Bursa'ya verilen şey penaltı ise, futbol oyununda her maç 23 - 19 filan biter. Fatih'in penaltı gerektirecek en ufak bir müdahalesi yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maç Sonucu | Bursaspor 3 - 3 Trabzonspor l STSL 14.Hafta l
Daraltma
X
-
İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın penaltısının doğru olduğunu düşünüyorum.
Ama hakem o kadar art niyetli ki çekme var diye penaltıyı veriyor.
Halbuki Fatih'in ayak ile bence net bir müdahalesi var.
Yorum
-
İlk olarak fatih çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemba ba 19 maç 16 gol ve arada bir sürü sakatlığa rağmen 90 dakikaya 1 gol istatistigi var
cardozo 21 mac 9 gol 140 dakikaya 1 gol.
Oynadığımız en üst duzey avrupa takımı legia
bjk nin arsenal , tottenham, feyenord.
Kim ne derse desin objektif olmak lazım. Demba ba nın çok hareketli bir santrafor olması da etkin tabi. Ama demba ba cardozo dan çok daha formda. Oyun yapısı vs. Bunlar da önemli , objektif olmalıyız. şu anki formu ve takıma uyumuyla
demba ba > cardozo
bu demek değil ki cardozo demba ba dan kötü veya ondan düşük kalitede bir santrafor , dikkat ettiyseniz performans üstünden değerlendirdim.
Not: Cardozo gündemdeyken asla gelmesini istemedim. Sebebi kötü bir oyuncu olduğunu düşünmem değil, takım ,ig yapısına uygun olmadığını dusunmemBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemba Ba 19 maç 16 gol ve arada bir sürü sakatlığa rağmen 90 dakikaya 1 gol istatistigi var
Cardozo 21 mac 9 gol 140 dakikaya 1 gol.
Oynadığımız en üst duzey avrupa takımı Legia
Bjk nin Arsenal , Tottenham, Feyenord.
Kim ne derse desin objektif olmak lazım. Demba Ba nın çok hareketli bir santrafor olması da etkin tabi. Ama Demba Ba Cardozo dan çok daha formda. Oyun yapısı vs. Bunlar da önemli , objektif olmalıyız. Şu anki formu ve takıma uyumuyla
Demba Ba > Cardozo
Bu demek değil ki Cardozo Demba Ba dan kötü veya ondan düşük kalitede bir santrafor , dikkat ettiyseniz performans üstünden değerlendirdim.
Not: Cardozo gündemdeyken asla gelmesini istemedim. Sebebi kötü bir oyuncu olduğunu düşünmem değil, takım ,ig yapısına uygun olmadığını dusunmem
İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemba ba oturmuş bjk kadrosunda bunlarvyaparken cardozo yeni olusum icindeki bir takimda bunlari yapiyor. Zamanla cardozonun ne kadar etkili oldugunu hepimiz gorecegiz. Kaldi ki benim demek istedigim medyada dembaba ovguler alirkwn cardozo yerin dibine sokuluyor. Buna bir anlam veremiyorum dembaba kotudur demiyor. Ama biliyorum ki mecyanin amaci trabzonsporun gazini almak.bu oyuna gelmeyin...
Ama istatistikler çok sey ifade etmez
Demba Ba'yi 2 kisi tutmuyor, ama Cardozo'yu tutuyor, duran toplarda attigimiz gollerde Cardozo'nun katkisi var, gol pasi dahi vermese varligi yeterTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hakkınızda forum yönetimi tarafından verilen bir karardan dolayı memnun değilseniz, haksız olduğunuzu düşünüyorsanız bunu belirtmek için "Ceza İtiraz Kurulu" bölümünü kullanabilir, itirazınızı oraya iletebilirsiniz. Bunu belirtmenin yeri burası değil...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkınızda forum yönetimi tarafından verilen bir karardan dolayı memnun değilseniz, haksız olduğunuzu düşünüyorsanız bunu belirtmek için "Ceza İtiraz Kurulu" bölümünü kullanabilir, itirazınızı oraya iletebilirsiniz. Bunu belirtmenin yeri burası değil...
Demba Ba'nın ten rengi benim namusumdan daha önemli olacak ki, bana 15 saniyede 15 gün ceza veren Canberk ve Vahid'e şaklaban dediğim için 10 saniye içinde 7 gün ceza veren zat-ı alinizden azar işitmeye devam ediyorum. Yeter be kardeşim... Ayıbın da bir sınırı var!
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda yöneticisin. Akıl vermeden önce, ceza itiraz kurulu başlığında neler yazmışım bir baksaydın zahmet edip. 13 yaşından beri işin gücün beni takip etmek ve bana ayar vermek. Toplam 65 mesajının neredeyse yarısını eşimle olan cinsel durumuma ve iktidarsız olduğum yönündeki aşağılık ithamlara ayıran bir üyeye sesin çıkmıyor maaşallah...
Demba Ba'nın ten rengi benim namusumdan daha önemli olacak ki, bana 15 saniyede 15 gün ceza veren Canberk ve Vahid'e şaklaban dediğim için 10 saniye içinde 7 gün ceza veren zat-ı alinizden azar işitmeye devam ediyorum. Yeter be kardeşim... Ayıbın da bir sınırı var!
Herkes bu konuda yükümlü. Konuyla ilgili hiçbir şey söylemedim size dikkat ederseniz. Benim söylediğim, konuyu gerekli yere ilettiyseniz hatta iletmediyseniz bile ilgili başlığın dışına taşırmamanız. Nasıl halledilir orası ceza itiraz kuruluna kalmış bir şey...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
bence "Ceza İtiraz Kurulu" bir işe yaramıyor ben bir kere haksız yere ceza almıştım 1 haftalık ceza o meşhur ceza kuruluna başvurdum benle dalga geçer gibi cezanın bitmesine 1 gün kala cevap verdiler baya gülmüştüm kendi kendimeEn son Bülent AKBULUT61 tarafından düzenlendi; 24.12.2014, 18:33.
Yorum
-
ben ve arkadaşlarım bu maçtaydık arkadaşımın 10 yaşında çocuğuda bizimleydi arkamda önümde her yerde kız çocukları erkek çocukları bayanlar yaşlılar uzaktan gelenler yakından gelenler sırılsıklam olduk ve dedimki bu kulübün sahibi bizler yani orada olan cefakar taraftarlardır ne eski başkanlar nede şimdiki ne futbolcular ne yöneticiler biz gerçek taraftarlar bu kulübün sahibiyiz hiç karşılık beklemeden hemde .NOKTABordomavi.net - Orhangazi
Yorum
-
kaleci dokunmazsa penaltı olmayacak ne dokunursunki zaten adam arkası kaleye dönük 27 yaşında tecrübe yok fazla ısrar etmeye gerekte yok ,ibrahim sacıyla oynamazsa kale onun olmalı,ayrıca defans taktiği çok yalnıştı,yusuf tan bir caner cıkamayacak,hocada bunu anlasın bu defans yüzünden çok golyedik ama hakkınıda verelim gollerin yarısınıda defans oyuncularımız atdı,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda yöneticisin. Akıl vermeden önce, ceza itiraz kurulu başlığında neler yazmışım bir baksaydın zahmet edip. 13 yaşından beri işin gücün beni takip etmek ve bana ayar vermek. Toplam 65 mesajının neredeyse yarısını eşimle olan cinsel durumuma ve iktidarsız olduğum yönündeki aşağılık ithamlara ayıran bir üyeye sesin çıkmıyor maaşallah...
Mağdur olduğun halde alçakgönüllülükle muhatap aldığın zat vaktiyle bana hakaret ettiği halde ceza almayıp üzerine yönetici yapılmış biridir. Önerildiği üzere de 3 ay boyunca e-posta attım ihtiyarlar heyetine.
Haliyle forumun kuralları belli: Hocaya, İho'ya ve milyonluk kısraklara laf yasak, yönetici ve yönetici kankası olmadıkça sıradan üyeye hakaret serbest.
Ama sakın forumun düzeni bozulur, aman ha. Annemiz gelip forumu dağınık görür, edecek laf bulamayız sonra, mahcup oluruz.
Ceza almadan yönetici eleştirebilecek kadar tecrübe edindiysen de anında silerler mesajını. Seninkini okuyabilmemiz bile bir lütuf.Naber?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum