Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 29. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar hep aynı noktada hata yapıyorsunuz. Ya da ben anlatamadım bilemiyorum.
    Olaya maç-maç bakıyorsunuz veya Bossingwa'nın günlük performansına gore değerlendirme yapıyorsunuz. Mesele bunun çok daha ötesinde.
    Burada amaç maç kazanmak değil. Burada amaç Bossingwa'dan verim almak da değil.

Şöyle söyliyeyim. Bugün Beşiktaş maçını kazanmak mı daha önemli yoksa seneye şampiyonlar ligine gitmek mi ? Şimdi bu açıdan baktığınızda bugün kazanırsak evet seviniriz, kaybedersek de üzülürüz ama amaç veya hedef diyorsak burada önümüzdeki yıl şampiyonlar ligi mücadelesi vermektir Trabzonspor için anlamlı olan.

Eğer bugün Bossingwa sağ-bek oynarsa Beşiktaş'ı yeneriz ama seneye bu zamanlar yine beşincilik mücadelesi veririz.
    Ama Bossingwa stoper oynarsa bugün belki kaybederiz ama seneye CL mücadelesi veririz.
    Belki bu kadar basit değil ama mantık kabaca bu.

Şampiyonluk mücadelesi verecek takım, CL hedefi koyacak takım system üzerine kurulmak zorunda, topu ayağında tutma ve pasla oyun kurma alışkanlığı olmak zorunda. Kusura bakmayın ama topu control etme alışkanlığı da 2 aylık bir sezon öncesi kampla yerleşen bir alışkanlık değil. Daha uzun sürede yerleşen bir alışkanlık, o yüzden bugün defanstan top yapmaya alışması lazım takımın. Ve bu işi Bossingwa'dan başka yapabilecek adam yok kadroda.

Alışkanlık meselesini küçümsemeyin. Bir takım kazandığı alışkanlığı yıllar geçse bile atamıyor üzerinden. O yüzden doğru alışkanlığı kazanmak çok önemli. Bir yıl Burak Yılmaz üzerine oynadık, öyle bir alışkanlık yaptı ki Janko gibi adamlara bile Burak Yılmaz muamelesi yaptık. Bugün Barcelona hala Guardiola dönemindeki alışkanlıklarını devam ettiriyor. Bugün Fenerbahçe o yaşlı ve köhne kadrosuna ragmen Aykut Kocaman döneminde kazandığı ayağa top oynayarak maça hükmetme alışkanlığı sayesinde zirveye oynayabiliyor. Aykut Kocaman fenerdeyken bir maçta defansta top kaybedip maçı verdiklerinde şöyle demişti "bu system oturana kadar böyle puanlar kaybedeceğiz", işte mesele bu...

Aykut Kocaman'ın oynattığı futbolu savunmuyorum ama mantığı savunuyorum, bir system kurana kadar, bir alışkanlık kazanana kadar belli kayıpların olması çok normal. Aksi takdirde günü kurtarmaya uğraşırsak yerimizde sayarız sadece.

Şimdi de Trabzonspor'un alışkanlık kazanma zamanı yani, maç kazanma zamanı değil.

Dediğim gibi bugün yenilirsek üzüleceğiz. Belki Bossingwa'nın stoperdeki bir hatasından dolayı kaybedeceğiz. Ama bu sistemin oturması için bu süreçten geçmemiz şart.

Tabi keşke elimizde iki tane Bossingwa olsa da bu dertlerle uğraşmasak
    bu mantık çok doğru tabi.keşke salih, atik, akbaş oynarken de aynı hassasiyet gösterilse. bosingwa nın kurduğunu akbaş ve salih bozuyor çünkü. ben direk oyun kurmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. presle ilgili bir durum daha çok. önde pres yaptığımızda savunmanın ortasahanın devamı gibi davranmasını sağlamak için böyle bir tercihe yöneliyor.ersun hocayı biraz tanıyorsam durum budur.defanstan oyun kurmak o kadar önemli olsa akbaş ve salih tercih edilmezdi gibi geliyor bana.onun yerine ayakları biraz daha iyi olan ishak ve fatih oynaybilirdi beklerde.kısaca defans merkezinin öne çıkmasını sağlayacak güveni ve hızı sağlıyor bosingwa.

Yorum

• Bu akşamki maç için kadronu kur paylaş >>>

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• -------------------------Hakan
        Boss-------Uğur------------------Aykut---------Akbaş
        ------------------------Medjani
        -------------------------Ekici
        Özer-------------------Waris----------------------Yusuf
        -----------------------Cardozo

Bence en ideal kadro bu şekilde olur. Deniz yedek başlamalı, ikinci yarı bjk yorulup oyundan düşünce Denizi alıp mücadelesinden yararlanmalıyız. Açıkçası bu maçı oyuncuların değil taktiklerin kazanacağını düşünüyorum.
        En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 10:58.
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ynt: STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR - beşiktaş | 03.05.2015 Pazar 19.00

Bence waris 11de başlamalı. Son maç ekrandan da yusuftan da iyiydi.

Yorum

• @muratt

doğru söylüyorsunuz ama şikeciler ''alışkanlık kazanırken'' tam kadroyu kurmuştu ve hala daha aynı kadro ile (sadece Diegoyu aldılar) devam ediyorlar.

Bizim ise seneye hepmizin mutabık olduğu isimler hariç kimse şu takımda kalmayacak şayet birazcık Ersun hocayı tanıyorsak. Onun için bence halihazırdaki oyuncuları orjinal mevkiisinde oynatıp toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Bir arkadaşın dediği gibi Bosingwa ayağa pas yapıp çıkmaya çalışsada etrafında o kadar yeteneksiz isimler var ki kollektif olarak alışkanlık kazanma diye birşey sözkonusu olamaz. Hatta bir adım daha ileri gideyim ,bu heriflerin etrafındaki oyuncularında ayarını bozduğunu düşünüyorum.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Maç sonu:

Yenersek; Ersun feneri şampiyon yapmak istediği için yeniyoruz.
              Yenilirsek; Ersun takımı umursamıyor, yönetemiyor.

MCMLXVII

Yorum

• Wares maalesef olmadi olmayacakta. Bu lig wares alanzinho gibi cılız oyuncular için fazla sert. Warese kimse şans verilmedi demesin adam 14 ü ilk 11 olmak üzere 20 maç oynamış ve bu 20 maçta ayağı kayan gökhan Gönülun yanindan geçmesi dışında bir numarasini goremedik insan bir çalım atar şut atar. İnşallah bu akşam oynarsa yanıltir beni.

Bosingwa son haftalarda ayağında çok fazla top tutması nedeniyle top kayiplari yapmaya başladı bjk nin en büyük silahı da bu kapılan toplarla hızlı oyunculari ile gol aramak buna dikkat etmeli oyuncularimiz.
                En son B61 tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 11:57.

Yorum

• ğs macini bi sekilde almis olsakta bu macta pek ümitli degilim. bjknin baskili oynuna karsilik verebilmeliyiz
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                  Elazığ'lı.

Yorum

• STSL 29. Hafta | TRABZONSPOR - beşiktaş | 03.05.2015 Pazar 19.00

İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Wares maalesef olmadi olmayacakta. Bu lig wares alanzinho gibi cılız oyuncular için fazla sert. Warese kimse şans verilmedi demesin adam 14 ü ilk 11 olmak üzere 20 maç oynamış ve bu 20 maçta ayağı kayan gökhan Gönülun yanindan geçmesi dışında bir numarasini goremedik insan bir çalım atar şut atar. İnşallah bu akşam oynarsa yanıltir beni.

Waris dakika olarak Trabzonspor'da 1302 dakika oynamış bu da 15 maç dahi etmiyor. Ve bu süre zarfında 4 gol 2 asist yapmış.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Waris dakika olarak Trabzonspor'da 1302 dakika oynamış bu da 15 maç dahi etmiyor. Ve bu süre zarfında 4 gol 2 asist yapmış.
                      9-0 kazanilan kupadaki manisa macinda 2 gol ve yine kupada 3. Lig takimina 1 gol. Büyük başarı. Bu mantığa göre gs deki pandevde çok başarılı turkiye kupasında 7 gol attı ve aldığı süre ligde daha da az.

Yorum

• Bu arada wares hala bizim oyuncumuz elestirim oyun olarak bu gune kadar bize birdey vermemesine. inşallah bjk yi duman eder bu akşam.

Yorum

• kesinlikle pas yapmakla uğraşmamalıyız. direk uzun oynayıp pres yapalım.beşiktaşı baskı altına alabiliriz bu şekilde.ersun hocanın kullandığı bir taktik. beşiktaş hazırlık pası yapan takımlara karşı iyi baskı yapıyor. bu ezberlerini bozmak lazım.zaten iyi pas yaptığımz da yok. özenle hazırlanmış pozisyonlara gerek yok.serseri toplar, suni bir baskı beşiktaşı kendiliğinden sıkıntıya sokar. mutlaka hata yaparlar. cardozo bu uzun topları indirmeye konsantre olup, biraz çabalarsa galibiyete yakın taraf oluruz.

Yorum

• Hoca Cardozo-Waris 2 forvetle çıkabilir.

Cardozonun gol kralı, bizim de 4. olmamız teseli olur.

23.000 coşkulu taraftar ile yaıkıp geçelim.

Bordo gol gol gol
                            Mavi gol gol gol

Yeter artık bari bu hafta 50 yapıp 4.lüğe oturalım.
                            Kaç haftadır fırsat tepiyoruz.
                            En son B61 tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 11:57.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Deniz mi Yusuf mu Waris mi? Bence Waris. Bana kalsa beşiktaşın ortasahası böyle eksikken Erkan'ın yerine de Özer'i çeker, ortasahada Atik, Medjani ikilisini kullanırım.
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Şu bjk şampıyonluk adayı olarak karşımıza gelebılıyor ve bızım şu takım şuan şampiyonluk adaı değilse..

Sakatlıklar hakemler ve bazı yanlışlarda ısrar eden td ler yuzundendır...

Ama sakatlar ve hakemlerın etkısı yarısı kadar olsa o yanlış ısrarlarına rağmen şuan lıderdık..

Yazık..Yazık...
                                En son B61 tarafından düzenlendi; 03.05.2015, 11:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X