Akşam Mersin maçını izledikten sonra daha net bir yorum yapabiliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
beşiktaş 1-2 TRABZONSPOR l STSL 2. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kale hariç üstün olduğumuz tek mevki orta saha.bu konuya yönelmek lazım.hücum hatları bizden iyi özellikle kanat oyuncuları.bizde ekicide olmayacak ki işimiz çok zor.orta sahayı 5 leyip ilerde ndoyenin ayağına bakarız.defansta saçma hatalar yapmayalım yeter.beraberlik kafi.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
Hamdi fındık kafulunun dibinden yazıyorumİlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekçi olmalıyız.
Ayaklarımız yere basmalı.
Beraberlik iyidir.
Ayaklarımız yere sağlam basmalı derken bjk'de ne gördünki?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
FM 2006'yı Türkçe yama ile oynayanlar bilirler.
Orada teknik direktör bir sonraki maç için yorum yaparken "temkinli şekilde iyimser" diye bir başlıkla sunuluyor ifadenin içeriği.
Ben de temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Sağlam duralım yeter ki.Fanki tonki zonki...
Yorum
-
bizi ipten alacak oyuncu : Onur
Maçtan kopmamızı engelleyecek sürekli maç içinde olmamızı sağlayacak oyuncu : Mbia
Kazanmamızı sağlayacak oyuncu : Mehmet ekici
Şenol hoca büyük maçlarda afallar . Bunu bursasporda da gördük . degerlendırmemiz lazımEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 16.08.2015, 12:53.61
Yorum
-
Aslında çok iyi bir fikstür çekmişiz. Bursa yarım yamalak ilk hafta oynadık.
Bjk de sakatlar var. henuz yeni transferlerin uyumu net degil.
Tam da yeneceğimiz zaman bence. ha beraberlik te iyi olur elbette. Ama yenebiliriz.
Defansı az daha sağlam tutup gizli gol aramak mantıklı olur. Yusuf dengesiz ama oynamalı. Hızına koşularına ihtiyacımız var.
Yenmek icinde dünkü mactan daha iyi olmak zorundayız. Ndoye başlayacağımız adam olmalı.
Al kaç modunda yenebiliriz. Baktık olmuyor gecen seneki sikebahçe macı gibi yenilmemeyi deneriz.13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa macından ndoyrnin hic resmi yok mu arkadaşlar?
Şurda bi top sürerken resmi var başka ben de görmedim
Yorum
-
bursa maçından yola çıkarsak takım savunması olarak ersun yanal takımından daha iyiydik. bursa çok kötü takım her oyuncusu gitmiş diyenlere de geçen sene ligin en ezik takımlarına bile ecel terleri döktüğümüzü hatırlatırım. onurun kontradan yediğimiz pozisyon dışında yere yattığını görmedim. ancak oynayacağımız takım istanbul takımı ve hakemler elbet yanında olacak. bize karşı büyük avantajları var. ancak unutmayalım antrenörleri Şenol Güneş. bunu avantaj sayabiliriz. Şotanın ndoye ile 11 e çıkacağını düşünüyorum. dirençli bir ortasaha ile acemice gol yemezsek 2.yarı maçı kopartabiliriz. gomez-töre-querasma en etkili isimleri savunmada temkinli olmak lazım. 3 skorada açık bir maç ancak galibiyet alamamak için hiç bir sebep yok. bu akşam ki miy-bjk maçı önemli inşallah töre filan kırmızı yer
HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...
Yorum
-
Bence bu fikstür iyi denk geldi. Normalde sezon başı zor maçlar gelmesi kötüdür, bir anda yarıştan kopartabilir sizi. Ama bize avantajı oldu. Bir kere tamamen dağılmış, yeni transferleri yetiştirememiş bir Bursa'yı kötü oynamamıza rağmen yendik. Şimdi de Şenol Güneş'le yeni sezona başlayan, orta sahada en önemli iki oyuncusu sakat bir Beşiktaş'la oynayacağız. Şenol Güneş takımları biliyoruz ki sezon başında oldukça vasat bir futbol oynuyor. Son yıllarda bizde de böyleydi, bursada da. Bugün Beşitaş'ın maçını izledikten sonra daha doğru değerlendirebiliriz ama onlar da tutuk başlayacak diye düşünüyorum. Sezon içinde ritmini bulmuş bir Beşiktaş bize karşı favori olurdu, ama şu an maç ortada. Beraberlik diye düşünüyorum ama bir galibiyet alırsak bu özgüvenle akhisar ve kayseri'yi de rahat geçeriz.
Tabi beklenmedik Ekici sakatlığı bizim adımıza çok kötü oldu, bu bir gerçek.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum