Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bıktım usandım yemin ederim bu takım beni kalp hastası yaptı...kim bu takımı sabote ediyorsa Allah bin belalarını versin..yeter da yeter neden bir tane hoca doğru kadro çıkarmaz neden oynayan topçu hırs yapmaz ne istiyorsunuz bu Trabzondan Trabzonsporumdan yeter daa yeter...sony marka tv im var tüplü vura vura sinirden anasını ağlattım 3 aydır bozuktu dün yaptırdım 75 kayme bayıldım bugün yine elimde kaldı az daha...nedir bizim çektiğimiz biz ekranda tribünde kendimizi yiyoruz saha içinde ve kenarda olanların umrunda değil dünya...özeri seversiniz sevmezsiniz ki bende sevmem ama sahada tek savaşan olaylara tepki veren o neden çıkarılır ne beklenir onun çıkmasından anlamıyorum...türkiye de en beğendiğim hocaydı Ersun ama bende bile hayal kırıklığı yaratmaya başladı...inanmıyorum ben bu kadar kötü takım çıkaracağına birileri dışardan dizayn ediyor ligi bize de emirleri yağdırıyorlar böyle yapacaksınız diye...ulan her şeyi geçtim 3.ligden bir takım çıkarsan maça liderle oynuyorum diye hırs yaparlar...koca sezon yattınız be adamlar liderle oynuyonuz yenin şu takımıda bari affettirin şu cefakar taraftara kendinizi bütün memleket sizi konuşsun ama nerdeeee beyefendilerin dünya umurunda değil...bir tek bosi reis hariç..ekici ekici dedik onunda burnu havaya kalkmış bize gelen her topçunun olduğu gibi...kanser olduk evde resmen ya çocuklarım öcü diye bakıyor bana artık Trabzonspor maçlarında...en sonunda lanet olsun dedirtecekler bana bir daha da izlemeyecem...
    En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 21:17.
    t.akyildiz

Yorum

• Şenol Güneş i beğenmeyenler, Vahid Halilhodzic i beğenmeyenler alın size hoca. Artık sizmi onu tepe tepe kullanırsınız o mu sizi bilmem. Skor da umurum da değil, inşallah Bosigwa nın bir şeyi yoktur.
      Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonda seyirciyi karsisina alip ego tatminine giden bi hocanin basarili olma sansi sifirdir..bugun erkan inadi yuzunden resmen 10kisi oynadik ve bundan onceki maclarda oldugu gibi hicbisey oynamadan maci kaybettik..iho ersun alin size ayaginiza gittiginiz topcu erkan su futboluyla 18 bile giremez sirf seyirciye inat 90 dakika sahada tuttu ersun ve 2 golude onun yuzunden yedik dahasi hucuma cikamadik sayesinde..azize dogru demis sikebahceyi ersun sampiyon yapmamis..
        Gerçektende haklısın trubundekıler sadece seyrettı bu yuzden adları ancak seyırcı olur..Ben bır taraftar goremedım...Ne bır baskı altına alma ne bır tezahurat ara ara mınık ses bogulmaları o kadar..

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam bizim uyanıklar da bu sebeple olsa gerek ligin ortasında aldılar, fakat çözüm olmadı
          İşte en kötüsü oldu: İyi olan zamanında alamadık, kötü zamanı bize patladı.

Bundan sonra yapılacak en iyi iş: 2015-2016 sezonuna Ersun'la başlayıp (Ayyy... Ersun'a Ersun dedim, acaba yöneticiler kızar mı?) (çünkü çalıştırdığı takımları erken forma sokar), devre arasında şutlamak ve yerine iyi bir teknik direktör getirmek.

.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Adamın hası Hakan Arıkan.. Geldiğinden beri bir tane kötü maç oynamadın bir tane olumsuz hareketini hatırlamıyorum.. Seni Trabzonspor'da tutmak lazım..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR - beşiktaş | 03.05.2015 Pazar 19.00

Denizden ne bekliyor acaba hoca cidden merak ediyorum. Sefaya kiziyorduk ama sefayi arar oldum.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erkan'a gösterilen tepkinin tek maçtan mı kaynaklandığını sanıyorsunuz?
                Ya da sahada Erkan ve diğer oyuncuların MÜCADELESİ aynı mıydı sizce?

Hicbirinin mucadelesi ayni degil. En kotusude Erkan degil. Erkan geldiginden beri takimin performans cizelgesinde yeri ortalardadir. Ama batmis bi tarafiniza Erkan, Erkan da Erkan. Fatihin Aykutun Warisin Denizin... ne kadar katkisini gordunde Erkandan fazlasini bekliyorsunuz?

Cikarin su at gozluklerinizi gozunuzden. Tek kisiye degil takima odaklanin. Yahu ilk sut kacta geldi biliyormusun? 89. dakikada. Buda mi Erkanin yuzunden??

Yorum

• ula herkes akbaşa sallıyordu yeteneksiz diye..şimdi akbaş dursaydı erkan çıksaydı şöyle olurdu diyorsunuz neye dayanarak diyorsunuz anlamıyorum
                  Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Iho dan transfer donemi gelmeden kurtulamazsak bidahaki transfer sezonu klubun kapisina kilit vurulur
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerçektende haklısın trubundekıler sadece seyrettı bu yuzden adları ancak seyırcı olur..Ben bır taraftar goremedım...Ne bır baskı altına alma ne bır tezahurat ara ara mınık ses bogulmaları o kadar..
                      Olmayan takımımı destekleyecek taraftar , rakip sahayı geçmeye zorlanan atağa çıkamayan şut atamayan takımımı..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam kimi getirelim onu de bari
                        Bu soruyu

-"Kimi kovmasaydık?"

diye soracaktınız.

.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi
                          Kimse bizi maç satmakla itham edemez. Bizi başka takımlarla karıştırma.
                          Kardeş kulübümüz bjk diyen ben değildim tabii... Maçtan önce yağlayıp yıkarsan, maç günü ne taraftar hırslı olur ne futbolcu. Hoca da ayrı kefede tabii.
                          MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ula herkes akbaşa sallıyordu yeteneksiz diye..şimdi akbaş dursaydı erkan çıksaydı şöyle olurdu diyorsunuz neye dayanarak diyorsunuz anlamıyorum
                            Akbaş'ın kanadından pozisyon vermedik adam Gökhan'ı bitirdi,sonra Yusuf'u aldı Ersun Yanal yediğimiz gollere bak Erkan gibi defansa destek vermeyen adamın arkasına Yusuf gibi bek oynamasını bilmeyen birisi.Kargalara buyur burdan gel dedi.
                            FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Seneye şampiyon olmak istiyorsak direk 11'de başlayacak en az 7 oyuncu almamız şart durum bu kadar vahim işte.
                              Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Ersun hoca nın sakat adamı 10 dakika oynatmasını anlamadım...
                                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X