Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal Trabzonsporu kat'lediyor resmen!

Bosingwa sag bek abicigim, senin ben futbol anlayisini ...........!!!!!!

Fatih Atik birak yedegi, uzaya gönderilmelidir!!!!!

Waris Forvet arkasi oynarmi allah askina, Ersun sen bu taraftara bunu yapamazsin!!!

Kos Koca Trabzonsporun, Genclerbirligine karsi kaleye sadece 1 Sut cekiyorsa, sen bavulunu toplayip gideceksin arkadas!

Ofansiv ve Defansiv futolun nezaman oynanacagini bilen bi Hoca yokmu bu memleketde, gelsin Trabzona!!
    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Çok zor pozisyondu,hakeme kızamam.

Yorum

• abi biraz neyin ne oldugunu gösterin lütfen ersun yanala. Bu Bosingwa ve Fatih Atik inadindan vaz gecsin artik. Tesislerde felan gidin biseyler yapin, ben olsam dayanamam valla gider 2 cift laf söylerim ona.
        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok zor pozisyondu,hakeme kızamam.
          Kardeş sen hiç 90 dk da 3000 bin tl kazandın mı? Ben kazanmadım valla? Bu adamlar hiç hak etmedikleri paraları hem de vergisiz bir şekilde alıyorlar

FENERBAHÇE-Galatasaray “Süper Kupa” maçı ile birlikte, futbol tekrar Türkiye’nin gündemine geldi. Hafta sonu oynanacak maçlarla da “Süper Lig” heyecanı...

Bu adamlar 25 cm göremiyorlarsa o parayı da almayacaklar.

Yeter ve golü vermedi top döndü bize gol oldu. Bu sezon kaçıncı bu.

Son dakika da ki pozisyon şikegarden a olsa yeminle bambi gibi seke seke 6 sı birden penaltı noktasına koşardı.

Yorum

• Ersun ve Ekan'ın en çok gelmesini isteyen bendım...
            Yalnız ;
            Su ana kadar yorum okumadım...
            Ama yazıklar olsun....
            Bu kadar korkak futbol oynatılır mı?

Adamlar 10 kişi biz hala defans yapıyoruz....
            Yazık Erkan'a verilen paraya...

Takım acaip havaya girmiş anlaşılır gibi değil...

Bossi bile attığı çalımlarda kaptırdığı toplarda inanaılmazdı..
            Erkan ilk olumlu hareketini 60 dakika da yaptı..
            Yatabare oynamasa da olur..
            Deniz bugünde çok kötüydü....
            Waris hala bal yapmayan arı ama kesinlikle çıkmamalıydı....
            Fatik çok koşuyor mücadele ediyor ama tık yok...
            Yine Mejdani gol pozisyonlarının hepsinde var...

yazık ya....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Gençlerbirliği 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu... | STSL 28. Hafta

İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş sen hiç 90 dk da 3000 bin tl kazandın mı? Ben kazanmadım valla? Bu adamlar hiç hak etmedikleri paraları hem de vergisiz bir şekilde alıyorlar

FENERBAHÇE-Galatasaray “Süper Kupa” maçı ile birlikte, futbol tekrar Türkiye’nin gündemine geldi. Hafta sonu oynanacak maçlarla da “Süper Lig” heyecanı...

Bu adamlar 25 cm göremiyorlarsa o parayı da almayacaklar.

Yeter ve golü vermedi top döndü bize gol oldu. Bu sezon kaçıncı bu.

Son dakika da ki pozisyon şikegarden a olsa yeminle bambi gibi seke seke 6 sı birden penaltı noktasına koşardı.
              Yalnız o 25 cm bacaktan geliyor ki çok zor pozisyon bence, ben de net ofsayt demiştim çok şaşırdım.

Yorum

• Pozisyonun ofsayt olmadığını izlerken görmüştüm ama bu kadar kritik olduğunu dusunmuyordum. Çok bariz bir hata olduğunu söyleyemem. Ama ilk yarıda Landel kesinlikle atilmaliydi.

Yorum

• derin tff iş başında...4 culugude engellemek istiyorlar...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 25 cm çokmuş ama olabilir. adam gol atamadan gidecek ülkeden, yazık.ona üzüldüm.son haftalarda daha çok forma şansı bulması için iyi bir başlangıç olabilirdi.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalnız o 25 cm bacaktan geliyor ki çok zor pozisyon bence, ben de net ofsayt demiştim çok şaşırdım.
                      Kardeş olay şu ki bize olunca o 25 cm değil 2.5 metreler görülmez. 2010 da Bursa maçında 4 metre ofsayttan gol yediğimizi bilirim.

Alex Taşçıoğlu diye bir yan hakem var bu adamı iyi seyredin şikeçilerin maçlarında bir bayrakla maçın seyrini değiştirir.

Yeni kural şu şüpheliysen emin değilsen bırak oynat gol olsun. Bir arakadaş yazmış bundan sonra her sene 3 istanbul kızkardeşi çekişir bizde böyle dandik kararlarla puan kaybederiz.

Şuan da aklıma gelenler bu sene

Başakşehir maçı nizami gol 2 puan
                      Eskişehir maçı faulü vermez dönen top gol olur mağlup olursun 1 puan gider.
                      Bu maç golü vermez döner gol olur 3 puan

Bunlar 1 dakika da aklıma gelenler.
                      En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 27.04.2015, 00:39.

Yorum

• Size dedim mactan once..

Takimda beyin yoktu.

Dedgim sey oldu.

Gecmis ola...

Yorum

• Maç zamanı söyledik ofsayt yok diye. Şb maçında 11 cm'yi görüp bayrağı kaldırabiliyorlarsa bizim 25 cm'yi görüp kaldırmayacaklar. Bu sezon bu kaçıncı yahu ? Yeter hakkımızı yedikleri. Bıktık bu rezil hakem yönetimlerden.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yine 1 golümüz ofsayt diye güme gitti.
                            LİGTV pierro'da göterdi. 25 cm ile ofsayt değil

Bu sene,

1-Fahiş hakem hataları (10-15 arası puanımızı çaldılar9
                            2-Bitmeyen sakatlıklar ve rakiplerin tekmeleri, tokatları, dirsekleri

canımı sıktı.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Buradan açık açık yazıyorum.

Futbol dahileri, futbol guruları, futbol mühendisleri ve şu şurada oynasa şöyle olurdu diye kesin hüküm veren falcı bacı kılıklı vatandaşlara alıştık, eyvallah... Ama bu kulübün en büyük taraftar platformuna gelip, mağlup duruma düşeceğimiz anı fırsat sayarak takıma ve hocasına yeteneksizlik ya da formsuzluk haricinde hıyanet kulbu takmayı bir bok zanneden cahil cühela takımı, zeka özürlüler, kımıl zararlıları ve sünger beyinliler, anladıkları dilden en ağır cevabı tarafımdan alacaklardır!..

Sabah iki koyun versen akşama birini kaybedecek tiplere, hamamda bayılan karı taklidi yapan Yadigar isimli ayının burnuna takabilecekleri teneke halkayı, Trabzonspor teknik direktörünün boynuna "hain" metalinden imal edilmiş vesika gibi asmanın bedeli olduğu en net biçimde hatırlatılacaktır!.. Burası, beynini kıyma makinesine atsan iki kıl kurdundan fazla et gelmeyecek kompleksi garibanların Trabzonsporculuk oynayıp ruhlarını tatmin edeceği rehabilitasyon merkezi olacaksa, beyaz önlüğü ve lastik eldiveniyle gereğini yapmaya gönüllü konsültasyon uzmanları da göreve hazır olacaktır elbet!.. At izinin it izine karıştığı bu namert arenada, yeterince dış pislik varken, içimizdeki şeytanlara ayıracak gücümüz ve enerjimiz olmadığını zannedenler, görecekleri manzara karşısında dumur olmasın!..

Ortalık boş değil!.. Hodri meydan!..
                              En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.04.2015, 07:56.

Yorum

• Rahat alırız diyordum,Erkan maçın yıldızı olur diyordum,hiç birisi olmadı
                                Antep yenilgisi kadar olmasa da bu beraberlik te çok üzdü beni,
                                yanlış giden bişi ler var inşallah bir an önce düzelir,
                                bir de başka takımda ligin üstünde performans gösteren uşaklar,
                                biz transfer ettikten sonra resmen evrim geçirip vasata bile ulaşamıyorlar ya ona çok içerliyorum,
                                ha tabi sistemli bir şekilde Trabzonspor'u doğrayan tff nin köpeklerini de unutmamak lazım,
                                Şenol hocam diyor ya Bursaspor'un bu oyununu 3 büyütülmüşler oynasa 10 puan farkla şampiyon olurlardı diye,biz de bu halimizle bile kesinlikle ilk 3 ün içindeydik tff de yada canım ülkemde diyelim,adalet olsaydı.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X