Ersun halilden 50 gömlek üstündür, Ersun bu ligte ŞENOL dan sonra en iyi teknik direktördür, Şuan Başımıza geçebilecek en iyi hocadır hepsine eyvallah.
Ama bu maç hatalıdır, bjk karşısına 1 puana şükredecek şekilde çıkmalıydı, yenilmeyin yeter demeliydi.
Vahidin şikebahçe maçında oynadığı gibi oynamalıydı.
Millet gaza gelmisti,biz genclerbirligi atsa mac 4-4 biter dedik,dalga gectiler.Genclerbirliginin hocasi maci izlemeyende Trabzon bizi parcaladi der,demisti.O zaman dedimki benim gördügümü bu adamda gördü.Bu takimi bjk ve Bursa maclarinda test edecegim dedim ve her sey ortada.Bu takimdan ne köy olur ne kasaba.Bursa macida ayni tarife olur kafanizi yormayin.Senin kalecin hata yapabilir keza stoperinde,ama Türkiye liginin en rezil defans hattina karsi pozisyona giremiyorsan hic bahane arama.Ersun Yanal hakkinda hic yorum yapmadim ve bu maci bekledim.Cünkü aynisini Sivas ta yenildigimiz 3-0 lik mactada yapmisti.Bakmayin feneri sampiyon yaptigina,orda hakemlerin medyanin ve §ikeci azizin velinimetlerinden cokca faydalandi.Gecmis olsun yeniden yapilanma ve yeni hayallerde bulusmak üzere.Bu Özer denilen adamin Türkiye de nasil top onadigina ve Trabzonspor da el üstünde tutulduguna inanmak istemiyorum,demekki dayin saglam olacak.
haber61 yorumcu bosingwa 2 mac kötüydü diyor tamam bügün berbatti takim olarak ama nerdese zeki bosi den daha iyi diyecek ya bu kafalar oldumu bizlere zekiler fatihler az
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Abartaya gerek yok...BJK bizi ezmedi..Kesinlikle katılmıyorum...Bu takımın ilk 20 dakika diye bir sorunu var..Oyunu oturtup ısınana kadar bır 20 dakka var..Bu 20 dakıka sorunu nu cozmemız lazım.
İlk 20 dakika da şu saçma gollerı yenerek 0-2 olmasaydı..Takım maçı dengeleyıp çok rahat alırdı..Şu bjk den şu skoru yememlıydık..
Sağlık olsun
Ersun halilden 50 gömlek üstündür, Ersun bu ligte ŞENOL dan sonra en iyi teknik direktördür, Şuan Başımıza geçebilecek en iyi hocadır hepsine eyvallah.
Ama bu maç hatalıdır, bjk karşısına 1 puana şükredecek şekilde çıkmalıydı, yenilmeyin yeter demeliydi.
Vahidin şikebahçe maçında oynadığı gibi oynamalıydı.
Evet arkadaşlar trabzondakiler stadları dolduramayacak bu belli istanbul ankara vs..den deplasmanmı yapılsa..?? Bu tarz organizasyonlar müthis gaza getirir takımı
Günlük yaşayan taraftarımız var maalesef.
3 maç kazandık diye real madrid muammelesi yapıldı takıma.
Tamam iştahlı futbol oynadık 3 maç ama o kadar.
Bu takım ve bu hocaya destek olmalı, sonuç ne olursa olsun.
Şenol güneş'i beğenmeyenler şimdi bursa'yı alkışlıyor.
Ersun ' u beğenmeyeneler de geçen yıl fb ne op oynuyor diyordu.
Bu iş istikrar işi.
Ersun yanal doğru seçim.
Bu yönetimin nadir doğrularından tıpkı albayrak yönetiminin nadir yanal doğrusu gibi.
Bu sefer Arkasında durmayı becerebilelim bari.
Takımın bariz eksiklikleri var.
1 yerli stoper, 1 yerli ön libero ve bir sol bek.
Elimizde takas için yeterli malzeme var bu sefer.
Devre arası ya da önümüzdeki yıl yapılacak bir kaç iyi takviye ve onur'un dönüşü ile bu takım şampiyonluğa oynar.
Tek üzüntüm herkesin döküldüğü ve tek iyi takım bjk'nın statsı olduğu bir senede kadromuzun oturmamış olması.
Seneye bjk'nın stadının yapılması ve hazır kadrosu ile işimiz kolay olmayacak ama bjk ile trabzonspor önümüzdeki yılları domine edebilecek takım kurdular.
Sonuç olarak zaman destek ve sabır zamanı.bir maç kötü oynadık diye bu kadar düşmesin yüzleriniz.
Yorum