Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Beşiktaş 3 - 0 Trabzonspor | STSL 12. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Askerliğimi yaklaşık 1 yıl Konya'da yaptım. Konya şehrinin simgesi Anadolu Selçuklular'dan beri kartal olduğu için, şehirde bjk'yi tutanlar Türkiye ortalamasının çok üstündedir. Beşiktaş'ın sağlam desteği olacak.

Maçın teknik kısmına gelirsek, ilk yarım saatte gol yemez ve en az 15-20 dk. önde hücum prensi yaparsak, zayıf beşiktaş defansını geçmek çok kolay olur. Cardozo ve girecek diğer forvetler Ersan'ın üstüne oynasın, maden orası, mutlaka hata yapar. Hücum pres yediğinde anca top şişirir. Sivok da yok, bir de duran top golü bulursak dadından yinmez
    Konyanin cogunlugu sikebahcelidir yanlisin var..8 konyali tanidigim var 6 si sikebahceli..kendileride cogunluk sikecidir diyorlar konyada ..8tas butun turkiyede trabzon haric sikeciler ve gayseylilerden sonra gelir..
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 13:39.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Beşiktaş - TRABZONSPOR | STSL 12. Hafta | 07.12.14 | 19:00

Bunu dinleyip gaza gelmeyen var mı?

Yorum

• bosingwa - avraam - belkalem - musa

------------ salih - medjani

--------- özer - ekici - yusuf

---------------cardozo

bosingwa - medjani - belkalem - musa

--------sefa - özer- ekici - yusuf

------------ cardozo - yatabare -------

4-2-3-1 başlar

dk 60 sonrası 4-4-2
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 13:41.

Yorum

• Çubuklu forma giyecegiz
            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence bunların çoğunluğu da maçı izlemek için konya passoligi edinen Trabzonsporlulardır..benim tanıdığım maça gidecek onlarca kisi bjk passoligi almayacağına göre tff kartı yerine konya passoligi tercih etmis olabilir..
              ne olursa olsun biz gol atarsak kimse sevinemez diye düşünüyorum Türkiyede bu kadar fair play yok
              Gollerden sonrası önemli değil maçta nötr kalsalar yeter. Konyadan arkadaş söyledi 13-15 bin civarı konya passoligli taraftar bilet yüklemiş .

Yorum

• maç için çok heyecanlıyım.. Galibiyet havalara uçurur. Hadi uşaklar,dik oynayın başımızı dik eyleyin..
                anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• Bızım takım deplasmanda daha tehlıkelı olabılecek bır takım .
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• gs maçı gibi önce rakibin orta sahası sosa ve atiba nın oyununu bozmak için

salih - medjani ile başlamalı
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• beşiktaş'ın en eksik bölge sağ bek, sol bek

soldan yusuf,musa sağdan bosingwa, sefa

fener maçında ilk golü emenike böyle attı
                        @tsmustafakemal

Yorum

• Bu maç şampiyonluk maçı
                          2011'deki gibi şampiyon olacaksak bu maci kazanmaliyiz.
                          Bir maçtan ne olur, önümüzde daha çok maç var zirvasini aklimizdan cikarmaliyiz
                          Yoksa 1 yilimiz daha heba olur...
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Benim bir kuzenim Trabzonsporlu Konyada yaşıyor Konyaspor passoligi alıp maça gidecek vipten almış.Diğeride Kayseride okuyor Bjk lı oda ordan gelp maçı izleyecekmiş stadda... Skor 1-1 yani taraftar bazında ama Biz yeneceğiz YAZDIM BURAYA
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Biz niye rakibi dusunup ona gore taktik degistiriyoruz

Onlar dusunsun

Defansi tam anlamiyla follos olmus bi takimla oynayacagiz

Sag bekleri felaket Yusuf ve Waris'e en fazla yarim saat dayanir Serdar efendi
                              Ersan ve yaninda oynayacak olani soylemiyorum bile
                              Bosi ve Sefa ise sol kanatlarini otobana cevirir

Belkalem ve Medjani Ba'yi kitlerse, Bosi reis Tore'ye adim attirmaz
                              Sosa'dan ise cekinmiyorum

Rahat bi galibiyet bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu maç şampiyonluk maçı
                                2011'deki gibi şampiyon olacaksak bu maci kazanmaliyiz.
                                Bir maçtan ne olur, önümüzde daha çok maç var zirvasini aklimizdan cikarmaliyiz
                                Yoksa 1 yilimiz daha heba olur...
                                Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum sezonun en önemli maçı belkide. Bu maçı kazanırsak inanlmaz bi ortam yakalayacaz hırslanacaz taraftar olarak sarhoş gibi olacaz... Az kaldı bak maç moduna girmişim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X