İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Balıkesirspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
#
-
DEEP BLUE
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi lütfen ek sarj aleti vs ne gerekiyorsa alalim sana, ama sakin forumu birakma lütfen.
Saygılar...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu takımı ve taraftarı oldum olası sevmem ve hiç birine de heves etmem..oldum olası gıcığım hepsine..ama sadece benim gıcık olmam yetmiyor..Futbolcularda eğer giydiği formanın hakkını vermek istiyorsa. Anadolu takımını içerde dışarda döverek yeneceksin ki..kiminle nara attıklarını bilecekler..İbne balıkesir..sakın son haftaya kadar düşme..ait olduğun yere seni biz gönderelim..
Yorum
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalikesir Toplandi Biraz Sonn Iki Kaftada 2 galibiyetleri var Yeni hoclariyla 3 de 2 yaptilar Dikkatki Olmaliyiz bence
Ciddiyetsizlik Ciddiyet dogururGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbne Balıkesir..sakın son haftaya kadar düşme.. Ait olduğun yere seni biz gönderelim..
Of ulan "ayının bile mecliste adamı var" asın beni...
Yorum
-
ŞEHİDİMİZ VAR
06.01.2015 günü saat: 17.00 sıralarında İstanbul-Sultanahmet'te polis kulübesine yapılan bombalı saldırıda polis Memuru meslektaşımız ağır yaralı olarak Haseki Devlet Devlet Hastanesine kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayan Kenan KUMAŞ hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
TRABZON - TONYALI KARDEŞİMİZ ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE
RUHUNA EL FATİHAUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurayı bu yüzden seviyorum işte
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle diyorsun ama dün koruyan hakemlerin dediğin gün geldiğinde korumayacağını nereden biliyorsun? Bize karşı herkes teşvik, destek ve takviye alıyor.
Of ulan "ayının bile mecliste adamı var" asın beni...
Yorum
-
İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞEHİDİMİZ VAR
06.01.2015 günü saat: 17.00 sıralarında İstanbul-Sultanahmet'te polis kulübesine yapılan bombalı saldırıda polis Memuru meslektaşımız ağır yaralı olarak Haseki Devlet Devlet Hastanesine kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayan Kenan KUMAŞ hakkın rahmetine kavuşmuştur.
TRABZON - TONYALI KARDEŞİMİZ ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE
RUHUNA EL FATİHA
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonsporking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün en az 40 tane orta açtık 10 tanesi falan isabetli olmuştur.
ben hoca olsam Yusuf'a her idmandan sonra 100 tane orta çalıştırırım....
bu çocuğun beyni bacaklarından önce çalıştığı için topların yarısı tribüne gidiyor
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf'un yaptığı isaetli ortalar 3 parmak kadar...nasıl beceriyor..
ben hoca olsam Yusuf'a her idmandan sonra 100 tane orta çalıştırırım....
bu çocuğun beyni bacaklarından önce çalıştığı için topların yarısı tribüne gidiyor
bosi 9/1
soner 6/1
gibi bir istatistik var. iki haftadır bizimkilerin durumu bu maalesef.
musa çıkıp ishak girdi o da benzer birşey yaptı.
Bende aynı şeyi düşünüyorum, Mehmet yapabiliyor yada belli bir ortalamanın altına düşmüyorken bunlar neden bu kadar dalgalanıyor... Yusufa ortaları için bir program, aykuta defansif çalışma programı, kalecilere zaten var, sefa için biraz daha tekniğini arttıracak bir program, özere her yere koşmak yerine doğru işi yapma programı...vb ile cardozo'ya da bunlar böyle oynuyor her şeye hazırlıklı ol programı hazırlanıp özel olarak çalıştırılmalı.
Yorum
-
İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞEHİDİMİZ VAR
RUHUNA EL FATİHA
Geride kalanlara Mevlam sabır, güç versin.
Yorum
-
İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMekanı cennet şehidimizin.
Geride kalanlara Mevlam sabır, güç versin.
Bu p.çler kendi kanlarında boğulsun.
Allah hemşehrimize gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve metanet ihsan eylesin.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum