Uğur Demirok tek kelime ile berbat keza Zekide. Takımdaki asalak futbolcuların hepsi belli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 3 - 2 Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
TRABZONSPOR - Balıkesirspor | STSL 33. Hafta | Bugün - 20:00
Yusuftaki öz güven Waris'de olsa bu ligi domine eder. Kendisine güvenmiyor hiç, o Yüzden pek bire bire girmiyor. Ama top ona geldiğinde hep olumlu işler yapıyor, güzel toplar dağıtıyor ve doğru pasları veriyor. Cok saha iyi olacak, bundan eminim.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de 2 tane hatırlıyorum da çoğul sonuçta
Şaka maka Teofilo bunun gibi değildi
Bir daha o zaman ki Yorumları oku, Teo bundan cok daha kötüydü.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Hala durum ortada diyen var.. onur belkalem sefa deniz yatabare burceanu aytac constant bosingwa yusuf warris aykut ugur bunlar minimum 1 ay yoktular sakatliktan dolayi el insaf.. diger büyük takimlar 2 önemli oyuncular sakat olunca neler yasadiklari bi izleyin deeim
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer ve Waris hiç bir şey oynamıyor.
Yorum
-
teofilo nun ilk maçı ibb ile oynadığımız kupa yarı finali ilk maçıydı...son dakika da kazandığımız penaltıyı çok iyi maç çıkaran teo ya kullandırmayıp umut öküzüne attırmıştık ve kaçırmıştı...o maçta teo yu ve boşa geçen bir sezonunu kurtarma şansını elimizin tersiyle itmiştik...o öküz umut un aynı sezon içerde ki kasımpaşa maçın da golü ben atıcam diye kasıp teo ya 5-6 kere bomboş pozisyon da topu bırakmadığını da hatırlarsınız...
Yorum
-
Ekici Cardozo Medjani ugur (boss /aytaç/hakan/onur)hariç beş para etmez bi kaçı da yedek olarak kalabilir.Kalanları gönder gitsin.Warise de iyi bir teklif gelirse gönderilmeli.Hocayı da begenmiyorum ama bi sezon daha onla geçsin bakalım nolcak.33.haftadayız oyuncuların kötü olır anlarımda ne oynuyoruz anlayamadım.
Yorum
-
Waris iyi oyuncu ama türkiye liginde olacak oyuncu değil. Bir iki gol atsa da piyasası artsa biraz. İyi paraya elden çıkaramazsak seneye durum sakat. En az 8-9 milyon euroya satmamız lazım ki ödediğimiz 6 milyon euroyu bari çıkaralım.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak tturkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofiloyu çabuk unuttunuz. Adam ilk geldiğinde gol atamamıştı. Bir sonraki sezona bomba gibi girdi. İyi olunca da kaçtı gitti. Beklemek lazım. Doğru dürüst top oynama şansı bulamadı.
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaftalardır oynasın diyoruz çünkü elimizdekilerden farklı bir oyuncu. farklı şekillerde katkı verecek bir oyuncu. yerine sefa oynasa çok mu katkı veriyor?
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan'dan iyi oynuyor.
Golü var bugün.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Basketbolda biraz sevindik ya hemen turp sıkın.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
waris ten neler bekleniyor biri anlatsa bana.
hücum pres yapıyor,aldıgı her topu olumlu kullanıyor ve bu adam daha yeni oynamaya basladı.
bence cardozo-waris ikilisinde ısrar edilebilir.
Ya su Ekicinin aynından sag kanada alsak bir tane orta olmuyormu?
adam kanattan oyle orta yapıyorki kanat oyuncularımız azıcık ders alsa.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum