MRA hocamızdan Merzifonlu Karamustafa Paşa performansı bekliyorum. Viyana gibi darmadağın olsun ordu.
Ek Olarak : Haftaya Almanya yenilir inşallah
O zaman destur!
Ya Allah!
Diyeceğim de, derler ki, Osmanlı bir savaş yine Allah Allah Allah(hücum şekli) diye koşa koşa savaşa gitmiş. Yeneceğinden emin. Vaziyet odur ki Osmanlı yenilmiş. Askerler Allah Allah, Allah Allah(şaşkınlık olan şekli) diyerek dönmüşler.
Doğru kadro tercihi ile kazanacağımızı düşünüyorum. Ben gs maçındaki oyunu beğendim. Son vuruşları becerseydik tarihi bir skor alacaktık. Şota her ne kadar tercih edeceğim bir hocada olmasa doğru yaptığı işlerden vazgeçmemeli. Yanlışları değiştirsin. Kadromuz kaliteli asla çöp değil.
Kazanacağız ,kazanmalıyız.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
O zaman destur!
Ya Allah!
Diyeceğim de, derler ki, Osmanlı bir savaş yine Allah Allah Allah(hücum şekli) diye koşa koşa savaşa gitmiş. Yeneceğinden emin. Vaziyet odur ki Osmanlı yenilmiş. Askerler Allah Allah, Allah Allah(şaşkınlık olan şekli) diyerek dönmüşler.
şota kankileri özer-ndoye ile başlayacağı için osmanlıya verdim ndiaye mi ne var onlarda patates eder bizim takımı sonra şota salihi alır oyuna papatyaya döner takım
Bu macta yusuf la baslamaliyiz. Onun surati hizli cikislarimizin temeli.
Bu arada hoca medjani yi unuttu mu ? onun hava hakimiyetine defanstan toplu topsuz surpriz cikislarina ihtiyacimiz var.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum