Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR 0 - 1 beşiktaş | MAÇ SONUCU

bende kabahati hocaya bulanlardanım.
    adam demba hamlesini yaparken sen neredeydin o adamı hazırlarken sen neden hamleni yapmadın aynı anda değişikliğe gitmedin.golden sonra soktun.
    top oynamadık.
    Tribünleri anlamakta zorlandım nerede gs maçındaki atmosfer nerede bu maçta ki. Gol yedikten sonra tribünlerin hareketlenmesini hala anlayamadım gol mü yemek lazım hareketlenmek için.

Yorum

• Bu sene 4. olursak bu sadece Trabzonspor formasının ağırlığındandır.. Takımda sistem yok kimin nerede oynadığı belli değil kazanma inancı yok, özveri yok, beceri yok, birlik-beraberlik yok.. Korkumda şudur ki; Futbolcular Trabzonspor'u sadece basamak için kullanıyorlar kariyerlerinde ben kazanıyım Trabzonspor kaybetse de önemi yok egoistlik ön planda gibi ...
      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam
        1 soru daha
        senol hoca emekli oldumu ne yapacagiz
        Onu ben de çok merak ediyorum. Bu forumun % 80'i hoca öneremeyecek herhalde.

.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ulan bi muhabirde çıkıp sorsun Trabzonspor iki maçta kaleye 2 tane şut çekti bu konuda ne diyeceksiniz diye..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yusuf Erdoğan: Biz Trabzonspor'un ne olduğunu biliyoruz. Mücadele ediyoruz, elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bize sabır göstersinler.
            ulen ne Sabırı dalgamı geçiyorsunuz ALLAHIM Sana geliyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yorum

• STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR 0 - 2 beşiktaş | MAÇ SONUCU

Aykutun derdi neydi de dizlerinin ustune coktu, niye bacaklarini acmadi bu adam? Hocaya kiziyorduk bosingwa stoper oynuyor diye de aykutu gordukten sonra biraz olsun anladim vallahi.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sevgili abim.kılavuzu iho olanın hali halil hoca kalsaydıda bugünkünden farklı olmazdı ben hala anlamıyorum kimsede şu tarihimizin en çok para harcanarak kurulan fiyasko ordusunun hesabını sormuyor adam.bir utanır ve seyirciden özür diler sinirlerimiz laçka oldu...
                Vallahi ne diyeyim? Siz de haklısınız.

.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Burda yapmamiz gereken onu bunu tartismak degil.Trilyonlarca para harcayip 47 puan toplamak neyin kafasi.Bu adam nasil eski yönetimi mahkemeye vermissE,bu harcadigi trilyonlari kurusuna kadar geri ödemeli.
                  iho istifa.

Yorum

• Kanallarda taraftarı elestırıyorlar mac 1-0 ıken boyle protestolar olmaz dıye.
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onu ben de çok merak ediyorum. Bu forumun % 80'i hoca öneremeyecek herhalde.

.
                      shota saon kale gibi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yenersek dördüncüyüz dediğimiz maçları yenseydik liderdik yeminle

Yorum

• STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR 0 - 2 beşiktaş | MAÇ SONUCU

Şimdi bazıları bana atarlanacak ama Vahid hoca olsa ne bu maçı bu kadar rezil oynardık ne de Gençlerbirliği maçını.

En azından sistemimiz otururdu, yenik düştüğümüz maçlarda takımın inanılmaz bir reaksiyonu vardı. Bu takım 5. dakika da golü yese 70. dakika da golü yese hep öndeymişiz gibi yürüyerek oynuyor.

Ayrıca tesislerden Çıkmayan Vahid hoca saboteci ilan edildi, yenilgilerden sonra İstanbul'a akan hoca daha karakterli.

Neyse Ersun hocanın vardır bir bildiği(!)

Yorum

• * Ersun hoca bu maç beni de hayal kırıklığına uğrattı...

* Rakibin en etkili oyucusu Töre yani bunu Papua Yeni Gine vatandaşı bile biliyor. Sen Erkan dururken Akbaş'ı çıkarıp Yusuf'u alıyosun. Bunu mantığını bana kimse açıklayamaz.

* En başından beri söylüyorum, bizim stoperde sıkıntımız yok. Sıkıntı orta sahada diye. Bu maçta açıkca belli oldu artık.

* İlk golden önce Olcay Erkan' ın ayağına tekme attı. Yüzde yüz faul o pozisyon. Devamında gol oldu. Tamam Bjk bizden iyi oynadı ama o faulu verse maçın seyri değişirdi.

* Demba Ba denen "bal küpü" nü yine havaya soktuk, en çok ona yanıyorum.

* Tolgay Arslan konusunda da yanılmadım. En çok isteyen bendim. Karakterli yada karaktersiz ama bu gece müthiş oynadı.

* Olcay Şahan denen bir terminatör vardı sahada. Her maç kırmızı görmesi lazım bu adamın. Ne zaman rakiple ikili mücadeleye girse kollarını açıyor, çaktırmadan bi çirkeflik yapıyor.

* Bizde en iyi oynayan Hakan' dan sonra Fatih Atik idi. Ofansta saçma sapan şutlar çekse de çok iyi mücadele etti. Ama yeni sezonda yeri olmamalı.

* Özer' e gelince... Tribünde oturan futbolu bildiğini zanneden taraftar topluluğunun gazıyla Özer kendini bi halt zannediyor. Özer' in bonservisine verilecek tek kuruş bile Trabzonspor'a ihanettir !

* Bizde saha içinde yine en akıllı oyuncu Ekici idi.

* Erkan yanlış yerde oynatılıyor. Haftalardır söylüyorum. Bu adam kanat oynamamalı.

* Deniz Yılmaz gönderilecekler listemin en başında yerini aldı. Birdaha bırak bizim takımı, futbol oynamasın bence.

===== Cardozo =====
                            Yusuf Erkan Ekici Waris
                            ===== Medjani =====
                            Akbaş Uğur Aykut Bosi
                            ====== Hakan =====

Şu 11 ile çıkmamız gerekirdi. Farka bile giderdik.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aykutun derdi neydi de dizlerinin ustune coktu, niye bacaklarini acmadi bu adam? Hocaya kiziyorduk bosingwa stoper oynuyor diye de aykutu gordukten sonra biraz olsun anladim vallahi.
                              Aykut'u hep eleştiririm,bu pozisyon için aynı senin düşündüğün şeyi düşündüm.

Foruma yazmayım dedim,hep Aykut'u eleştiriyorum diye...

Sen de yazınca dayanamadım...

Böyle sivri zekalık olamaz.

Nasıl bir mantıktır anlayamadım o diz çökme olayını....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                100 trilyon harca ve ortada rezil,enkaz bir kadro.Seni bu takimin basina bela edenlerin,Allah.................................neyse sen sak sakcilarinla bu koltugu kolay birakmazsin.
                                Kulübe üye yaptığı eş dost akaraba naylon üyeler oy kullanmaya başlarsa istersek kümeye gidelim bu rezil karakter bırakmaz.
                                Trabzon'un önünde çok kritik bir kongre var.Bölünme falan olmadan herkes tek adayın arkasında durup bu cahil insandan kulübü kurtarmalı.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X