Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 4 Eskişehirspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pısırık futbol diye bir şey yoktur. Her oyunun bir amacı kullanilacak yeri vardır. Chelsea Barça yi 4+4 8 kişilik savunma hattiyla -bizim taraftarın deyimiyle pısırık futbolla- yendi. Kimse neden böyle oynadınız demedi. Defans olsun hücum olsun bunlar extreme maçlarda aşırı biçimlerde kullanilabilir . Manisa ile oynadığın oyunu Napoli ye oynayamazsın . Kendi gücünü kapasiteni o günkü durumunu bilerek oynamayı bileceksin. Savunma olsun , hücum olsun önemli olan total denge önemli olan ne oynadığın değil ne kadar disiplinle ve mücadele ile oynadığın. Bu kriteri yakaladığında zaten ne ağır malubiyetler alırsın ne de kendi standartlarının altında kalırsın. Dedigim gibi önemli olan oyunun cesurlugu, pısırıklığı ya da dizilisi değil doğruluğudur
    evet pısırık futbol diye birşey yoktur dediğiniz gibi maça göre sistem taktik vardır...chelsea o gün öyle oynamıştır ama aynı chelsea kadrosu diğer rakiplerini dağıtabilecek seviyededirde...asıl sorun bence ülke futbolu mentalitesinde bizde 2 çalım atan 2 güzel gol atan topçular revaçtadır...hiçbir zaman takım oyununu oynayan istikrarlı kuvvetli her türlü taktiğe ayak uydurabilen topçular sevilmez..alt yapılarımızda topçulara tam eğitim verilmez...taktiklerin her türlüsü öğretilmez...halbuki her takım yerine göre savunma yapmayıda bilecek saldırmayıda bilecek...bizim ülkede özelliklede Trabzonsporumuzda hepsi hurra yapılıyor...hücümda defansta yapsak hep bilinçsiz şekilde..bakıyoruz rakip bizi 5-6 defans oyuncusuyla yakalıyor adamlar 2 kişiyle gene golü atıyorlar bize sorsan defans yapıyoruz...keza hücümda da öyle anasını satayım bakıyoruz güya ilerde çok adamımız var ama tek pozisyon bulamıyoruz...hep bilinçsiz şuursuz ataklar ve defans yapmalar...gerçek presi yıllardır bizim takımda göremiyorum ben...hep yalancı pres yapıyoruz anca rakibe refakatçilik yapıyoruz...2010-11 sezonunda yüzde 50 uygulayabildik bu işi sonucu gördük...
    En son Turan AKYILDIZ tarafından düzenlendi; 31.12.2014, 15:08.
    t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçı 6-7 bin kişinin izleyeceğini tahmin ediyordum....

8 bin kişi izlemiş....

yani sorun bilet fiyatları değildi....
      Faik abi bir tek deniz kale arkası boştu.
      Nasıl inanıyorsunuz şu bilgilere?
      15bin civari taraftar vardı. Başka maça gitmediysem.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        manisa maçında stad neredeyse full doluyor ve eskişehir maçında dolmuyorsa sorun ..passoligde dir.

başka izahı yok....
        Manisa maçında statta Rize maçından çok çok daha az taraftar vardı.
        Yani biri bir şey diyor herkes inanıyor.
        Kendimden şüphe ediyorum artık hangi statta maç izliyorum diye.
        Beleş kavramını yaftalamak için birileri Manisa maçında stat doldu diyor siz inanıyorsunuz.
        Eskişehir maçında 8bin diyor ona da inanıyorlar.
        Gerçekten pes.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Faik abi bir tek deniz kale arkası boştu.
          Nasıl inanıyorsunuz şu bilgilere?
          15bin civari taraftar vardı. Başka maça gitmediysem.
          13000 CİVARİ seyirci maçı izledi diye okumuştum.

Yorum

• Hakem ve Ersun Yanal süperlerdi...!!!
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet pısırık futbol diye birşey yoktur dediğiniz gibi maça göre sistem taktik vardır...chelsea o gün öyle oynamıştır ama aynı chelsea kadrosu diğer rakiplerini dağıtabilecek seviyededirde...asıl sorun bence ülke futbolu mentalitesinde bizde 2 çalım atan 2 güzel gol atan topçular revaçtadır...hiçbir zaman takım oyununu oynayan istikrarlı kuvvetli her türlü taktiğe ayak uydurabilen topçular sevilmez..alt yapılarımızda topçulara tam eğitim verilmez...taktiklerin her türlüsü öğretilmez...halbuki her takım yerine göre savunma yapmayıda bilecek saldırmayıda bilecek...bizim ülkede özelliklede Trabzonsporumuzda hepsi hurra yapılıyor...hücümda defansta yapsak hep bilinçsiz şekilde..bakıyoruz rakip bizi 5-6 defans oyuncusuyla yakalıyor adamlar 2 kişiyle gene golü atıyorlar bize sorsan defans yapıyoruz...keza hücümda da öyle anasını satayım bakıyoruz güya ilerde çok adamımız var ama tek pozisyon bulamıyoruz...hep bilinçsiz şuursuz ataklar ve defans yapmalar...gerçek presi yıllardır bizim takımda göremiyorum ben...hep yalancı pres yapıyoruz anca rakibe refakatçilik yapıyoruz...2010-11 sezonunda yüzde 50 uygulayabildik bu işi sonucu gördük...
              Haklısınız. Bizim kadar sürekli "yeniden yapılanma" adı altında bir arayış içerisinde bir kulüp yok.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Belkalem'in çıkıp Salih'in girmesi gerekirdi, Waris hamlesi o kadar yersiz ve gereksizdi ki hocaya ben yakıştıramadım bu düşüncesizliği. Hücum hücum istiyoruz arkayı kollayamıyoruz.
                Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok doğru bir bakış açısı.Zaten Ersun Yanal da genel olarak futbolcuların hakem kararlarına takılmasını istemiyor.
                  gs maçında daha büyük ve içinde kırmızı kartı içeren net pozisyona rağmen galip geldik.
                  Tabii ki takımın hakkı gasp edilmesin ama bizim bu durumla ilk defa karşılaşmadığımız da bu ülkenin bir gerçeği.
                  Arkadaslar hakemlere ragmen artik kimse kolay kolay sampiyon olamiyor guc dengeleri ve puan farkari arasinda fazla ucurumlar kalmadi hekemin takdir haklarini bzden yana veya durust bir sekilde kullandigini varsayalim son 30 yilda 10 kez sampiyonluk yasayabilirdik daha gectigimiz hafta chelsea,nin hocasi bir beraberlik sonrasi ortaligi ayaga kaldirmadimi? verilmeyen bir penalti sonrasinda onca yildiz oyuncuya ragmen hakemide yenecektik dedimi?

Yorum

• su mactan sonra olumsuz yapan taraftarlara şaşırıyorum.yeter artık ne çektik bu taraftardan.maçlara gitmez,formasını almaz.ancak eleştirir.hem de herşeyi eleştirir.yeter artık bir bitmediniz.maçı yenilmişiz.bir de demezlermi utanmadan ben demiştim yazıyorlar.sizin gibi taraftar olmaz olsun.Maçta hakem golünü vermemiş.1-0 olsa rahat kazanırdık.foul olmuş hakem faulu çalmamış kontradan 5sn içinde gol yemişin.gol atmışssın 2-1 olmuş sonra ofsaytten gol yemişin.Daha sonra hala daha yok ersun yanal,yok taraftr yorumları yapılmış.Bu maçtan sonra gerçek taraftar veya futboldan az anlayan bir insan bile sadece hakemi konuşur.3 golde direkt etkisi var.Ama yerel medya bile bunu doğru düzgün yerine getiremiyor.Zaten maça giden taraftar veya futbolcular sahada hakkını aramıyor.
                    Gerçekten yerel medyanın çogu ve burada gördüğüm bmn üyelerinin bir kısmı sadece İHO gitsin gerisi önemli değil mantığında,takım küme düşse sevinecek çok kişi var.ben artık çok sıkıldım bu taraftar profilinden.Bir bitmediniz.

Yorum

• yıllardır trabzon şehrinin bünyesine uymayan transferler yapılıp duruyor,
                      300 milyontl borç var gelir belli , eldeki oyuncular değer kazanmıyor hatta değer kaybediyorlar, sözleşmeler tazminatlarla feshediliyor, menejerlere 8 milyon € gibi bir rakam ödeniyor.
                      gs hamzaya 500 bin, fener ismaile 600 bin trabzon ersun yanala 2,1 milyon € ödüyor. sonuç ligin 14. haftasında 30 milyon € transferler ibb'nin arkasında liderin 13 puan gerisinde bir takım.
                      trabzonspor yönetilemiyor, bana göre biran önce bütçesel olarak küçülmeli yoksa ilk cezayı kesen uefa olacak, bu değirmen sürekliborçla ve krediyle dönemez.
                      şimdi soruyorum geçen seneki takımdan problemli oyuncular gönderilip hami ile devam edilseydi 15 hafta sonunda 22 puan alırmıydık ? hemde ekonomik olarak en az 100milyon tl daha az bir harcama yaparak.
                      takımı şahsi hırslarıyla yöneten , çalınan kupanın arkasındaki siyasi oyunları göremeyen bu zihniyet değişmedikçe kaybeden trabzon olmaya devam edecektir.

Yorum

• Son birkaç yıla kadar a.aker'de galibiyeti olmayan takımlar son yıllarda gelip bize fark atıyor ya işte bu koyuyor adama!
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X