İlk olarak sasort tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0-2 TRABZONSPOR | STSL 30. Hafta | MAÇ SONUCU
Daraltma
X
-
İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerede yapıyor faulü?
https://twitter.com/Efsanespors/stat...94449723981824iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocalığını tartışmaya açmak üzerimize vazife değil lakin genel anlamda öyle saçmalıklara imza atıyorki insan çığırından çıkıyor dostum.
afaroz edilecek
sigara içki içmesi değildir iinş
çünkü her topçuda var bu işler
örnek vereyim olcan geçen sene nasıldı neden düştü bir sene de bu kadar
sebebi
gece hayatı
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop kornere ciktigi pozisyonda Rizeli oyuncuya kanbura yatarak faul yapiyor.
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş sorması ayıp bu constant ne yaptı
afaroz edilecek
sigara içki içmesi değildir iinş
çünkü her topçuda var bu işler
örnek vereyim olcan geçen sene nasıldı neden düştü bir sene de bu kadar
sebebi
gece hayatı
çıktığına göre sıkıntı kalmamış olması lazım. sanırım hoca otoritesine zeval gelmesin diye Constant'ı gözden çıkardı.
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugünki isteksizlik ve laubalik normal degildiİnsan ol evlat!
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ikinci golde resmen mehmet elle atmış
ama rakip takım oyuncuları dahil olmak üzere kimse anlamamışEn son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 00:43.
Yorum
-
Hacinin sesi cikmiyor daha,eskiden Aziz e falan sallardi artik oda para etmiyor.Bu adamin gittigi gün Trabzonspor yeniden dogacaktir rahat olun.Sadece is bilmezler tarafindan kisa süreligine kulüp ele gecirildi.Tipki ülke iktidarlarinin cahil ve yobazlar tarafindan ele gecirilmesi gibi.Gidecekler az kaldi,yarattiklari hasar cok büyük ama akilli ve is bilen yönetimle bunun üstesinden gelir Trabzonspor.Aldiklari bütün adamlari 2-3 kisi haric göndereceksin ve mevcut sartlarda cok büyük zararlar edecegiz ama zararin neresinden dönülürse kardir.Biz ilk önce futbol oynamayi becerebilen bir ekip kurmaliyiz,takim olmaliyiz.Bunun icinde maalesef zaman lazim.Bunlarla bosa gecen zamana yanmak lazim.Rezilliklerini yazsan roman olur hacinin.iho istifa.
Yorum
-
Hacıosmanoğlu gitmeyecek.Kendisine uzun süre destek verdim üzülerek söylüyorum 2.500 civarı kendi yaptırdığı üyelerle ilk seçimde yine başkan olarak kalacak. Bu tahminim değil olacak olandır.gerçi gitsede değişen hiç bir şey olmayacak.Gelen stad isim hakkına güveniyor lakin sıkıntı para değil düzenin kendisidir.bu tff başkanı ve Tayyip futbola burnunu soktuğu müddetçe her maç hakkımız gasbedilecek yüzümüz yine gülmeyecek.Düzen tamamen istanbul takımlarının insiyatifi altına girdi.Biz sadece piyonuz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElle müdahale rakibin arkadan yaptığı faul sonrası Mehmet'in düşüşüyle çarpma sonucu oluyor.İsteyerek elle bir müdahale yok.Mehmet'in düşüşü esnasında topa teması var lakin bunu pozisyon icabı istemeden yapıyor. O noktada 3 Rizeli oyuncu var itiraz eden yok.
en son itme hareketi var elinin tersi ile
neyse
bu maç şöyle bir analizim var
trabzonspor gelen topçularda şunu görüyorum
hep kendini kanıtlama mekanizması iile oynuyorlar
hep bireysel oyun oda kopuk herkesin kahraman olmak istediği bir oyun tarzı
sıçrama tahtası gibi işlev görüyoruz
hani büyük takımız ya şu işleri ist takımında yapamaz topçu
yani bakıyorum ekici başarısına eyvallah içeride 3 topçumuz var kaleye vuruyor pas verse gol olacak
ha kim yapar waris yapar hani kendini kanıtlama kaygısı var
ama sen artık bu takımda takım kazansın diye oynayacaksın
boşta oyuncu varssa atacaksın o topu
inş şu durumu düzeltiriz inş
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanki düşerken elini pozisyona göre uydurmuş gibi geldi
en son itme hareketi var elinin tersi ile
neyse
bu maç şöyle bir analizim var
trabzonspor gelen topçularda şunu görüyorum
hep kendini kanıtlama mekanizması iile oynuyorlar
hep bireysel oyun oda kopuk herkesin kahraman olmak istediği bir oyun tarzı
sıçrama tahtası gibi işlev görüyoruz
hani büyük takımız ya şu işleri ist takımında yapamaz topçu
yani bakıyorum ekici başarısına eyvallah içeride 3 topçumuz var kaleye vuruyor pas verse gol olacak
ha kim yapar waris yapar hani kendini kanıtlama kaygısı var
ama sen artık bu takımda takım kazansın diye oynayacaksın
boşta oyuncu varssa atacaksın o topu
inş şu durumu düzeltiriz inş
Maçın kadrosunda Ekici, Erkan ve Özer gibi 3 tane geride basmayan oyuncuyu görünce maçın akıbeti az çok belli ediyor kendini. Geride karşılayan bir tek Medjani, hocanın yanlış oyuncu tercihleri ve bazı oyuncuları sebepleri fındık kabuğunu doldurmayan bahanelerle kadro dışına itmesi ve hâlâ daha belli bir oyun şablonumuzun olmayışı gibi bir çok etken var.
Yorum
-
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttigimiz ilk golde Cardozo faul yapiyor,2.goldede Mehmet topa elle vuruyor düserken.Bunuda belirtelim.Rize nin hakki yenildi bugün.
Senin yorumlarının başka açıklaması yok.
Elli kere tartışılıp karar verilemeyen pozisyonlarda dahi eger lehimize karar cıktıysa burda cıkıp rakip takımın hakkı yendi diye nagralar atıyorsun.
Takımın futbolcu,hoca ve yöneticilerini eleştirmek degil neredeyse itin g.tüne sokuyorsun.
Üç İstanbul eziğini öve öve bitiremiyorsun.
Senin Trabzonsporla ne alıp veremedigin var?
Taraftar demek her zaman ve her kosulda takıma sahip cıkan ve destekleyen adam demek.
İyisimi sen yok yakımken bu takımdan vazgec cok sevdiğin öve öve bitiremedüin üç İstanbul eziğinden birini tut.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum