Bu maçta İstanbul ekiplerinden bejekenin kalecisi için pankart açılmasını anlayamadım. Çok gereksizdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25. Hafta | TRABZONSPOR 2 - 0 Akhisar B. | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Tarak kemiği sakatlığı olduğunuz evde izlerken darbeyi aldıktan sonra kendi aramızda teşhis etmiştik...
Ve tarak kemiği sakatlıkları 1-2 ay belki daha fazla sürebiliyor. Akhisar çok ilkel bir futbol oynadı bize karşı. Adeta bizi biçmeye gelmişler.
Geçmiş olsun Aytaç.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
-
Bu doktor meselesi Saha sonuçlarından bile önemli bir mesele...
Bu doktorlarla olmuyorsa,yurt dışından doktor getirttilsin...1 hafta da sahaya dönecek adam öngörüsüzlük yüzünden 2 ay gelemiyor...
Allahtan İshak ta Kan gördüler yoksa çocuğun işte karışıktı...En son yüregimts tarafından düzenlendi; 23.03.2015, 00:30.Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
Sağ ayak ikinci ve üçüncü tarak kemiklerinde kırık tespit edilen oyuncumuz Aytaç Kara’nın gerekli ilk müdahalesi yapılmış olup, kesin durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
Çok yazık oldu. Şanssızlık bırakmadı yakasını uşağın. Bu kaçıncı ayak kırığı bu takımda.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
ah İskender günen ah.. senin yüzünden bu renklere gönül verdik.. senin çalımların yüzünden bu sevdaya tutulduk.. nerden bilebilirdik bir daha gün yüzü görmeyeceğimizi...güneşin hep batıdan doğacağını...sizin jenerasyondan sonra bir daha asla şampiyon olamadığımızı..
30 koca yıl geçti.. sana çok özenmiştik..şampiyon takımımız tekrar şampiyon olacak diye gençliğimizi yaktık.. yaşlılığımızı da kaybettik.. sonuç elde var sıfır..ve muhtemelen de bu makus talihle bu diyardan göç edip gideceğiz..
hadi biz hayal meyal sizlerin futbolculuğunu hatırlıyoruz.. ama yeni jenerasyonun bu takımda canlı gözle seyredeceği sizin gibi bir idolleri bile yok...onlara da yazık..
artık sizin gibi altın jenerasyon gelmez..neden mi..
...çünkü sadece kendisine figüranlık görevi biçilen bir futbol takımı ve ne konuştuğu belli olmayan bir camia var artık..
not: 30 sene dedim ya.. elin oğlu 30 rakamını telaffuz ederken sus pus olanlar, bana atar yapmaya başlar birazdan..
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta İstanbul ekiplerinden bejekenin kalecisi için pankart açılmasını anlayamadım. Çok gereksizdi.
Sanane istanbul kalecisinin durumundan kardeşim.
Sen kendi işine ve takımına baksana.Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.
Yorum
-
bu Trabzonsporun doktoru denen sahis ve yanindakiler ne amacla Trabzonspor da calisirlar cok merak ederim ? nedense onlari gordugumde hep burnuma pis kokular gelir.. bireysel olmasada tanidik araciligiyla neyaptiklarinida iyi biliyorum neyse....u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopun gelişine ayak içiyle bıraktı köşeye sandım ilk,sonra topukla vurmuş olduğunu anladım tekrarda,Allah için güzel gol de,olmasa çok eleştirilirdi,maç 0-0 iken,öyle vurmak iyi cesaret.
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftarın tepkileri çok komikti ayrıca,Akhisar kümeye,bağırmalar,koyduk mular?Şimdi bu taraftar profilini dert edinmek lazım,yerlerdeyiz her haliyle.
Duydukça güldüm.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Uzun süre sonra gol yememek güzel
Biri Ersun YANAL'a,
TS taraftarlarının 2010-2011 sezonu konusundaki hassasiyetini anlatmalı
Dün akşam 2 kez "30 yıldır şampiyon olamamış bir camia" ifadelerini kullanması basiretsizlikti.
seneye iyi bir sol bek şart
Musa, ishak ve Mustafa Akbaş hala yetersizEn son B61 tarafından düzenlendi; 23.03.2015, 13:23.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftarın tepkileri çok komikti ayrıca,Akhisar kümeye,bağırmalar,koyduk mular?Şimdi bu taraftar profilini dert edinmek lazım,yerlerdeyiz her haliyle.
Bu taraftar grubunu tez elden hem basketboldan hemden futboldan uzaklaştırılması gerek
Basketbol da felaketler zaten bir pota arkası dolmuyorsa tek sebebi Trabzonlu gençlerdir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum