iddia ediyorum osmanli bizi yenecek..maç sonu görüşelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
trenle istanbuldan ankaraya yenikente maça gideceğim nasipse.ankara garda inip kızılaydan metroyla gitmiştim bi kere,en kısa yoldan nasıl stada ulaşırım bilgisi olan varmı.
biraz araştırdım trenle sincana geçip ordan yenikent minibüsleri varmış yaklaşık 12 km kadar mesafe.En son Ömer_ tarafından düzenlendi; 20.09.2015, 16:33.
Yorum
-
:-) tabi tabi. hepsini alacagiz.kac mac kaldiysa tümünü kazaniriz.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanadolu maçlarının hepsini kazanması gerekiyo. öyle veya böyle düşe kalka kazandıkça güven artar.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Küçük maçları kazanmamızın ihtimali, Kadıköy'de Şikebahçe'yi yenme ihtimalimizden farksız. Bu sezon bence Kadıköy'de Şikebahçe'yi yeneriz. Shota'nın taktiği buna müsait. Ama bu taktik Osmanlı,Akhisar, Şekerspor,Elezığspor gibi küçük takımlara sökmez.
Gollü beraberlik diyorum Osmanlı maçına.
Yorum
-
alırsan ilerlersin alamazsanİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle:-) tabi tabi. hepsini alacagiz.kac mac kaldiysa tümünü kazaniriz.
gerisini yazmiyim
Yorum
-
Osmanlıspor'un hücum hattının tam istediği defans hattı var bizde. Douglas-Yumlu yavaş adamlar. Dikkat etmemiz gerek
Öte yandan N'Doye siz ne derseniz deyin kesik yemeyecek, yiyemez. Cardozo oyuna girdikten sonra top gelmedi. N'Doye bizzat orta sahadan topu alıyor. Cardozo'yu kötülemiyorum, çarpılırız ama ceza sahasına getiremezsen topu verim alamazsın ondan. Şu şablonda N'doye-Cardozo oynar. Tek Cardozo oynamaz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-------esteban------------
-cavanda- yumlu- dauglas-- constant-
-marin---mbia--okay------erkan------
------------ekici-----------------
-------------oscar---------------hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Maçın başındaki saha içi düzeninde Cardozo tek oynar mı oynamaz mı görİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsmanlıspor'un hücum hattının tam istediği defans hattı var bizde. Douglas-Yumlu yavaş adamlar. Dikkat etmemiz gerek
Öte yandan N'Doye siz ne derseniz deyin kesik yemeyecek, yiyemez. Cardozo oyuna girdikten sonra top gelmedi. N'Doye bizzat orta sahadan topu alıyor. Cardozo'yu kötülemiyorum, çarpılırız ama ceza sahasına getiremezsen topu verim alamazsın ondan. Şu şablonda N'doye-Cardozo oynar. Tek Cardozo oynamaz
Bitmiş tükenmiş bir orta saha yürüyemeyen Okay , Sağ kanadı Ndoye Sağ beki Salih, sol bekte bocalayan Cavandalı bir oyun yapısında Cardozo'ya top gelmeyince Cardozo tek oynayamaz mantığı çıkabilir. Maçın başındaki düzenle görmek lazım.
Erkan-Ekici-Marin-Cardozo bu 4'lü çok rahat bir arada ofansif futbol oynayacağımız zaman oynayabilir.
Osmanlı maçında ne oynayacağız? Kontra mı yoksa Hücum mu? Arası bişey olmaz.
Yorum
-
Çok uzağa gitmeye gerek yok. Rabotnicki maçını göz önüne getirmen yeterli Cardozo'yu tek forvet oynarken nasıl performans göstereceğini görmek için.İlk olarak antishota tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın başındaki saha içi düzeninde Cardozo tek oynar mı oynamaz mı gör
Bitmiş tükenmiş bir orta saha yürüyemeyen Okay , Sağ kanadı Ndoye Sağ beki Salih, sol bekte bocalayan Cavandalı bir oyun yapısında Cardozo'ya top gelmeyince Cardozo tek oynayamaz mantığı çıkabilir. Maçın başındaki düzenle görmek lazım.
Erkan-Ekici-Marin-Cardozo bu 4'lü çok rahat bir arada ofansif futbol oynayacağımız zaman oynayabilir.
Osmanlı maçında ne oynayacağız? Kontra mı yoksa Hücum mu? Arası bişey olmaz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Gs'ye kadrosunun aynısı, mehmet-özer, ndoye-cardozo değişikliği. okay yoruldumu medjani. 1-2 gol atarsan arka tarafı boş bırakırlarsa yusuf, çift forvete dönmek istersen ndoye. oyunu korumak istiyorsan rambo.... kadroyu bozmaSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
biz neden her maç atak oynamıyoruz. neden korkak oynayacakmışız anlamış değilim.
Erkan-Marin-Mehmet bu adamlar oynayacak. Erkan ve Marin kanatlarda oynamayacak hepsi ortaya yakın kanatları bekler oynayacak. airlines ordan gider gelir. bizim orta saha üçlüsünün ara mesafeleri çok açık, top yapan adam bunlar yakın oynamalılar birbirlerine, bindirme gerekirse bek yapsın mbia ve okay da top yapıyor. açığa adamı koyuyoruz top oraya gelene kadar adam oyunda olmuyor. kanat fitbolunu sevmiyorum....SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Dün Avni Aker'de gördük ki,
Bizi bu ülkede şampiyon yapmazlar.
20.000 taraftarın aklıyla alay ediyor Cüneyt ÇAKIR denen tetikçi.
Kritik anda net penaltını vermiyor.
GS'li oyuncular kasten topa vuruyor. Kart yok. Faul yapıyorlar. Aynı faullerde bizim çocuklara kart var, onlara yok. Daha maçın başında M'Biayı sindirerek oyundan düşürdü.
Tebrikler Cüneyt efendi. Görevini iyi yaptın ki maç sonu yayınında Şansal'ın da yüzü gülüyordu.
Allah sizlerin iki cihanda da cezasını versin.
Vicdansızlar, şerefsizler, korkaklar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yahu Aspor'da konuşan Giray BULAK'ı biri sustursun.
Hakemlerimizi, kendi insanımızı çok kolay harcıyoruz diyor.
Hadi İlker YAĞCIOĞLU bu yorumu yapabilir. Sen bir Trabzon'lusun, Hocalık yapmışsın.
Görseydi çalardı, dünya kupası finali yönetmiş bir hakemdir, mümkün değil ki görüp de çalmasın diyor.
Moderatör Cüneyt, daha mantıklı konuşutu: Belki de gördü ama penaltı olarak yorumlamadı dedi ki ben de böyle düşünüyorum. Çünkü eliyle devam işareti yaptı ÇAKIR.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum