Bosingwa'nın bu maç sağ kenar oynamaması bir hata olabilir eyvallah ama sanki Bosingwa'yı sağ kenarda oynatmak tüm herşeyi çözecekmiş gibi davranılıyor. Canımı sıkan bu. Tabi ki herkes eleştirebilir. Vahid Hoca'nın son günlerinde ben de çok yüklendim bu mevki işleri yüzünden ama tüm çözümü buna bağlamak doğru değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta
Daraltma
X
-
Deplasmanda 14 maçta 2 galibiyet.....
düşme hattındaki 3 takımdan başka sadece konya bu kadar kötü istatistiğe sahip....
yani ligin deplasmanda en kötü 5 takımından biriyiz....
en fazla gol yiyen 7.takımız......
iç sahada ise en başarılı 3 takımdan biriyiz.....
genellikle Trabzonspor futbolcularına baskı oluşturuyor diye iç sahada puan kaybetmesinden yakınılırdı....
şimdi deplasmanda resmen yokları oynuyoruz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5. olursak avrupaya gidebiliyormuyuz ? ( türkçe ne acaip dil 8 tane ek kullandım )Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Skoru tahmin ettim, herkes etmiştir puan kaybı oluyor deplasmanda ama ilk yarı çok güzel oyun oynadık gençler gelin bize atın alın maçı dedi beceremedik.
Maçı öncelikle soner denen şahıs sonra ersun yanal yüzünden kaybettik. Ben sonerden utanıyorum arkadaşlar bilmem siz ne şekilde sövüyorsunuz ama ben orayı aştım kin güdüyorum, nefret ediyorum, açıp aldığı paraya imzaladığı sözleşmeye gönderilmek istemesine rağmen işleri zorlaştırmasına çalışmalarına oyunlarına hareketlerine bakın, ya faul yapılmayacak yerde faul yaptı bari hiç bir şey yapamıyorsun gez sahada pres yap ama bir şey yapma.
Bu şehir volkan şene küfür ederek gönderdi, asla tasvip etmiyorum ama normal insan gibi tepki gösterilerek artık bu herif gönderilmeli ben tahammün edemiyorum kızgınlığı bırakın, utanıyorum artık.
Diğer şeyleri de uzun uzadıya anlatmaya gerek yok ya biz çocukken marcelinhoda sol bek oynadı bosingwda efsane olduğu mevki dışında her yerde oynuyor yıldız futbolcuların kaderi bu demek ki, böyle ahmak böyle saçma bir sistem, hangi futbol otoritesine sorarsanız sorun gerekirse defans 4'lüsünün 3'ünün yerine kalecileri koyar bosingwayı sağda oynatır. Bu provakedir, bu aymazlıktır, bu boş boğazlıktır. Şu mantıkta biri transfer yapacak ve takım kuracak. Yazık gerçekten çok yazık. Umarım bosingwa ve cardozo arabistana gider, arap bile daha akıllıdır aa bu adam dünyaca ünlü sağ bek o zaman sağ beke koyayımda şalvarım şenlensin der, aaa bu adam forvet ve buna sanırım bol bol orta açmam beslemem lazım orta açacak adamı sağ beke koyayımda orta gelsin der, yapar bunu vallahi yapar, arap yapar bunu ersun yapamaz, türklerin egosuna lanet olsun, ersun şu anda dalga geçiyor ben başka bir mana veremiyorum.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle300 milyon TL harca 5. ol 5. olarak avrupaya gidilecekse yere batsınn lanet olsun avrupasına Koca Trabzonspor taraftarını 5. cilik gibi bir kepazeliğe mahkum edenlere bunun hesabını sormayıp millete hayal satanlarada lanet olsun .Hani diyordum ya basın bizi niye küçük görüyor hep İstanbul takımı konuşuluyor futbolcular niye İstanbul takımına gitmek istiyor ......Ben hic bir İstanbul takımının lig 5.ciligine sevindiğini görmedim hatta 2.ciligi bile başarısız görür İstanbul takımı böyle bir sonuçta ne hoca ne başkan o koltukta oturabilir ama bizde herşey süt liman geleceğin kadrosunukurdum ddiyenler deplasmanda 28 haftada sadece 2 galibiyet alınması izah etmeye bile yeltenmiyorlar.Kısacası bizden HİÇ BİR BOK OLMAZZZZ.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan ve soneri kadro disi birakip bosingwayi yerinde oynatmak bu kadar mi zordu be hoca..yazik ya bu kacinci taktiksel hata yuzunden kaybedilen mac
Soner
*iki yıldır sonerin bittiğini yazıp çiziyorum.
*adam ölü gibi oynuyor,
*durarak top oynanmaz,
*kendisi güçsüz,kafasında bitirmiş futbolu bence
GURUR6134
dün maçı kapalıda izledim,
çok samimi söylüyorum,
soneri maçtan önce özellikle 20 dakikaya yakın takip ettim.
takım ısınmaya çıktı,bu esnada yedeklerde çıktı.
soner çıkar çıkmaz
bizim bulunduğumuz yere yöneldi.
kendisine benziyen biriyle 2-3 dak.tel örgülerin önünde konuştu,
sonradan öğrendim abisiymiş.
panik halinde soner saha kenarında biriyleriyle görüşüyor,abisi bir dışaro bir içeri....
bu arada takım ısınma hareketlerine devam ediyor.
soner abisiyle devamlı el kol hareketleriyle konuşuyor.
üzüldüğüm konu ersun hocanın yardımcıları sahada bir tanesi soneri uyarmıyor...
en son ailesinden 6-7 kişinin girdiğini gördüm stada,soner ondan sonra yalandan ısınmaya başladı,
ikinci yarı Oyuna girdi sizde izlemissinizdir.
vurdum duymaz,toptan kaçıyor,golcü gibi rakip ceza sahası içinde dolaşıyor,
kardeşim sen oyun kurucusun,orta sahaya yaklaş top iste,adam eksilt,can alıcı ara pası ver,kim dokunsa gol olur misali ortalar kes...adam bitmiş arkadaşlar..
unutmadan kendisini yakarıda yazdığım şeylerle göstermek yerine,kazandığımız ve golle sonuçlanan frikikte göstermek istedi topu aldı yusufa vermedi,ersun hoca talimatıyla yard.hoca bağırdı topa yusuf vursun dedi öyle topun başndan ayrıldı.
demek istediğim şey maçtan önce ailenle değilde maça konsantre olsaydın,iyi ısınsaydın,kendini maçaverseydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun salihi gordum. Isiklarda arabasıyla bekliyordu. Egildim Bosingwa sağbektir stoper oynamaz hocaya söyle dedim. Şaşırdı, bakışları arasında gözden kayboldum..TrabZonguldaklı...
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleola ne işi var oralarda hafta sonu maç varBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın geniş özetini nereden izleyebilirim? Divane sayfasında bulamadım.
bence hic izleme*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence hic izlemeNeyse, kalsın o zaman..
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedjanide olmasa batıcaz arkadas bu nedir yahu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum