Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bosinin deparıyla beraber en çoştugum anlardı
    Bir de Boss depar atarken kamera hafiften suratını da gösterdi, o hırsı görmek çok keyifliydi.

Serdar Gürler de çapraz koşu ile onun önünü açtı.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir de Boss depar atarken kamera hafiften suratını da gösterdi, o hırsı görmek çok keyifliydi.

Serdar Gürler de çapraz koşu ile onun önünü açtı.
      Serdar o koşuyu yapmasa engellediği adam Bosiyi karşılayabilirdi golde onun da katkısı epey çok
      aynen aynen

Yorum

• Demba babizde olsa yazmazlardo cardozo istanbul takimlarinda olsa klip yaparlardi
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• yazmasinlar cardozoyu daha iyi nazar ederler
          birakin maclarimiza bakalim biz
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün akşam taraftarın Ersun YANAL'a sevgi gösterisi çok güzel ve doğruydu.

Vahid Oscar'ı 90.dak. oyuna alıyordu.

Ersun defans çıkartıp hücumcu alıyor.

45.dak.da takımın rakip yarı sahada baskısı muhteşemdi.

Hakemler ve mhk önümüzü kesmezse bu sezon en kötü şampiyonlar ligine gideriz.

Şampiyonluk bekliyorum.
            bu haftaki bjk maçı çok önemli abi, kaybedersek 8 puan geriye düşeriz gs ve fb nin maçlarıda kağıt üstünde kolay, o yüzden kazanmamız çok önemli...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Merhaba, Trabzonspor taraftarları.

Ben Türk Ligi'ni izlerken seviyorum ve ben her zaman Trabzonspor takip!

Ben Gançlerbirligi karşı bu maçı izledi. İyi bir zafer ile çok iyi bir oyun oldu. Ancak ne bugün burada bana getiriyor: Ben senin kulüp ilk yarı boyunca stadyumunda oynanan çok müzikleri beğendim. Biz Portekiz müziğin bu tür yok. Bana bu sanatçılar kim belirlemenize yardımcı olabilir? (İki ya da üç farklı olduğunu düşünüyorum).

Ben Türk Dili konuşamıyor çünkü, "GoogleTranslate" kullanıyorum. Bu metin yazmak için neredeyse bir saat sürdü. Birisi İngilizce konuşabilen, bu bana çok yardımcı olacaktır.

Saygılarımla!

Yorum

• İlk olarak Portekizli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merhaba, Trabzonspor taraftarları.

Ben Türk Ligi'ni izlerken seviyorum ve ben her zaman Trabzonspor takip!

Ben Gançlerbirligi karşı bu maçı izledi. İyi bir zafer ile çok iyi bir oyun oldu. Ancak ne bugün burada bana getiriyor: Ben senin kulüp ilk yarı boyunca stadyumunda oynanan çok müzikleri beğendim. Biz Portekiz müziğin bu tür yok. Bana bu sanatçılar kim belirlemenize yardımcı olabilir? (İki ya da üç farklı olduğunu düşünüyorum).

Ben Türk Dili konuşamıyor çünkü, "GoogleTranslate" kullanıyorum. Bu metin yazmak için neredeyse bir saat sürdü. Birisi İngilizce konuşabilen, bu bana çok yardımcı olacaktır.

Saygılarımla!
                Ciddi misin bilmiyorum ama?! Hoşgeldin

You can send me private message

Yorum

• Yok artık yurtdışından hayranlarimiz da çıktı
                  Biz dar sokaklarında
                  Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Evet. Ben tüm Avrupa'da ultras koreografiler izlerken seviyorum. UEFA kulüpleri ve fanlar evcilleştirme edilir. Bazı ligler donuk ve sıkıcı hale gelmektedir. Bazı ülkelerde hala Polonya gibi, çok iyi. Türk futbolunun atmosferi hala büyük. O "büyük 3" meydan okuyan çünkü Trabzonspor tercih ederim.

Batıda sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında duymak. Onlar Trabzonspor başlıkları ile önemli bir kulüp olduğunu unuttum. Büyük potansiyel. Ayrıca şehir muhteşem. Ben bir gün onu ziyaret edecek.

İşte Portekiz sadece 4 ya da 5 kulüpleri iyi bir hayran kitlesi (Sporting, Benfica, Porto, Guimarães, bazen Braga) var, diğer tüm oyunlar sıkıcı. Portekiz'de, ben Sporting (Lisboa) bir fanatiğiyim. Cardozo Benfica oldu, ben ona harika anılar yok, ama o büyük bir oyuncu.

Tamam, ben İngilizce bir mesaj göndereceğiz, Yiğit SARI teşekkür ederim!

Yorum

• iyide insan kullanıcı adını

Portuguese yapar bu iş ne iş
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

Hayır Portekiz'de klavyelerde ğ ve ş harfleri var mı??

Aynı Türk filmlerinde çakma Ruslar gibi konuşuyor.

Yorum

• Portekizli_ bela no ss no güven
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Özel mesaj attım.
                            Bakalım neler yazacak?

Şakaysa çok pis söveceğim....

Banlanmayı göze aldım....
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• aRKADAŞLAR,ÖZELLİKLE tRABZON'DA OLUP DA gENÇLER MAÇINA GİDENLER!!!!

Portekizli arkadaşla özelden yazışıyoruz baya ilgili futbola...

Gençler maçında devre arasında çalan müziğin adını merak ediyor...
                              Yardımcı olabilecek,hatırlayan varsa memnun oluruz...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aRKADAŞLAR,ÖZELLİKLE tRABZON'DA OLUP DA gENÇLER MAÇINA GİDENLER!!!!

Portekizli arkadaşla özelden yazışıyoruz baya ilgili futbola...

Gençler maçında devre arasında çalan müziğin adını merak ediyor...
                                Yardımcı olabilecek,hatırlayan varsa memnun oluruz...
                                Temkinli ol İlker abi kuşgillerden çıkmasın da sonra

Yorum

Yükleniyor...
                                X