Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu senenin yalan olacağı sezon başından belliydi zaten. İstikrar sağlamadıktan sonra ne yapsak boş. Ersun hocanın birçok hatasını görsem de seneye kendisiyle devam edilmeli hatta ısrar edilmeli, çok bilmişlere yem edilmemelidir. Bu yazıyı son 2-3 sezondur hemen hemen her hoca için yazıyorum ama her 6 ayda bir başa dönüyoruz. Bu kafayla daha çok bu döngüde döner dururuz. Seneye en fazla 4-5 nokta atışı transfer yapmalıyız, fazlası zarar.
    Gelin iddaya girelim. Eğer ki şb Mitroglouyu almaya çalışırsa İHO varını yoğunu o adama sırf namı yürüsün diye basmazsa bende birşey bilmiyorum. Adamın Trabzonspor başarılı olsun düşüncesinden önce gelen milletin getiremediği adamları ben getireyimde biraz isim yapayım düşüncesi var.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son 4 senede cok hoca geldi gitti..akilda kalan artik takim oluyoruz diyebilecegim her mac mucadeleci oyunu ortaya koyan oynatmaya calisan tek hoca begenmedigimiz hamiydi..icerde disarda takim hucum oynuyor cabaliyor yirtiniyordu..hemde kimlerle bi dusunun..adam 90li yillardaki firtina gibi esen takimdan geldigi icin ve trabzonlu oldugu icin taraftarin ne istedigini biliyor ona gore oynatiyordu topculari..yazik gercekten 100 trilyonluk takim cope giden onca para kaleyi bulan sut sayimiz son 2 macda 3 bu senede bi 100milyon harca iho uzerine duseni yap gorevini yerine getir ve klubun kapisina kiliti vurup git sonrada etrafda dolas ts sevdalisiyim diye ..yazik ki ne yazik..
      bu konu benimde çok dikkatimi çekti....

neden böyle geri plana itildi ve dışlandı anlamadım doğrusu......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Çok yazık oldu..

Arkadaş,tamam anladık bu yıl beklenti yok takımdan.Her maç ne oynadığımzı belli değil.

Çok da kötü bir derbi performansımız yoktu bu yıl ama evinde şu beşiktaşa kaybetmeyeceksin...

Beşiktaş da top falan oynamadı,buldun mu yıkacaksın...

Çok mu şey istiyoruz yani?
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Şu sezon bitse artık....
          Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok yazık oldu..

Arkadaş,tamam anladık bu yıl beklenti yok takımdan.Her maç ne oynadığımzı belli değil.

Çok da kötü bir derbi performansımız yoktu bu yıl ama evinde şu beşiktaşa kaybetmeyeceksin...

Beşiktaş da top falan oynamadı,buldun mu yıkacaksın...

Çok mu şey istiyoruz yani?
            İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu sezon bitse artık....
            Kaç senedir bu sezon bitsinde kurtulalım, önümüzdeki seneye bakalım diyip duruyoruz farkında mısınız? Artık önümüzdeki sezona değil her sezona bakmamız lazım.

Forumda bu sezon bitsin diyen herkese soruyorum. Önümüzdeki sezonun bu sezondan ne gibi bir farkı olacak? Tıpkı geçen sezonun bu sezondan bir farkı olmadığı gibi önümüzdeki sezonunda bu sezondan pek bir farkı olmayacak büyük ihtimal.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaç senedir bu sezon bitsinde kurtulalım, önümüzdeki seneye bakalım diyip duruyoruz farkında mısınız? Artık önümüzdeki sezona değil her sezona bakmamız lazım.

Forumda bu sezon bitsin diyen herkese soruyorum. Önümüzdeki sezonun bu sezondan ne gibi bir farkı olacak? Tıpkı geçen sezonun bu sezondan bir farkı olmadığı gibi önümüzdeki sezonunda bu sezondan pek bir farkı olmayacak büyük ihtimal.
              Hiç bir farkı olmayacak,haklısın.

Benim tek umudum mevcut başkanımızdan bir an önce kurtulmak,ama o da ne kadar mümkün bilemiyorum.

Sırf kulübe üye yaptığı adamları ona oy verse yine seçilir....

Ar damarı olsa yeniden aday olmaz zaten ama çok şey istiyorum,farkındayım....
              Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç bir farkı olmayacak,haklısın.

Benim tek umudum mevcut başkanımızdan bir an önce kurtulmak,ama o da ne kadar mümkün bilemiyorum.

Sırf kulübe üye yaptığı adamları ona oy verse yine seçilir....

Ar damarı olsa yeniden aday olmaz zaten ama çok şey istiyorum,farkındayım....
                Trabzonsporun artık kulübe bir faydası olmayan ama zora gelincede en önden vukuat çıkaran taraftarlardan ve başkan kimliğiyle ortada dolaşan ama Trabzonspor Başkanlığının zerre yakışmadığı şahıstan kurtulması gerek. Ama dediğin gibi ikisindende bu gidişle zor kurtulacağız. Aziz Yıldırım gibi kulübe demiri atacak gibi duruyor.

Bizim artık parayla değil aklımızla hareket etmemiz gerekiyor. Ama işte mevcut yönetimde ne akıl var nede para.
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• Lan yenildiginiz takima bakin besiktas ne allah askina besiktas diyoruz

Iki macta 0 gol 0 pozisyon takima bakiyorum cop kayniyor

Soner aykut fatih waris yatabare deniz constant erkan hali sahada oynamaz bunlar

Taraftar az bile yapiyor milyon dolarlar alip bentley ferrari lamborgini lüks villalarda oturmayla olmaz bu isler .

hocaya gelince adam da ya beyin yok ya da mac satiyor fener olmasin diye ilk macta ayni kadroyla ayni sistemle cikti yine aynisini yapti.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• madem yarı sahamızda bekliyoruz erkan, ekici ve özer den biri yerine waris veya yusuf oynasaydı daha iyi olurdu.çünkü o oyunla kaleye gitmek için defansın arkasına koşu yapan bir oyuncuya ihtiyacın var. oynayan üçlü topu ayağına bekleyen oyuncular. top kazanınca çok yavaş çıktık, bjk de dengeli oynadı zaten. dolayısıyla çok tehlike yaratamadık. direk oyuncudan bahsetmiyorum.kim olduğu önemli değil.sahip olunan özellikler önemli olan. oyun planına uygun oyuncular değildi .bir kaç hızlı atakta bjk yi tedirgin edebilseydik bu kadar kolay hücum hamleleri yapamazlardı. bu kadar geride oyunu kabul ediyorsanız, mesafe kateden oyuncular, güçlü koşular lazım.özer erkan deniz böyle oyuncular değil.

deplasmanda saldırdık, kendi sahamızda bekledik. en çok yara aldığımız maçlar da bu iki maç oldu. tam tersi planlarla çıksak daha uygun olurdu.

Yorum

• Galatasarayi şansa bala yendik deyince millet itiraz etti acin izleyin kaleci 10 tane top cikarmis

Genclerbirligi maci adam 35 dakika 10 kisi oynuyor gol atiyor ve biz 0 pozisyonla maci tamamladik

Yorum

• haftalardır bir şey yapmayan adama pansuman olmak da bize düşerdi zaten. dün demba ba'nın attığı gol tam cardozo golüydü aslında da bizim reise pek pozisyon yaratamıyoruz.

orta sahamız yumuşak ve beşiktaş'ın mücadeleci orta sahası bize yine ters geldi.

Atiba'yı alsak ne dersiniz önümüzdeki yıl için? 2 sene sözleşme 1.5 m euro civarı gelir bize ve 2 sene ciddi katkı verir bence.

Yorum

• Konya kasimpasa gaziantep puan kaybedilen takimlara bakin vallaha yazik

Ben baskan olsam bunlara para felan vermem lig bitene kadar.

30 hafta olmus daha 50 puanin yok boyle rezillik olmaz.

Yorum

• Insallah uefaya basaksehir ve bursa gider ciddi anlamda en azindan adam kaybettigi maclarda gol pozisyonuna giriyor 3 felan atiyor bizimkisi rezillik haketmiyoruz

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelin iddaya girelim. Eğer ki şb Mitroglouyu almaya çalışırsa İHO varını yoğunu o adama sırf namı yürüsün diye basmazsa bende birşey bilmiyorum. Adamın Trabzonspor başarılı olsun düşüncesinden önce gelen milletin getiremediği adamları ben getireyimde biraz isim yapayım düşüncesi var.
                              Mitro yeter ki gelsin, bak şimfi ümitlendim fb ilgilense de Mitro'yu kapsak... fuzuli adamlar almaktan bıktım, tek vuruşla rakibi bitirecek oyuncu sayımız artmalı... Yatabare Waris nedir yaaa gol atmasını bekleyene kadar ölme eşeğim ölme... bir de bunlara göre düzen kurmak gerek yok yaa bunlar kim ki düzeni bunlara göre yapacaksın... al Gignac Mitro düzensiz bile gol atar kazanırsın, işte bize böyle adamlar lazım
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Düşünün evleneceksiniz evinizi döşüyorsunuz oturma takımı bulaşık makinası çamaşır makinası fırın buzdolabı alıyorsunuz, o maddi yüke giriyorsunuz. Sonra çamaşır makinası bozuk çıkıyor. Bulaşık makinası kafasına göre takılıyor, öte yandan oturma takımını banyoda kullanmaya çalışıyorsunuz, buzdolabı sıcakta çalışmam diyor, fırına talip çıkıyor falan...
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X