İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Beşiktaş 3 - 0 Trabzonspor | STSL 12. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
- 
Konyanin cogunlugu sikebahcelidir yanlisin var..8 konyali tanidigim var 6 si sikebahceli..kendileride cogunluk sikecidir diyorlar konyada ..8tas butun turkiyede trabzon haric sikeciler ve gayseylilerden sonra gelir..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 07.12.2014, 13:39.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
 - 
bosingwa - avraam - belkalem - musa
------------ salih - medjani
--------- özer - ekici - yusuf
---------------cardozo
bosingwa - medjani - belkalem - musa
--------sefa - özer- ekici - yusuf
------------ cardozo - yatabare -------
4-2-3-1 başlar
dk 60 sonrası 4-4-2@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
 - 
Gollerden sonrası önemli değil maçta nötr kalsalar yeter. Konyadan arkadaş söyledi 13-15 bin civarı konya passoligli taraftar bilet yüklemiş .İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bunların çoğunluğu da maçı izlemek için konya passoligi edinen Trabzonsporlulardır..benim tanıdığım maça gidecek onlarca kisi bjk passoligi almayacağına göre tff kartı yerine konya passoligi tercih etmis olabilir..
ne olursa olsun biz gol atarsak kimse sevinemez diye düşünüyorum Türkiyede bu kadar fair play yok
Yorum
 - 
gs maçı gibi önce rakibin orta sahası sosa ve atiba nın oyununu bozmak için
salih - medjani ile başlamalı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
 - 
beşiktaş'ın en eksik bölge sağ bek, sol bek
soldan yusuf,musa sağdan bosingwa, sefa
fener maçında ilk golü emenike böyle attı@tsmustafakemal
Yorum
 - 
Bu maç şampiyonluk maçı
2011'deki gibi şampiyon olacaksak bu maci kazanmaliyiz.
Bir maçtan ne olur, önümüzde daha çok maç var zirvasini aklimizdan cikarmaliyiz
Yoksa 1 yilimiz daha heba olur...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
 - 
Benim bir kuzenim Trabzonsporlu Konyada yaşıyor Konyaspor passoligi alıp maça gidecek vipten almış.Diğeride Kayseride okuyor Bjk lı oda ordan gelp maçı izleyecekmiş stadda... Skor 1-1 yani taraftar bazında ama Biz yeneceğiz YAZDIM BURAYA
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
 - 
Biz niye rakibi dusunup ona gore taktik degistiriyoruz
Onlar dusunsun
Defansi tam anlamiyla follos olmus bi takimla oynayacagiz
Sag bekleri felaket Yusuf ve Waris'e en fazla yarim saat dayanir Serdar efendi
Ersan ve yaninda oynayacak olani soylemiyorum bile
Bosi ve Sefa ise sol kanatlarini otobana cevirir
Belkalem ve Medjani Ba'yi kitlerse, Bosi reis Tore'ye adim attirmaz
Sosa'dan ise cekinmiyorum
Rahat bi galibiyet bekliyorum
Yorum
 - 
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum sezonun en önemli maçı belkide. Bu maçı kazanırsak inanlmaz bi ortam yakalayacaz hırslanacaz taraftar olarak sarhoş gibi olacaz... Az kaldı bak maç moduna girmişimİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç şampiyonluk maçı
2011'deki gibi şampiyon olacaksak bu maci kazanmaliyiz.
Bir maçtan ne olur, önümüzde daha çok maç var zirvasini aklimizdan cikarmaliyiz
Yoksa 1 yilimiz daha heba olur...
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum