Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 3. Hafta l TRABZONSPOR 2-2 Akhisar Belediyespor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçekten cok amatörce defans yaptık.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gerçekten cok amatörce defans yaptık.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        gk box bukadar bos birakilirmi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

Yorum

• TRT-SPOR Maç özeti
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Constant da atak mentaliteli bir futbolcu olduğundan sol bek mevkisinin gerektirdiği sorumluluk duygusu yok. İleri çıkıyor, sonra kanatından atak yediğimizde geri dönüşü de yok. Bu tehlike
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bariz stoperlerin hatasi. böyle Adam paylasimi olmaz!
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu pozisyonda açıkça görülüyor ki hatası olan tek oyuncu Constant. Herkes adamını tutmuş durumda. Aykut ve Yumlu da adamını takip ettiği için altı pasın dışına çıkmış. Eğer takip etmeseydi ve o adam golü atsaydı Yumlu'ya neler söylenirdi siz tahmin edin. Ha derseniz ki rakibin en tehlikeli oyuncusu niye Constant'la eşleşti, ona bir şey diyemem.
                Alakasi yok. Ön tarafa hem Cavandahemde Yumlu kosuyor, böylece merkezi bos birakiyorlar. Onur un ben ordan hic bir hatasi göremiyorum. Bence hata ya Yumlunun yada Cavandanin. Biri orada fazla. Görünüs ve gecmise bakarak Yumlu derim, cünkü Cavanda karsi takimin oyuncusu ve kale arasinda, Yumlu kendisi nerde oldugunu bilmiyor. Tabi 50% 50% , diger elli de Constantin.

Pardon Aykut mus.Yumlunun hic bir hatasi yok
                En son ~UniCef~ tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 10:42.
                Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur demek ki ön direge bir oyuncu istemedi, yoksa Cavanda yada Yusuf orada durmasi gerekiyordu.

Ben bazen kalecilerin abartili öz güvenini anlamiyorum. Koy direklere bir oyuncu ve rahat et, kornerden zor gol yersin. Bazi kaleciler arka direge Adam istemiyorlar, genelde cok boylu ve hava toplarda Saglam kaleciler. Onur gibi yan toplarda zafiyeti olan bir kaleci neden iki direge Adam koydurmuyor anlamis degil.

Ha Cavanda orda direge terk etmis ise, o Zaman lafimi geri aliyorum
                  2014te beşiktaşla 1-1 kaldığımız maç vardı , atibanın kafası direkten dönmüş , almeyda tamamlamıştı , o golü de direkleri boş bırakmasak yemezdik , onur az hata yapıyo ama hep aynı hataları yapıyo

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alakasi yok. Ön tarafa hem Cavandahemde Yumlu kosuyor, böylece merkezi bos birakiyorlar. Onur un ben ordan hic bir hatasi göremiyorum. Bence hata ya Yumlunun yada Cavandanin. Biri orada fazla. Görünüs ve gecmise bakarak Yumlu derim, cünkü Cavanda karsi takimin oyuncusu ve kale arasinda, Yumlu kendisi nerde oldugunu bilmiyor. Tabi 50% 50% , diger elli de Constantin.
                    aykut
                    yumlu arka penalti bölgesinde
                    uzun stoperi tutuyor

İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2014te beşiktaşla 1-1 kaldığımız maç vardı , atibanın kafası direkten dönmüş , almeyda tamamlamıştı , o golü de direkleri boş bırakmasak yemezdik , onur az hata yapıyo ama hep aynı hataları yapıyo
                    prof. ve modern futbolda direklere adam konulmaz

her direkteki adam box icinde müdafaya girecek 1 kisiyi eksik birakiyor
                    onur arka direge yinede birisini aliyor

ama görüyoruzki ön alan adami uyuyor
                    serbest adam alis verise cikiyor
                    constant aksiyon yapacagina reaksiyon posizyonuna kendini mahkum birakiyor

ayrica 2. top icin cardozoda rakibine cok alan birakmis olacakti
                    box disindakilerde hangi dünyada yasadiklari belli degil
                    2 akhisarlida ortaya düsecek topda serbest son vurus pozisyonunda kalacak durumda

gelde gol olmasin bu top
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 10:47.

Ünal Karaman

Yorum

aykut
                      uzun stoperi tutuyor
                      Haklisiniz
                      Nefsin icin sevme

Yorum

aykut
                        uzun stoperi tutuyor

prof. ve modern futbolda direklere adam konulmaz

her direkteki adam box icinde müdafaya girecek 1 kisiyi eksik birakiyor
                        onur arka direge yinede birisini aliyor

ama görüyoruzki ön alan adami uyuyor
                        serbest adam alis verise cikiyor
                        constant aksiyon yapacagina reaksiyon posizyonuna kendini mahkum birakiyor

ayrica 2. top icin cardozoda rakibine cok alan birakmis olacakti
                        box disindakilerde hangi dünyada yasadiklari belli degil
                        2 akhisarlida ortaya düsecek topda serbest son vurus pozisyonunda kalacak durumda

gelde gol olmasin bu top
                        Elektronik kepenk yoksa 10 tane asma kilit kullanmak gerekir ,
                        direkler boş mu dolu mu olmalı , onur çıkıp alabilir mi alamaz mı , bunlar konuşuluyo ama ceza sahası içinde gol vuruşunun yapıldığı bölgeyle alakalı alakasız her alanda savunmanın dizilimi berbat ,
                        direklere 3er tane adam koyulsa , onurun kolları biyonik de olsa bu dizilimle duran toplarda tehlikeyi kolayına savuşturamayız

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 maç üç hatalı gol napalım eleştirmeyelim mi onur diye.

onur trabzonsporun kralımı yoksa sözleşmeli futbolcusumu.

hiçbir futbolcu eleştirilemez değildir(messi hariç)

bu orta bilinen bir orta yani atakla yandan sert kavisli orta değil.duran top kornerden atılıyor yani pozüsyonu süzebilirsin zaten ya ön direk ya arkaya atılıcak .

kaleci neden çıkıp yumruklamaz da bu kornerden gelen topta kale çizgisine gömülür.orda vururlarsa gol işte çıkıcan yumruklucan bu topu insiyatif alıcan çizgiye gömülmücen.

aslında onur çizgiye gömüldü ama şansına kapadığı köşeye üstüne geldi gene yedi.
                          şu cavandanın arkasındaki 2 kişi kimi tutuyor aceba orda bulunmalarının sebebi ne ?
                          En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 11:01. Sebep: eksik yazı

Yorum

• Constanti begenen tek benim herhalde. Yaptigi penalti tam bir ortasaha faulu bunu kabul ediyorum ama bu ciddiyetle devam ederse bu aliskanliginida duzeltecektir. Laubali diyenlere hic katilmiyorum gecen sene evet cok laubali oynuyordu ama bu sene oyle bir izlenim birakmadi bende. Sorumluluk aliyor iyi top kullaniyor ileri cikiyor ben umitliyim yeterki taraftar biraz sabirli olsun ama malesef boyle bir taraftarimiz yok. Kornerde ise takim olarak olmiyacak is yapiyoruz. Rakip resmen 5 kisi biz cizigide duran haric 6 kisiyiz 3 futbolcumuz 16 disinda duruyor. Sonrasina gelince 6 pastan sert bir kafa vurusunda Onurun hatasi ne olabilir?

Cokmu iyimi oynadik? bence hayir ama takim kostu mucadele etti. Ozellikle Mbia-Okay ikilisi ve sagda Cavandanin devam eden performansi ve sonradan giren Marin ve Cardozo beni umutlandirdi. Erkan ve Yusufun performansini yeterli gormuyorum hernekadar Erkanda gelisme gorsemde. Yusufun gidip kaleciyi itelemesi amatorceydi ve o dakikadan sonra takim geriledi. Yusuf sagda oyniyacaksa ancak kontra atak oyuncusu olur solda oynamasi daha mantikli. Bunlara birde Douglas ve Mehmet Ekici'nin hem sahadaki performasini hem duran top performansini eklersek her halukarda sezon sonuna kadar yarisin icinde oluruzki bu benim icin yeterlidir.
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Bir sorum var, niye bu stad dolmiyor?!

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Constanti begenen tek benim herhalde. Yaptigi penalti tam bir ortasaha faulu bunu kabul ediyorum ama bu ciddiyetle devam ederse bu aliskanliginida duzeltecektir. Laubali diyenlere hic katilmiyorum gecen sene evet cok laubali oynuyordu ama bu sene oyle bir izlenim birakmadi bende. Sorumluluk aliyor iyi top kullaniyor ileri cikiyor ben umitliyim yeterki taraftar biraz sabirli olsun ama malesef boyle bir taraftarimiz yok. Kornerde ise takim olarak olmiyacak is yapiyoruz. Rakip resmen 5 kisi biz cizigide duran haric 6 kisiyiz 3 futbolcumuz 16 disinda duruyor. Sonrasina gelince 6 pastan sert bir kafa vurusunda Onurun hatasi ne olabilir?

Cokmu iyimi oynadik? bence hayir ama takim kostu mucadele etti. Ozellikle Mbia-Okay ikilisi ve sagda Cavandanin devam eden performansi ve sonradan giren Marin ve Cardozo beni umutlandirdi. Erkan ve Yusufun performansini yeterli gormuyorum hernekadar Erkanda gelisme gorsemde. Yusufun gidip kaleciyi itelemesi amatorceydi ve o dakikadan sonra takim geriledi. Yusuf sagda oyniyacaksa ancak kontra atak oyuncusu olur solda oynamasi daha mantikli. Bunlara birde Douglas ve Mehmet Ekici'nin hem sahadaki performasini hem duran top performansini eklersek her halukarda sezon sonuna kadar yarisin icinde oluruzki bu benim icin yeterlidir.
                                constanti begene bilirsin
                                ama konsantrasyon acigi belli
                                duran toplarda ben olsam ya baraj yada direkte kullanirdim kendisini
                                aksiyon yapmadan bukada kacan 2. bir futbolcu görmedim
                                dribling yapacagi zaman bilen rakip ilk hareketi yapsin bekliyor
                                yapsana vucudunlan bir fake

....
                                fazla analizde iyi degil

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X