Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kasımpaşa 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tam şampiyon olunacak seneydi yeminle..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Shota demiş ki cüneyr çakır Cardozo'ya "ofsayttasın ofsayttan çık" demiş rıdvan bu yüzden ağlıyor ntvspor'da. Şikecilerin maçında da 4. hakem orta hakeme akhisardan bi oyuncuya kırmızı ver demiş hakem vermemiş ismail kartal da buna ağlıyor rıdvan da onunla birlikte ağlıyor

Ben böyle ligin taaaaa

Yorum

• Koskoca trabzonspor un kaleye adam gibi şutu yok

Zamanında valid hocayı asanlar şimdi sıraa ersun hocada mii ?

Vahid in gitmesini hiç istemedim, Ersun un gelmesini de hiç istemedim

Vahid in bi disiplini vardı bi stratejisi vardı, takımın bi oyun yapısı vardı

Ersun da takım ne yyaptığı belli değil

Constant Ilk haftalar neydi şimdi yoklara oynuyor, disiplin sıfır takımda

Topu alıyoruz ama orta saha ne top bizdeyken ne de rakipteyken sıfır

Defans topu alıyor ileri uzun oynuyor bu nasıl anlayış anlamadim

Napoli maçından azdaa olsa ders çıkarmamisiz adamlar defans in kaptigi topları 3 pasda gol yaptılar

Ersun Yanal bu orta saha ile seneye devam ederse durum vahim
        Constant ersun hocanın orta sahasına ayak uyduramaz
        Bekleyip ersun hoca nin hamle transferlerini görmek lazım
        Bu kadro onun değil o yüzden kızamiyorum
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• Sota gereksizi artik bizden biri degil.bnce bunu artik kabullenelim.frikik golune bile laf atiyor gereksiz insan.bu adami artik trabzonda yuhlamak lazim.verilmeyen kirmizi hic dile getirmiyor sota efendi artisti.gereksiz insan.

Yorum

• Gol olmazmış uyarmasa hakem diyor. Ulan pozisyonu izlemesek inanacağız. Yazık.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Hakem frikikten önce Cardozo'ya ofsaytta olduğunu söyledi. Hatta ben de izlerken ula Cardozo çık şuradan ne yapıyorsun demiştim, hakem uyardı.
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• o pozisyonu a spor da açıkladılar.shota da bağlandı telefonla.sayesinde yeni birşey öğrenmiş olduk.hakem cardozoya zıplama demiş.uefa nın öyle bir talimatı varmış. zıplayarak kaleciyi rahatsız edersen hakem uyarabilirmiş. sonra cardozo da zıplamayı bıraktı.zıplamayı bırakınca ne işim var burda diyerek ofsayttan çıktı.

Yorum

• Hakaret etmeyi hic sevmem. Ama bizim taraftar da gercekten beyin yok. Einsteinin sözü aklima geliyor..
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• Yine Teknik direktörü tartismaya baslamis bazilari... Uzun vadeli düsünmek bu kadar zor mu?
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• ligde herkes puan kaybediyor

bjk 3-4 oyuncusunu oynatamadı pozisyon bulamadı

bide bizi düşünün

sene başından beri aynı 11 le çıktığımız 2 maç yok üst üste

bu sene 5-6 oyuncu netleşirse 11 için iyidir

gereksizler gönderilip kadrodaki oyuncu sayısı da azaltıdımı seneye daha iyi olacağımızı düşünüyorum

hangi oyun yapısını oynarsanız oynayın birlikte oynamak, uzun süre aynı takımda oynamak önemlidir

bizde hiç biri yok

fb maçında neden hırs yok diye düüşündünüz mü

fb kadrosu tamamen 2010-2011 sezonuna ait nerdeyse

bizden onur ve yumlu var biri sakat değire kirada

fb neden iyi oynuyor oluyor sonra. adamların 10 küsür senelik oyuncusu var selçuk diye. gayet de başarılı

her sene td değişiyor ama hep yukarıya oynuyorlar

demekki td de değil oyuncu grubu ve birlikte oynamaya bağlı herşey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X