Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor 2 - 0 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İddiasız
    Coşkusuz
    Misyonunu kaybetmiş
    Sıradanlaşmış

bir takımla karşı karşıyayız.

İçim acıyor, yüreğim kanıyor.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Eskişehirspor 2 - 0 TRABZONSPOR | MAÇ SONUCU

İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onu nerden çıkarttın şenol güneş ve hami döneminde futbol oynamıyor diye gayet de güzel oynuyordu hele ki şenol güneş her zaman keyif veren bir futbol oynatmıştır hem Trabzonda hem milli takımda ve en son örneği bursa'da.öyle açık ara şamiyon yapmış da ersun şikecilerin geçen sene hakemler tarafından ne kadar iteklendiğini hepimiz gördük ha dersin ki ersun iyi hoca bencede fena değil ama bize uymuyor uymadı uymayacak
      Şenol hocanın son dönemini kast ediyorum, taraftar takım top oynamıyor diye hocayı harcadı hemen, halbuki takımda bir halt yoktu,bana göre omurluk sözleşme yapılması gereken adamdı. Hami nin oynattigi futbola iyi diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Futbol sadece hücum yaparak oynanan bir oyun değil, eğer öyle oynarsan gs den evinde yersin 4 tane yi. Hami zaten hoca olsa bank Asya da şampiyonluğa koşan Antalyaspor u neredeyse play off dışında bırakmazdi. Ersun hoca için şunu diyebilirim, en iyi 3 4 Türk teknik adamdan biridir, kendi kurduğu kadro ile uzun süre sabredilirse başarılı olacağını düşünüyorum. sikecilere geçen sene de hakemler yardım etti ama hiç bir sene bu sene ki kadar kollanmadilar. yaklaşık 15 puanları hakem tarafından hediye edilmistir. Ama ona rağmen oynadıkları futbol ortada. Ben hoca istediği kadroyu kurar, birazda zaman verilirse sampiyob olacağımiza canı gönülden inaniyorum.
      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Yazık gerçekten çok yazık !
        Hocayı,başkanı al bir yana koy.
        Milyon €'lardan kapı açan profesyonel futbolcularımız !
        Bu kadar kolay maç kaybetmek ve futbol namına olumlu hiçbir hareket yapmamak zorunda mı ?
        Masa başında profesyonel sahada goy goy,oy anam oy...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yılın Spor Adamı(!) seçilen başkan ve Teknik Direktör yorumlasın bu maçı.

Benim diyecek bir şeyim yok...
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol hocanın son dönemini kast ediyorum, taraftar takım top oynamıyor diye hocayı harcadı hemen, halbuki takımda bir halt yoktu,bana göre omurluk sözleşme yapılması gereken adamdı. Hami nin oynattigi futbola iyi diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Futbol sadece hücum yaparak oynanan bir oyun değil, eğer öyle oynarsan gs den evinde yersin 4 tane yi. Hami zaten hoca olsa bank Asya da şampiyonluğa koşan Antalyaspor u neredeyse play off dışında bırakmazdi. Ersun hoca için şunu diyebilirim, en iyi 3 4 Türk teknik adamdan biridir, kendi kurduğu kadro ile uzun süre sabredilirse başarılı olacağını düşünüyorum. sikecilere geçen sene de hakemler yardım etti ama hiç bir sene bu sene ki kadar kollanmadilar. yaklaşık 15 puanları hakem tarafından hediye edilmistir. Ama ona rağmen oynadıkları futbol ortada. Ben hoca istediği kadroyu kurar, birazda zaman verilirse sampiyob olacağımiza canı gönülden inaniyorum.
            haminin elindeki malzemeye göre kötü futbol oynattığını düşünen futbol bilgisinden de ben şüphe ederim sadece gs den 4 yediği maç var bu sene ersunla şiketaş da 2 maçta hiç bir varlık gösteremedn 5 gol yedik keza şenol hocanın son döneminde bile genel olarak iyi futbol oynadık ts-0 gs-0 bjk-1 ts-1 maçlarında da hem iyi oynayıp hem de galibiyeti kaçıran taraftık.bende burdan ilan ediyorum ersundan bize realmadridi çalıştırıp şampiyon olsa bile cacık olmaz

Yorum

• Hakan cezali duruma düşmüş dusuk ihtimalde olsa onuru kalede gorebiliriz en kötü yedeklerde olur
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Ersun Hoca nim Soner değisikliğini görsem sormak isterdim bu adam oynatigi maclarda yoklari oynarken mağlup durumda ne yapmasini bekliyordu gerci yedeklerde gol atacak tek bir oyuncu vardi o da stoperimiz Belkalem digerlerini Anadolu takimlarina yolla 11
                de oyniyamazlar
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Şu eskişehir de Trabzonsporlu taraftarımıza yapılan saldırıyı gerçekleştiren biri burada alelen belli.

Ali Ozgen Facebook'ta. Ali Ozgen ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini sağlıyor.

Bu zibidi hakkında şikayette bulunulamıyor mu ?
                  En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 11:10.

Yorum

• Sakin olun. 2 - 3 İtin yaptığını tüm Eskişehir camiasına yansıtmak doğru olmaz. Eskişehir taraftarları tek takım tutuyor. Anadolu takımı. Bizansa karşılar. Benim eskişehir ile aramda sorun yok. Düşmelerini hiç istemedim.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sakin olun. 2 - 3 İtin yaptığını tüm Eskişehir camiasına yansıtmak doğru olmaz. Eskişehir taraftarları tek takım tutuyor. Anadolu takımı. Bizansa karşılar. Benim eskişehir ile aramda sorun yok. Düşmelerini hiç istemedim.
                      Eskişehir forumlarına bir bakın derim.

Yorum

• Güçlü olacaksınız. Yaptığınız doğrularla da destekleyeceksiniz. O zaman saygı duyulur
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 6222 kanun Trabzonlular icin mi var fb sivri sinek soksa haber olurken bu haber olmuyor
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sakin olun. 2 - 3 İtin yaptığını tüm Eskişehir camiasına yansıtmak doğru olmaz. Eskişehir taraftarları tek takım tutuyor. Anadolu takımı. Bizansa karşılar. Benim eskişehir ile aramda sorun yok. Düşmelerini hiç istemedim.
                            Eskisehirde kalsaydin eskisehirlilerin sadece 10da birinin hangi takim sorusuna eskisehir dedigini gorurdun..cogu ist yalakasi iclerindede en cok sikebahceli var..eskisehir 2.takimlaridir herzaman gecin bu isleri..hangisi sevgili hangisi metres diye soruncuda afallayip kaliyorlardi..durum bursada burdan biraz daha iyi sadece ordada cogunluk ist eziklerini destekler..
                            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 18.05.2015, 14:59.
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• son es-es mücadelesinde (!) ortaya çıkan durum yönetim ve t.d. ün "Avrupa'dan erken elenelim, bütün ağırlımığızı lige vermek zorundayız" tarzı açıklamaları sonrasıdır.....

..futbolcu camiası uyanık bir milletdir....mesajı hemen algılar...
                              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu eskişehir de Trabzonsporlu taraftarımıza yapılan saldırıyı gerçekleştiren pçlerden biri burada alelen belli.

Ali Ozgen Facebook'ta. Ali Ozgen ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini sağlıyor.

Bu zibidi hakkında şikayette bulunulamıyor mu ?

Taha Kucukersen Facebook'ta. Taha Kucukersen ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini...

anca 30 a 1 saldırırlar. kancıklıkları kanlarında var...

mecnunun dediği gibi maç satan karısını da satar...
                                En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 19.05.2015, 11:10.
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X