atmış oluyoruz yine.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sota yine harika bir 11 cikarmis. Sol bek Salih, komedi.
                                salih sol bek değil sağ bek..Cavanda solda olacak..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X