Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Balıkesirspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız böyle giderse, sezon sonunda ligde kalmaya da sevinebiliriz ve korkarım bu durumu bir de kanıksayabiliriz.

.
    yok ya o kadar kotu olamayız. abartı ya da avuntu değil bugüne kadarki (Ersun Yanal donemi) puan kayıplarının sebepleri ya hakemdi, ya akla zarar kaleci hatalarıydı. Dakika 5de bu ikisinden dolayı gol yiyince maçın seyri tamamen değişiyor. Vahid hoca'nın bıraktığı puanları ise hepimiz biliyoruz. Bu takıma bir kaleci, bir sağlam stoper, bir de sağlam pas yapabilen bir onlibero alınırsa onumuzde hakemler de duramaz. Şampiyon olamayız tabi..
    #

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi lütfen ek sarj aleti vs ne gerekiyorsa alalim sana, ama sakin forumu birakma lütfen.
      Teşekkür ederim değerli kardeşim. Sevenim kadar sevmeyenim var. Zaman zaman fena hakaret yiyorum. Bir gün vitesten atıp buradan kovulmazsam, beraberiz daima...

Saygılar...

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anadolu takımı ve taraftarı oldum olası sevmem ve hiç birine de heves etmem..oldum olası gıcığım hepsine..ama sadece benim gıcık olmam yetmiyor..Futbolcularda eğer giydiği formanın hakkını vermek istiyorsa. Anadolu takımını içerde dışarda döverek yeneceksin ki..kiminle nara attıklarını bilecekler..İbne balıkesir..sakın son haftaya kadar düşme..ait olduğun yere seni biz gönderelim..
        Burayı bu yüzden seviyorum işte

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Balikesir Toplandi Biraz Sonn Iki Kaftada 2 galibiyetleri var Yeni hoclariyla 3 de 2 yaptilar Dikkatki Olmaliyiz bence

Ciddiyetsizlik Ciddiyet dogurur
          Tahmin ettigim Gibi Akilli Oynayabilselerdi 4 Yemisdik gene bu hafta
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İbne Balıkesir..sakın son haftaya kadar düşme.. Ait olduğun yere seni biz gönderelim..
            Öyle diyorsun ama dün koruyan hakemlerin dediğin gün geldiğinde korumayacağını nereden biliyorsun? Bize karşı herkes teşvik, destek ve takviye alıyor.
            Of ulan "ayının bile mecliste adamı var" asın beni...

Yorum

• ŞEHİDİMİZ VAR
              06.01.2015 günü saat: 17.00 sıralarında İstanbul-Sultanahmet'te polis kulübesine yapılan bombalı saldırıda polis Memuru meslektaşımız ağır yaralı olarak Haseki Devlet Devlet Hastanesine kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayan Kenan KUMAŞ hakkın rahmetine kavuşmuştur.
              Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

TRABZON - TONYALI KARDEŞİMİZ ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE
              RUHUNA EL FATİHA
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burayı bu yüzden seviyorum işte
                Bizde seni seviyoruz abi.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öyle diyorsun ama dün koruyan hakemlerin dediğin gün geldiğinde korumayacağını nereden biliyorsun? Bize karşı herkes teşvik, destek ve takviye alıyor.
                  Of ulan "ayının bile mecliste adamı var" asın beni...
                  Usta takimdaki topcular istesin bu ibneleri dusurmek hakemide yenerler..ayrica ise bakarmisin ..son 3 hafta eskisehir balikesir sivas..ucunu ayni anda dusurebilme ihtimaliz var..

Yorum

• Dün en az 40 tane orta açtık 10 tanesi falan isabetli olmuştur.
                    TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ŞEHİDİMİZ VAR
                      06.01.2015 günü saat: 17.00 sıralarında İstanbul-Sultanahmet'te polis kulübesine yapılan bombalı saldırıda polis Memuru meslektaşımız ağır yaralı olarak Haseki Devlet Devlet Hastanesine kaldırılmış ancak yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayan Kenan KUMAŞ hakkın rahmetine kavuşmuştur.

TRABZON - TONYALI KARDEŞİMİZ ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN ŞEHİDİM HAKKINI HELAL ET BİZE
                      RUHUNA EL FATİHA
                      Allah rahmet eylesin...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Trabzonsporking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün en az 40 tane orta açtık 10 tanesi falan isabetli olmuştur.
                        Yusuf'un yaptığı isaetli ortalar 3 parmak kadar...nasıl beceriyor..
                        ben hoca olsam Yusuf'a her idmandan sonra 100 tane orta çalıştırırım....

bu çocuğun beyni bacaklarından önce çalıştığı için topların yarısı tribüne gidiyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yusuf'un yaptığı isaetli ortalar 3 parmak kadar...nasıl beceriyor..
                          ben hoca olsam Yusuf'a her idmandan sonra 100 tane orta çalıştırırım....

bu çocuğun beyni bacaklarından önce çalıştığı için topların yarısı tribüne gidiyor
                          yusuf 9/0
                          bosi 9/1
                          soner 6/1
                          gibi bir istatistik var. iki haftadır bizimkilerin durumu bu maalesef.
                          musa çıkıp ishak girdi o da benzer birşey yaptı.

Bende aynı şeyi düşünüyorum, Mehmet yapabiliyor yada belli bir ortalamanın altına düşmüyorken bunlar neden bu kadar dalgalanıyor... Yusufa ortaları için bir program, aykuta defansif çalışma programı, kalecilere zaten var, sefa için biraz daha tekniğini arttıracak bir program, özere her yere koşmak yerine doğru işi yapma programı...vb ile cardozo'ya da bunlar böyle oynuyor her şeye hazırlıklı ol programı hazırlanıp özel olarak çalıştırılmalı.

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ŞEHİDİMİZ VAR

RUHUNA EL FATİHA
                            Mekanı cennet şehidimizin.

Geride kalanlara Mevlam sabır, güç versin.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mekanı cennet şehidimizin.

Geride kalanlara Mevlam sabır, güç versin.
                              Akşam haberlerde öğrendim, ülkemizin başı sağolsun.

Bu p.çler kendi kanlarında boğulsun.

Allah hemşehrimize gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabır ve metanet ihsan eylesin.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X