Trabzonspor'un puan kaybettiği maçlarda Osmanlıspor harici kötü oyun ortaya koymadık bence.. Son maçta ve Gs maçındaki bariz hakem hatalaları olmasa ve biraz şansımız olsaydı bu takım zirvedeydi şimdi. Herkeste bir karamsarlık hakim.. Ben bu maçı kayıpsız geçeceğimize inanıyorum.. Kadromuz o kadar da yerin dibine sokulacak bir kadro değil. Bence en zayıf halka hoca.. O da kendini taktik anlamında geliştirse çok maçı kaybetmeyiz bence..
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Biraz şans olsa 3 maç arka arkaya kazansak takım birkaç hafta daha şampiyonluk şarkıları söyletir. ( Polyannacılara ) ... Ama işin özünde görülüyor ki Bu yönetimle olacak iş değil. Takımda huzur yok. Umutlanmak boşa zaten doğacak ümitlerimizi de hakemler alıp götürüyor. Futbolcularda para alamama sıkıntısı ve gruplaşma var. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Köklü çözümleri bir çok arkadaş dile getiriyor zaten.
Futbol iyi futbolcu kafası çalışan futbolcu ile oynanıyor maalesef. Sen şimdi yusufu bir takıma koyduğun anda o takımın %50 hucum gücünü bitirmiş oluyorsun. Bir insan 20 orta yapıp bunun 3 tanesini isabetli yapabiliyorsa bu futbolcu değildir. Bakın 42 yaşındayım büyük sahada top oynuyorum 60 dakikanın içinde sağ bekten sürekli bindirme yapıp orta yapıyorum ve inanın istatistiklerim bu heriften çok çok daha iyi.
fiziki bir mücadeleye giremiyor, topun her iki yönünde sert oynayamıyor. Bire birde adam geçme özelliği çok az, yanındaki adama 3 metreye isabetli top atamıyor. Bir oyuncuya nasıl neresine ne kadar şiddetli pasa atmalıyım düşüncesi yok. Sadece hızlı koşuyor, Baba ama sadece hızlı koşuyor diye hucum gücünü yarı yarıya düşürmeye değer mi?
Daha öncede söyledim; Yusuf çok uzun bir süre duvarla ayak içi ayak üstü ayak arkası çalışma yapması lazım. Her gün en az 500 orta çalışması yapması gerekiyor. Normal idmanın dışında oturup kişisel antreman yapması gerekiyor. Ben yönetim yerinde olsam Yusufa bir süre veririm oldu oldu, olmadı kusura bakma...
Keza bu diğer bütün futbolcular için geçerlidir...
Bizim asıl problemlerimizden biride atakları sonuçlandıramamak. Aut veya kaleci kurtarışı ile atak sonuçlanmalı. Biz ataklarımızın çoğunu topu rakibe kaptırarak bitiriyoruz.
***********************************.
futbol oynamış veya futboldan iyi anlayan biri için anlaması net bir açıklama olmuş.
demişsiniz bir oyuncunun verimsiz oluşundan dolayı hucum güçü yarı yarıya düşer diye
sorun burda zaten.
bizler sitem ediyoruz yıllarca niçin başarılı olamıyoruz diye
hasan üçüncülerin,macitlerin,hüseyin çimsirlerin,tayfun coraların
ferhatların,aykut akgünlerin,zekilerin,abdülkadir özdemirin,fatih atiklerin
mustafa akbaşların ve onlarca futbol zekası olmayan yabancı oyuncuların trabzonsporumuza kazandırdıklarını
uzun vadeli masaya yatırılarak muhasebesi yapılmalıdır.
diyorlarla trabzonspor da oynuyorlar
burada oynuyor diyerek olayları kapatmaya çalışıyorlar
eleştiriye gelemeyen kişiler var...
yıllarca zaten bu torpilcilik duygusallık olduğu için başarılı olamıyoruz.
bu futbolcular bizdeyken kimler istedi?
bizden gittikten sonra hangi takımda başarılı oldular?
bu şehirden yıllar önce
şenollar,necatiler,turgaylar,hamiler,hamdiler... çıktıysa
iyi bir çalışmayla torpil yapmadan,duygusallık yapmadan
tekrar bu karekterde yüzlerce oyuncular çıkarılacağından adım gibi eminim.
Önemli olan maçta her 2 devrede oynadığı futbol, çıkarılacak kadro, oyuncu değişiklikleri gibi konuları merak etmekteyim.
Bu maç, bu sezon en kötü ihtimalle şampiyonlar liginde ön elemeye kalabilmemiz için kazanmamız gereken en önemli maç. Moral, motivasyon ve özgüveni geri kazanmayı da sayarsak sadece 3 puan değil, çok değerli kazanımlarımız olacaktır.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
konuyla alakasi yok ama kenan Iskender diye cok büyük bir insanimizi kaybetik Allah rahmet eylesin ...cenaze törenini izledim onursal baskan dedigimiz Mehmet ali yilmaz nerede ?? ne ziyaret eder ne gelir trabzona bile gitmiyor sanirim anlamadim tessilerin ismi Mehmet ali yilmaz onursal baskanda degilmi ?? kenan iskenderi tanimiyormuydu
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
12 günde hic birsey degismez sezon basinda ne taktigi yaparsan o Taktik devam eder sayet baska hoca gelir yardimcilarinla o Zaman degisiklik olur suan mental olarak kafalar degismeli oyunculara nerde oynadiklari trabzonsporun ne Kadar büyük bir camia oldugunu anlatmak gerekiyor veya devre arasinda bizle olmak istemeyenler gidebilir takim bularak denilmeli baska yok antromanla felan filan hergün ayni seyleri yaparak takim güclenmez ...sota hocamiz suan yardimci olarak fatih tekkeyi alsa bomba etki yaratir takimda ve galip geliriz ...üc mac yenildik ilk yenilgi sonra gs den iyi oynadik denildi Hayat devam etmis sen sota hoca osmanlispordan dayak yedin resmen yenilgi aldiktan sonra ne yaptiniz antromanlarda normal sutmu cekildi veya oyunculara izinmi verdiniz konya macinin ilk yarisinda trabzonspor sahada yoktu ?? konyasporda trabzon buysa saldiralim dediler ve yenildik anlatabildimi ?? bu yüzden 12 gün bir takima ayni sartlarda normal antromanla bi fayda getirmez rakibin taktikler calisirken sen normal düz kosuyla mac kazanman imkansiz ??antromanda Taktik calisin arkadas bu nedir ya her oyuncu millioner bir ay para alamadiysa bile acmi kaldiniz bu sahtekarliktir bende aylik biz ne edelim o Zaman Sabah 5 kalk ise git aksam 18 eve gel yat uyu Sabah uyan devam et yok arkadas sinirim tepemde suan cildirasim geliyor gs macinda erkanin kacirdigi gol aklimdan cikmay ya ?? la hergün antroman yapaysiniz günde 3 defa o topu kicinla ayaginla kafanla atmalisin bunun özürü yok yusuf Ronaldo olmadin daha kosman gerekiyor marin durum vaziyet buysa bende kosmam diyordur ..takimda birini bulduk sucluyoruz her suc mustafaya atiyoruz peki cardozo nerde ?? ndoye ne eti?? yeter ya yeter
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
osmanlı maçında ettiğim küfürden olayı 10 gün cezalıydım cezam bugün bitti zaten bu gidişle bol bol ceza yeriz gibi görünüyor daha ersun yanal istifa edip şota ismi gündeme geldiğinde foruma yazmıştım şota dan ancak reklam yıldızı olur diye ve malesef haklı çıktım şota kişilik olarak iyi bir insan fakat hocalık anlamında bir o kadar kötü bir hocadır kayseri ve kasımpaşa gibi baskının hiç olmadığı 2 klüpte hiçbir başarısı olmayan şota trabzonspor gibi 4 büyükler içesinde hocalık yapması en zor takıma nasıl ve hangi nedenle hoca olabiliyor burda hurma devreye girmiştir diye düşünüyorum çünkü hurma ersun yanala sözünü geçiremeyecekti ve kendine kukla olarak şotayı buldu benim mersin maçımdanda bir beklentim yok nedeni takım 7 hafta olmuş top oynamıtor kimin ne yaptığı belli değil ne kanatlar çalışıyor ne orta saha topu ileri taşıyabiliyor ne golcülerimiz iş yapıyor yani takımda elle tutulur hiçbir özellik yok şuan açık ara ligin en kötü top oynayan takımlarından biriyiz yol yakınken şotaya elveda denip takımın başına lucien favre veya marcelo bielsa dan biri takımın başına getirilmelidir.
Yorum