Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25. Hafta | TRABZONSPOR 2 - 0 Akhisar B. | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 yıldır 2 asistle oynadı, gol yok, yedirdiği gollerin haddi hesabı yok. Gökhan Gönülü hiç konuşmayalım, sırf bize 2 gol attığı bir maç hatırlıyorum, onun haricinde kariyeri belli, bu sene eski katkıyı veremiyor olabilir. Bosingwanın da kariyeri belli, geçmişte çok iyi maçlar çıkardı ama QPR küme düştü ve oradan bildiğin kovuldu. Kaliteli bir ekipte oynama şansı yok, nerde zamanında Chelsea de aldığı parayı alabilir, yatarak bizde kazanıyor. Yeterince ciddi değil, gelişim göstermiyor ama tabii ki bizim taraftara Chelseade oynamış olması şirin gösteriyor. Hem yabancı kontenjanını doldurduğu, hem ekstrası olmadığı(Salihten kesinlikle iyi), hem ciddi olmayıp yedirdiği gollerden ötürü, hem de yıllık aldığı abartı ücret nedeniyle ben Bosingwanın mevcut halinin Trabzonspor'da yeri olmadığını düşünüyorum. Ha Zekiyle aynı parayı alırsa Zekiye tercih ederim, basit bir fayda maliyet analizi.
    bunları ciddi ciddi mi yazıyorsun arkadaşım.bosingvanın trabzonsporda oynaması bizim için büyük nimettir.cardozonun da.bu iki futbolcu hakkında ciddi eleştiriler yapanların, futbol bilgilerini gözden geçirmelerini tavsiye ederim.keşke bosi gibi biri sol defanstada olsa da gözlerimizin pası silinse.bosi trabzonun gördüğü en iyi sağ bektir.

Yorum

• ersun hocanın dün üzerine basa basa o cümleleri söylemesi olmadı.neden ve kime söylediği çok belli.bazı yöneticiler onun canını yaktı o da can yakmak istedi.ama canı yanan trabzonspor taraftarı oluyor.bu yorumu yazarken trabzonsporu tek şamp.yapabilecek hoca ersun yanal olduğunu söyleyerek yazıyorum.umarım ersun hoca 2011 yılı ile ilgili yorum yapmaz bir daha.bu sene Allahtan şamp.oynamıyoruz,sinir küpü olurduk yoksa.Çünkü bu sene aleni şike yapılıyor yine,ve artarak devam edecek daha.hakemler de bu işin aşırı içinde,hatta lig tv bile.3 kızkardeş birbirleirini yiyecekler.ligde Olmayan futbol kalitesini 3 kızkardeşi yukarıda tutarak bir heyecan yapmaya çalışıyorlar.yoksa bu sene hiçbir takım şamp. haketmiyor.herkes birbirinden kötü.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dünkü takım gerçekten çok koşan bir takım hüvviyetindeydi....
        Çıkanların yerine girenleride dahil ederseniz neredeyse 10-11 kişi 10 km üzeri koşmuş...

mücadele güzeldi...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

2 yıldır 2 asistle oynadı, gol yok, yedirdiği gollerin haddi hesabı yok. Gökhan Gönülü hiç konuşmayalım, sırf bize 2 gol attığı bir maç hatırlıyorum, onun haricinde kariyeri belli, bu sene eski katkıyı veremiyor olabilir. Bosingwanın da kariyeri belli, geçmişte çok iyi maçlar çıkardı ama QPR küme düştü ve oradan bildiğin kovuldu. Kaliteli bir ekipte oynama şansı yok, nerde zamanında Chelsea de aldığı parayı alabilir, yatarak bizde kazanıyor. Yeterince ciddi değil, gelişim göstermiyor ama tabii ki bizim taraftara Chelseade oynamış olması şirin gösteriyor. Hem yabancı kontenjanını doldurduğu, hem ekstrası olmadığı(Salihten kesinlikle iyi), hem ciddi olmayıp yedirdiği gollerden ötürü, hem de yıllık aldığı abartı ücret nedeniyle ben Bosingwanın mevcut halinin Trabzonspor'da yeri olmadığını düşünüyorum. Ha Zekiyle aynı parayı alırsa Zekiye tercih ederim, basit bir fayda maliyet analizi.
          Forumda fenomen olmuş Boss yerine Zeki'yi tercih eden o efsanevi üye sen misin yoksa yaranozlu kardeşim ?
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

efsanenin geri dönüsü
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• dün m.ekici için ''duran toplar dışında hiçbir işe yaramayan gereksiz oyuncu'' diyenleri gördü bu gözler. artık bağışıklık kazandım, şaşırmıyorum bu tarz yorumlara.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Lampard Zeki girdikten sonra bence hatasız oynadı
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• iyiyidi zeki..hucuma bile çıktı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sağ ayak ikinci ve üçüncü tarak kemiklerinde kırık tespit edilen oyuncumuz Aytaç Kara’nın gerekli ilk müdahalesi yapılmış olup, kesin durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Çok yazık oldu. Şanssızlık bırakmadı yakasını uşağın. Bu kaçıncı ayak kırığı bu takımda.
                    Gerçekten çocuğa yazık oldu. Yalnız ben epey zamandır şu Bruno karaktersizine taktım. hakemler bu çocuğu takip etmiyorlar mı bilmiyorum ama pis fauller yapıyor. yani sakatlama riski yüksek fauller.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dün m.ekici için ''duran toplar dışında hiçbir işe yaramayan gereksiz oyuncu'' diyenleri gördü bu gözler. artık bağışıklık kazandım, şaşırmıyorum bu tarz yorumlara.
                      Ekici çok iyi kumaş,
                      Geldiği günden itibaren çok iyi şeyler yaptığı kesin.
                      rakip ceza sahası dışından cardozoyu kaleciyle karşı karşıya bırakacak paslar,
                      yerine alakasız yerden bile şut atıyor.
                      şut atacak tabiki dün direkten dönen topa vurduğu yerlerden vuracak.
                      boş pozisyonda 2 veya 3 arkadaşı varken bile kaleye şut atıyor.
                      abarttığı zaman bu bencilliğe girer.
                      hatırlayın dün bir pozisyonda ekici uygun pozisyonda olan arkadaşlarına pas yerine şut çekti.ersun hoca ekiciye sitem etti.

sizce cardozonun golünde
                      ekici şutmu çekti?
                      yoksa pas mı verdi?

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        30 yıldır şampiyon olamayan takım cümlesi klişe olmuş bir cümle. Bazen bizlerde kullanıyoruz anlamadan. Hoca da belki art niyet vardır ama çok da deşmemek lazım. Sonuçta 2011 şampiyonluğunu bizden başka kabul eden yok.
                        katılmıyorum.Birincisi Trabzonspor camiasını temsil eden bir adam taraftarın ve klubun hassasiyetini bilmeli.

İkincisi o sene neden biz CL ye gittik te fenev kum kupasında oynadı.

Netice itibari ile TFF haricinde tüm dünya tarafından Sampiyonlugumuz tescil edildi.

Acıkcası TFF nin bize vermedigi kıytırık kupa cok onemli degil.

Biz o sene CL ye direk gittik.Bu benim icin sampiyonlugun tescilidir.Gerisi lafı güzaf.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekici çok iyi kumaş,
                          Geldiği günden itibaren çok iyi şeyler yaptığı kesin.
                          rakip ceza sahası dışından cardozoyu kaleciyle karşı karşıya bırakacak paslar,
                          yerine alakasız yerden bile şut atıyor.
                          şut atacak tabiki dün direkten dönen topa vurduğu yerlerden vuracak.
                          boş pozisyonda 2 veya 3 arkadaşı varken bile kaleye şut atıyor.
                          abarttığı zaman bu bencilliğe girer.
                          hatırlayın dün bir pozisyonda ekici uygun pozisyonda olan arkadaşlarına pas yerine şut çekti.ersun hoca ekiciye sitem etti.

sizce cardozonun golünde
                          ekici şutmu çekti?
                          yoksa pas mı verdi?
                          pozisyon gol oldu bence sıkıntı yok.

Bize lazım olan sorumluluk alan oyuncu grubu.

Elimizde bu özelliklere sahip dört tane oyuncu varken bu oyuncuları sut tercihinden dolayı eleştirmek bana komik geliyor.

Onur,boss,ekici,cardozo bu takımın lider oyuncularıdır.Mac icindeki tercihlerine saygı duymamız ve boyle sorumluluk alan oyuncu sayımızı acilen cogaltmamız gerekiyor.

Yorum

Yalnız bu fıkra çok uzun.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• takım onur,boss,ekici,cardozo üzerine kurulmalı.

Önümüzdeki sene en az 3 tane böyle lider ruhlu oyuncu transfer edilmeli.

Gerisi kendiliginden gelecektir.

Yorum

• Gelecek sezondan çok umutluyum.
                                İyi bir sol bek, oyun kurucu alınsa bana yeter.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X