Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25. Hafta | TRABZONSPOR 2 - 0 Akhisar B. | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gözlerime inanamiyorum stad resmen bos

Yorum

• Çekirdekçi çocuk büyük zarar etti bugün. Yazık.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• numaraliya maratondan fazla bilet satabilen tek kulüp biziktir
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Susun ulan! Futbol kentiyiz
          MCMLXVII

Yorum

• Fatih Atik hangi mevkide oynamadi

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Atik hangi mevkide oynamadi
              Kale ve forvet kaldı.
              MCMLXVII

Yorum

• ya gitmeyenleride anliyorum artik inan bende Trabzonspor aski olmasa herzaman kendime bu iskenceyi yapmam elimizde söyle rahat seyrettigimiz 1-2 mac disinda rahat macimiz yok oyuncularimiz maas disinda profesyonel Özer bu macta yine en cok kosan kisi olacak macta yine geri paslari kaleciye seyretecegiz
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Akyazı'yı yerin dibine sokarken bir daha düşünmeli taraftar. Sanki Bursa'nın stadı bizde olsa fulleyecekmişiz gibi bir tavrı var taraftarın.

İki haftadır deplasmandayız. Şu stadın rezilliğine bak. Trabzon'da yapacak daha önemli iş var da biz mi bilmiyoruz ?
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• https://twitter.com/tsanaliz/status/579641384874983424 Bordo renk giyerek oluşturduğumuz kareografimizi buradan daha net görebilirsiniz.
                    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En kritik lig maçlarında stada 100 kışı gonderebılen bır camia,yonetımı,oynan futbolu cartı curtu eleştiremez..Onune konanı yer...

Stada bak..Pendıkspor bıle daha çok kışıye oynuyor...
                      çok mu kritik bu maç ? kaybedersin haftaya telafi edersin veya daha sonra...sonuçta artık ilk 3'e oynamıyoruz.geçen hafta kaçtı o tren...gerçekten bu maç için içinde heyecan besleyen kaldı mı ? şu an trabzon'da olsam bedavaya gitmezdim herhalde bu maça.erkan gibi ishak gibi takımı sabote eden futbolcular midemi bulandırıyor...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Zokoranin bize oynadigi en az 2 karsilasma hatirliyorum nasil ilk kez mucadele ediyorlarmis bize karsi

Yorum

• Bize gerçekten gerçek manada "Kompakt ve Kollektif Futbol" gerekiyor.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zokoranin bize oynadigi en az 2 karsilasma hatirliyorum nasil ilk kez mucadele ediyorlarmis bize karsi
                            Hamdi Aslan işte. Dinleyip geçmek lazım.

Yorum

• Ligtv 2 kanalı cihazımda yok müşteri hizmetlerini 2 sefer aradım sorunumu çözemediler birde pişkin pişkin diyorki teknik servis gelsin 48 saat içinde kurulumu onlar yapsınlar 25 tl de ücreti var. Maçı izleyemiyorum maalesef :/
                              FIRTINA

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://twitter.com/tsanaliz/status/579641384874983424 Bordo renk giyerek oluşturduğumuz kareografimizi buradan daha net görebilirsiniz.
                                aradaki siyah giyinenler de şikeye karşı tepki için sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X