Umut fakirin ekmegi,hala hesap kitap yapanlar var.Ya Trabzonspor u,Bayern München zannediyorlar yada futboldan anlamiyorlar.Sen kalan bütün maclari kazanacaksin üstündeki 4 takimda toplamda 30 puan kaybedecek.Matematik bile olmaz diyor.Hem alttaki takimlar puan almaya basladi,yarin Eskisehir puan alabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 4 Eskişehirspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
Daraltma
-
Kendi evimizde oynayacağımız maçlarda çift forvet çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu kadroda Salih biraz kontrollü bir oyun oynarsa çok savunma anlamında çok sıkıntı çekmeyiz herhalde.. Bu maç İshak'ın savunma performansını görmemiz açısından da önemli bir maç. Bakalım Erkan karşısında ne yapacak.. Tabi İshak oynarsa
Yorum
-
İlk olarak Ehrimen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç öncesi son 2 haftada 10 gol yedi Konya, ama şu maçtaki taraftarlara, ambiyansa bakın. Trabzonspor iki hafta üstüste 5 yiyecek ve stad dolacak öyle mi?
Yarınki maçta 10bin kişi gelse yine iyidir.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Abi, sürekli maç başlıklarına olumsuz ve takımı küçümseyen yorumlar atıyorsun. Senini fikrindir ama her maçtan önce de olmaz ki diye düşünüyorum. Bizler de farkındayız takımın henüz oturmadığının.
Sen kendi maçlarına bakacaksın. 30 puan fark diye hesap edenleri anlayamıyorum.
Kimse bu takımı Bayern sanmıyor. Trabzonspor'u da sürekli kazandığı için tutmuyor. O gayede olanların tutacağı takımlar belli bu ligde.
Evet umudumuz var. Trabzonspor'un sahaya çıkabilecek gücü olduğu sürece benim umudum var.
Olur olmaz başka bir konu.
Yarın Eskişehir puan alabilir mi? Evet alabilir. İnşallah Eskişehir puan alamaz yahut kazanacağız demek hayalcilik değil Trabzonsporluluğun gereğidir.
İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut fakirin ekmegi,hala hesap kitap yapanlar var.Ya Trabzonspor u,Bayern München zannediyorlar yada futboldan anlamiyorlar.Sen kalan bütün maclari kazanacaksin üstündeki 4 takimda toplamda 30 puan kaybedecek.Matematik bile olmaz diyor.Hem alttaki takimlar puan almaya basladi,yarin Eskisehir puan alabilir.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
61ronin61
burda düşencelerimi yazıyorum forumdakilerin yüzde doksanı anlamıyor bir kısımda varki ben yazınca elince kılıçla bekliyor saldırmak için yazdığımı anlamıyor bile neyse yazdıkalarım hep çıkıyor kaleciden tutun stada kadar öncedende bin kere yazdım ama yine kısaca özet geçiyim bu sene şampiyon bjk olacaktır uydurma bir süleyman seba sezonu hikayesi hakemlerin maçları yönetmesinden de anlamıyormusunuz burda bizim pozusyonalrı değerendirenler hakem yanlış karar verdi diyenler beyler hakemler yanlış filan karar vermiyor bin kere yazdım okumayanlar okusun yanlış karar diye bişey yok art niyetli kararlar var bu ligde lig başlarken düşecek şampiyon olacak ilk 4 te olcak takımlar belli saf gibi izlemeyelim durumları birlik olamassak dostumuz yok bu ligde (bursa karabük hariç) medya basın siyasiler işadamları holding sahipleri tv ler gazateler herkes güce tapıyorherkes bu üçünün yanında hak adalet diye bir şey yok burda bazen yazanlar oluyo adil olalım durüst olalım fair play olalım bunları 30 yıldır oluyoruz zaten sonuç ne ve istanbul şeytanları bize gülüyorlar hala adalet dürüstlükten bahsediyorlar diye türk futbolunda adalet dürüstlük diye birşey yoktur en çok bağıran isyan eden kazanır şike tapelerindedemi bir şey görmediniz aziz ne diyor şampiyonluk istanbul dışına çıkmamalı yani bu çakallar yani istanbul 3 pisliği birbirinede yatar şampiyonluk için o yüzden bizim bu fubol savaşında şampiyon oldugumuz yıllardaki gibi agresif korkusuz acımasız olmamız lazım
Yorum
-
Defansı sağlam tutarsak her maçı kazanırız bu takım en kötü oyununda bile gol atabilecek potansiyele sahip, defansı hala oturtamadık Vahid döneminde belli bir oyun şablonu yoktu ama gol yemiyorduk, Ersun hoca döneminde hücumdaki etkinliğimiz gözle görülür biçimde ortaya çıktı ama defanstan fire verdik. Kısacası defans tamamsa galibiyet kolay.Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için bahane değil. Ya da sizin için.
Sırf bu yüzden maça gitmeyen adama saygı duyuyorum ben.
Her insan bir değildir. Siz katlanabilirsiniz, ben katlanırım ama herkes aynı değil.
Kukla olduğumuz bir ligde insanın içinde hiçbir şeyin hevesi kalmıyor.
Ben genç yaşta bıktım futboldan.
Benden büyükler ne yapsın?
Bir noktadan sonra insan artık umursamaz hale geliyor. Maç sonuçlarına göre şekillenen günlerim geride kaldı.
Geçen yıl fener maçından sonra çıkardım bu aşırı futbolu içimden.
Artık 4 gol yemişiz 5 gol atmışız bir şey ifade etmiyor.
Bir sonuca varamayacağımı biliyorum. Şu dört senede çok şey çektim Trabzonspor yüzünden.
Maça sadece mutlu olmak için, kendi vicdanım rahat olsun yalnız bırakmadığım için diye gidiyorum.
Şu halde "bu sebeple" maça gitmeyen adama nasıl kızayım?
Keşke gitse. Ama yok...
Normal hale dönmüşsünüz. Olması gereken şu anki haliniz.
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için bahane değil. Ya da sizin için.
Sırf bu yüzden maça gitmeyen adama saygı duyuyorum ben.
Her insan bir değildir. Siz katlanabilirsiniz, ben katlanırım ama herkes aynı değil.
Kukla olduğumuz bir ligde insanın içinde hiçbir şeyin hevesi kalmıyor.
Ben genç yaşta bıktım futboldan.
Benden büyükler ne yapsın?
Bir noktadan sonra insan artık umursamaz hale geliyor. Maç sonuçlarına göre şekillenen günlerim geride kaldı.
Geçen yıl fener maçından sonra çıkardım bu aşırı futbolu içimden.
Artık 4 gol yemişiz 5 gol atmışız bir şey ifade etmiyor.
Bir sonuca varamayacağımı biliyorum. Şu dört senede çok şey çektim Trabzonspor yüzünden.
Maça sadece mutlu olmak için, kendi vicdanım rahat olsun yalnız bırakmadığım için diye gidiyorum.
Şu halde "bu sebeple" maça gitmeyen adama nasıl kızayım?
Keşke gitse. Ama yok...
Yorum
-
61ronin61
yazdıklarıma varmı cevap yazabilecek olan
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda düşencelerimi yazıyorum forumdakilerin yüzde doksanı anlamıyor bir kısımda varki ben yazınca elince kılıçla bekliyor saldırmak için yazdığımı anlamıyor bile neyse yazdıkalarım hep çıkıyor kaleciden tutun stada kadar öncedende bin kere yazdım ama yine kısaca özet geçiyim bu sene şampiyon bjk olacaktır uydurma bir süleyman seba sezonu hikayesi hakemlerin maçları yönetmesinden de anlamıyormusunuz burda bizim pozusyonalrı değerendirenler hakem yanlış karar verdi diyenler beyler hakemler yanlış filan karar vermiyor bin kere yazdım okumayanlar okusun yanlış karar diye bişey yok art niyetli kararlar var bu ligde lig başlarken düşecek şampiyon olacak ilk 4 te olcak takımlar belli saf gibi izlemeyelim durumları birlik olamassak dostumuz yok bu ligde (bursa karabük hariç) medya basın siyasiler işadamları holding sahipleri tv ler gazateler herkes güce tapıyorherkes bu üçünün yanında hak adalet diye bir şey yok burda bazen yazanlar oluyo adil olalım durüst olalım fair play olalım bunları 30 yıldır oluyoruz zaten sonuç ne ve istanbul şeytanları bize gülüyorlar hala adalet dürüstlükten bahsediyorlar diye türk futbolunda adalet dürüstlük diye birşey yoktur en çok bağıran isyan eden kazanır şike tapelerindedemi bir şey görmediniz aziz ne diyor şampiyonluk istanbul dışına çıkmamalı yani bu çakallar yani istanbul 3 pisliği birbirinede yatar şampiyonluk için o yüzden bizim bu fubol savaşında şampiyon oldugumuz yıllardaki gibi agresif korkusuz acımasız olmamız lazım
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.
Yorum
Yorum