Temkinli ol İlker abi kuşgillerden çıkmasın da sonra
Yok Yiğitçiğim kuş değil sanırım.Yazışıyoruz özelden.Oldukça ilgili.Eskiden futbol oynamış ve de Avrupa liflerini çok iyi biliyor dediği kadarıyla.Bizim ligi de takip ediyor..Bizim Gençler maçında devre arasında çalan müziği merak ediyor.
Ne çalmış olabilir ki?Ya Cimilli İbo ya da Türüt...
Ayrıca Mersin İdman Yurdu'nu ilk kez duyduğunu söyledi.Zengin bir adam satın aldı da ondan mı bu ligdeler dedi
Bizim Bosi'den bahsettim.Yeniden mili takıma çağrılmasından memnun olduğunu söyledi....
İyi bir 11 'imiz olduğunu söyledi ama biraz sabretmemiz gerektiğini söylüyor.
istanbul takımları paralı ,onlarla mücadele etmek zor diyor...
Şimdi şike ile ilgili ne düşünüyor onunla ilgili sorular soracağım....
Haberdar ederim....
En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 10.12.2014, 09:05.
Ben Türk Ligi'ni izlerken seviyorum ve ben her zaman Trabzonspor takip!
Ben Gançlerbirligi karşı bu maçı izledi. İyi bir zafer ile çok iyi bir oyun oldu. Ancak ne bugün burada bana getiriyor: Ben senin kulüp ilk yarı boyunca stadyumunda oynanan çok müzikleri beğendim. Biz Portekiz müziğin bu tür yok. Bana bu sanatçılar kim belirlemenize yardımcı olabilir? (İki ya da üç farklı olduğunu düşünüyorum).
Ben Türk Dili konuşamıyor çünkü, "GoogleTranslate" kullanıyorum. Bu metin yazmak için neredeyse bir saat sürdü. Birisi İngilizce konuşabilen, bu bana çok yardımcı olacaktır.
O değilde bu arkadaş bizi kandırıyor olmasın. Sonunda çıkıp ''höhöhööhöhöhö zavallı hamsiler, ezikler'' diye mesaj atmasın. Çok pis söverim o zaman ama.
Hem bu arkadaşın üye ismi neden Türkçe?
2010-11 şampiyonu Trabzonspor dedirtin şuna Diyemiyorsa şikeci kuştur
Yorum