TRABZONSPOR 1-0 Bursaspor | STSL 1.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
TRABZONSPOR'UN BURSASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ:
Onur-Cavanda, Medjani, Mustafa,Constant-Mbia, Okay-Yusuf,Özer,Erkan-Cardozo
SAKAT: Mehmet Ekici
BİLET FİYATLARI: Kale Arkası: 20, Maraton: 40, Kapalı Kenar: 60, Kapalı orta: 80, VIP: 200, VIP Özel: 1000 TL
robotnicki ye yenilen kadronun aynisi.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
Arkadaşlar Onur oynayamayacak diye biliyorum?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
Yenemezsek istifasını versin Şota Bey.
LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiYorum
-
son 5 sezondur nasil basladiysak öyle gitmisiz.
son 5 sezon ilk mac hep deplasmanda olmus.
sadece 2010/11 sezonunda ankaragücünü 0-2 yenerek lige baslangic yapmisiz ve o sezon sampiyon olmusuz.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
bakambuda yoksa normal şartlarda ceza sahasına dahi girememesi lazım bursanın ama takıma güvenmiyorum ndoyedan ekstra ekstra işler gelmezse(son rabot maçından bir tek o var farklı olacak ilk 18'de) gol dahi atamayız zaten.0-0 kokuyor buram buramEski Nick : @phxsuns61Yorum
-
-
Bu maçta iyi futboldan önce 3 puan önemli.
Hatta ilk 5 maç çok önemli.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Skor uretmekte zorlaniyoruz nasil gol bulacagimizi bilmiyorum..
Fernandao Volkan Ozan Sener Belluschi Bakambu yok...Yenemezsek dükkanı kapatalim...Yorum
-
Haydi Trabzonum vurduğun gol olsun.
Evet iyi şeyler temenni edip umut besleyecek bir durumumuz yok ama yine de sezon başlangıcıdır. Kazanalım gerisi gelir inşallah.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
bakambu gelmemiş.
Adı Villarreal ile anılan ve Trabzonspor maçı sonrası takımdan ayılacağı iddia edilen Bakambu Trabzon kafilesinde yer almadı. 7,5 milyon euro'ya Villarreal'e transfer olduğu öğrenilen Bakambu, Ertuğrul Sağlam'ın son kez Bursaspor formasını Trabzonspor maçında giymesini istemesine rağmen bunu kabul etmeyerek kafilede yer almadı.
Mert
Advincula Serdar Sivok Behiç
Şamil Jorguera
Sercan Josue Cuenca
sutterEn son ANIL tarafından düzenlendi; 14.08.2015, 17:37.Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum