Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi adam bir işyerinde 5 yıl 8 yılçalışıyor yıpranıyor işyeri onun kanını emiyor ve işten çıkarınca kıdem tazminatını vermiyecek haaa bişey yazardımda forumdan şutlanma riski olabilir diye yazmıyorum.o adam işten çıkarılınca mağdur oluyor kirası taksiti faturası bankaya belki borcu vb. bir hayat düzeni var onun magduriyetinibenmi karşılıcam tabiki onu kapı önüne koyan onun sırtından milyarlar kazanan fabrika işyeri vb vericek hemen belki işe giremiyecek işyeri bir işçiyi yada çalışını çıkarırsa eşşek gibi kıdem tazminatını vericek bana görede bu caiz.ben zaten kurana itimat ederim orda eksiksiz herşey mevcut.hocaların tüm dediklerine uysaakkk ohooooo o zaman kotta giymicen kafan yerden de kalkmayacak namahreme vb uzar gider.
    iyi başlayıp kötü bitirdin..
    ölümüne trabzon !

Yorum

• Şu küçük şikecilere de koyarsak baya rahatlamış olacağım.Gs nin 6, şikebahçe nin 4 puanına mal olduk bu sene. o yüzden bjk yi mutlaka yenmek lazım.ilk maç kaybettik bari 3 puan da onlardan çalalım. haa bu üçlüden hangisi mi şampiyon olsun.. tüpçünün olağanüstü desteği olmasa bjk derdim ama illa birisi olacaksa gs olsun isterim..
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• bu adam neden 2 saat kivranmisdi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Muslerayı geri kalenin içine soktuğumuz kavga pozisyonun gifini yapmak lazım

Yorum

• Ğs'ye iki maçta da hakeme rağmen çaktık. Helal olsun.
            MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Bilgehan Tokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muslerayı geri kalenin içine soktuğumuz kavga pozisyonun gifini yapmak lazım
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu adam neden 2 saat kivranmisdi
                Bende öyle yapardım.

Suçlu kendin olunca, hedef saptirmak lazım...
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İstanbul olsun Trabzon olsun veya anadolunun herhangi bir ilinde olsun genel kanı şu : Trabzonspor taraftarlarının ikinci takımı galatasaraydır..bunu duyduğum zaman cinlerim tepeme çıkıyor..bu iftira nerden çıktı ? bu iftirayı kim ? neden ? nasıl ortaya attı ?..neden Trabzon taraftarının üzerinde bu leke kaldı...bizim için şikeci fener ne ise, sahtekar kuyu kazıcı cincon da aynıdır, bjk de aynıdır.

Yorum

• STSL 27. Hafta | TRABZONSPOR 2-1 Galatasaray | MAÇ SONUCU

sebebi içerde 17-15 galibiyet istatistiği.

Yorum

• TS - Facebook sayfası, Günaydın mesajı altı

:'( :'(
                      MCMLXVII

Yorum

• Adama sormuşlar "amca lmeden nce son isteğin nedir?" o da gs başknı olmak istiyorum demiş , canından önce aklını kaybetmiş olack ki maç tatil edilmeliydi demiş , dede bu ülkeye hiç uygun değil.

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fotoshop bu bence...
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Gs şampiyon olmasında kim olursa olsun hatta umarım fb çatır çatır şampiyon olur, tüm gs'lilerin önleri kesilsin, ebelerine ateşler salınsın.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstanbul olsun Trabzon olsun veya anadolunun herhangi bir ilinde olsun genel kanı şu : Trabzonspor taraftarlarının ikinci takımı galatasaraydır..bunu duyduğum zaman cinlerim tepeme çıkıyor..bu iftira nerden çıktı ? bu iftirayı kim ? neden ? nasıl ortaya attı ?..neden Trabzon taraftarının üzerinde bu leke kaldı...bizim için şikeci fener ne ise, sahtekar kuyu kazıcı cincon da aynıdır, bjk de aynıdır.
                                Bu yöndeki tahminim su sekildedir. 90 Yillarda büyüklerimizle beraber Istanbul'da bir Galatasaray - Trabzonspor macinda macin baslamasini bekliyoruz. Her nedense Galatasaray kale arkasi yada maraton olacak tam hatirlayamiyorum ama Galatasaray tribünlerinden "Bordo" diye bir tezahürat geldi, bizimkilerde "mavi" diye karsilik verdiler. 30 Saniye kadar bu sekilde Bordo - Mavi cekildi karsilikli. Daha sonra Bizim kale arkasindan sari denildi, onlar kirmizi dedi. Hatta Trabzonspor kale arkasini yöneten tribüncüler millet sari bagiriyor diye bizim taraftari susturmaya calismislardi. O güne kadar kesinlikle arkadaslik, kardeslik gibi zirvalari asla duymamistim, öyle bir muhabbet yoktu yani. Ne ciktiysa bu mactan sonra cikti bugüne kadar geldi.

Olayin kesinlikle dostlukla kardeslikle uzaktan yakindan alakasi yok. O gün o sekilde bir olay oldu diye bugüne kadar bu deli sacmasi düsünceler geldi. Istanbul yavsamislari da kardesligin falan olmadigini it gibi biliyorlar.
                                Bu muhabbetin sebebinin kesinlikle bu oldugunu düsünüyorum. Elle tutulur baska hicbir aciklamasi yok. Hatta elle tutulamayacak bir aciklamasi da yok.
                                Saygilar.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X