Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 4.Hafta | Kayserispor 0-1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mbia zokorayla sohbet mi etti nedir zokoralaştı bu maçta. Zokorada ilk bşata böyleyid sonra bozdu. Umarım bugüne özgüdür.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Cavandaya nazar değmesin inşallah ve ayrıca Caaardooozooo
      2010 - 2011 SEZONU ŞAMPİYONU TRABZONSPOR.
      OSCAR MARKO CARDOZO MARIN

Yorum

• Maç berabere biter...

Atarsa Kayseri atar...

Kayseri 85 de atar!

vs vs

Diyen arkadaşlar nereye gittiniz?Evet mukemmel oynamadık ama şöyle iştahlı beraberliği kabul etmeyen zorlayan bir Trabzonsporu - den beri izlemişmiydiniz???Biraz sabır....

Ha buarada gidiş dönüş uçak bıletlerı aalındı demırgrand da da cumartesıye yer ayrıldı...Haftaya Galatasaray maçı için İstanbuldan Trabzona geliyoruz..Haydı hazır klavye başındaylen alınn bıletlerınızı...

Yorum

• Cavanda süpersin yaaa adamsın bence attığı o deparla maçi aldı bence...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ekici eski formundan çok uzak
            Marin oluyor. Asist akıllıca idi.
            cardozo gücleniyor. Yada az surede daha verimli.
            Bugun erkan,mbia,mustafa,ndoye,onur,constant,alper kotu idi. yusuf ta ikinci yarı öyle. Özer ??
            douglas ilk mac icin idare ederdi amaaaa

Cavandaaaa muthişşşş
            Abicim sana her türlü katiliyorum.
            Cavanda 10 numara.
            Ekici maç eksikligi sorun yasatiyor..
            Marin yavas yavas istediklerini yapiyor.
            Cardozo ise az süre aldimmi daha verimli, 90 dakka oynamaya yetmiyor gücü..
            Bugün takim tamamen kötü oynayinca, hepsi kötüydü diyoruz..
            Douglas'in ilk maçi , biraz agresif gibi.. sorun olabilir GS karsisinda hemen kart yer..

Erkan ve Yusuf çok kötüydü, hele yusuf haftalardir sinir ediyor beni, bi oyuncu nasil akillanmaz.. yetenek var tamamda beyin nerde?

Onur'a bisey diyemem, bence daha kendine gelemedi, umarim GS maçiyla kendini gösterir (Gol yemedi ama, böyle hareketleriyle fln iste)

Yorum

• Şimdi bu haftadan sonra şota nın adaletini görecez. 2 hafta sonradan giren cardozo sana 4 puan kazandırdı. Gs maçında da n doye oynarsa adaletten şüphe ederim. Gs maçına cardozo başlamalı

Yorum

• ama futbolcular şimdi ne mutludur haa

Yorum

• Özer girene kadar orta açmadık hiç begenmesemde orta gördük son anlarda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cavanda bildiğin ucak yakiti içmiş
                    hemde macın kacıncı dakkasıydı dıkkat cekerım

Yorum

• Mariiiiin yaktın çükümüzü Mariiiiiin 2 cm sola vuramadım mı Mariiiiiiin yaktın bizi
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• ileri uçta cardozoya her zaman ihtiyacımız var şota cardozoyu biran önce 11 e monte etmeli

Yorum

• Cavanda'nın önüne Yusuf'tan daha iyi biri lazım. O zaman Cavanda çok daha iyi işler yapacaktır, hem defansif hem ofansif.

Yorum

• cavanda şaka gibi oyuncu. ben inanamıyorum bu potansiyel ve bu yaşta bir oyuncunun takımımızda olduğuna. sürekli "biri çimiklese de uyansam" ruh halindeyim adamı izlerken. yorumlarda "maaşallah"ı eksik etmemek gerek
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bu cavandayi az daha jimlastik aliyordu.cavanda onunde tore...

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yusufun yerine sağ kanatta özer oynamalı. Yusufta belki sol kanatta oynayabilir.

Loading .. %61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X