TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • muratt
    • 14.03.2006
    • 3677
    • insaat muhendis
    • Ankara

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi
    Bu maçı kazanacağız, Takıma güveniyorum. Yine 3-4 gol atacağız. 18 puana çıkacağız. Üstteki ezikler hepten tutuşacak.
    3 ezikte ciddi maçlara çıkacak, Bjk Karabük deplasmanı, Şikeciler içerde Eskişehir, Gs ise Antep deplasmanı. 3'ünden 1 tanesi kesin puan kaybı yaşar diye düşünüyorum. Ben özellikle şu İsmail Kartal ve Fenerbahçe'nin balonu bi yerde fena patlayacak diyorum bakalım ama hayırlısı. Bu Fener birisinden 4-5 tane yiyecek ve Kartal kovulacak.

Bjk bu sene rakibimiz ve önümüzdeki hafta beraberlik bizim için yeter. Rize ve Bursa maçlarını kazanırız. Şu süreçten, 25 puanla çıktıktan sonra önümüz açık. Bursa'yı deplasmanda yeneceğimize hiç endişe etmiyorum. Tek zor maçımız Bjk çünkü bize ters gelebilecek oyuncuları var.

GS ile FB'i hafife almayın derim. Her ne kadar teknik direktörleri çok pasif kalsalarda oyuncularının tecrübeleri çok yüksek, yarışın içinde olacaklardır. Ayrıca malum saha dışında da rahat durmazlar. Yine de ben hedef olarak şampiyonlar ligi yani ilk iki daha sağlıklı bir hedef olarak görüyorum.
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• kyodou
      • 15.06.2012
      • 8258
      • Trabzon

Ynt: TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30

İlk olarak muratt tarafından gönderildi
      GS ile FB'i hafife almayın derim. Her ne kadar teknik direktörleri çok pasif kalsalarda oyuncularının tecrübeleri çok yüksek, yarışın içinde olacaklardır. Ayrıca malum saha dışında da rahat durmazlar. Yine de ben hedef olarak şampiyonlar ligi yani ilk iki daha sağlıklı bir hedef olarak görüyorum.
      Şikeciler bi şekilde yarışın içinde olur ama ben ğs nin ilk 4 e bile gireceğini sanmıyorum.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• omondoles
        • 10.06.2008
        • 5199
        • Avrupa Diğer

TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30

Eğer taraftarın olmaması takımı olumlu yönden etkiliyorsa, varsın pahalı olsun.

Yorum

• trbzonsporlu
          • 22.06.2008
          • 4806
          • İstanbul

Medyada cikan aykut demirin oynayabilecegi haberleri dogru ise hoca ön liberoda yine medjaniyi oynatacak demektir. Bu bölgeye kesinlikle devre arasinda hem savunmada hem hücumda katkisi olacak birisi alinmalidir devre arasında tamam transfer yapmak zor ama ornegin atiba gibi biriside bulunur heralde.

Yorum

• trbzonsporlu
            • 22.06.2008
            • 4806
            • İstanbul

Bir takim kendi sahasindaki maclarin yüzde 80-90 nini kazanirsa o takim sampiyonluk yarisindan kopmaz deplasmanda da maclarin yarisini bile kazansa zaten sampiyon olunur. Stadi yaptiktan sonra fenerin potadan hiç dusmemesinin sebebi kendi sahasindaki maclari kazanmasidir. Bizimde kendi sahamizda rakiplere puan vermememiz gerekiyor. Önde oldugumuz Kasımpaşa ve 4 gol atmamiza ragmen yenemedigimiz antep maçlarına tek yenilgimizi aldigimiz Karabük macindan daha çok üzülüyorum.

Yorum

• Sibel
              • 12.05.2009
              • 22917
              • Trabzon

Saati 7 olsa ölürdü federasyon.

Yorum

• Kazım Bostan
                • 23.09.2004
                • 5124
                • Ankara

yaw konuyla alakasız ama şu Bağış Erten denilen kel'i tvde gördükçe hayata küsüyorum ya. Sinirlerim fırlıyor.Spor aleminde bu kadar sevmediğim bir adam daha yok. Trabzon'a ve trabzonspor'a karşı nefret suçu işleyip hala televziyonlarda fink atabilmesi... Rıdvan'lara bile razıyım ama şu tipleri bari çıkarmayın ekrana.
                #

Yorum

• B.Yiğit
                  • 20.07.2008
                  • 5149
                  • Orta Doğu

İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi
                  Fatih Atik´in artisi futbol Altyapisi, pozisyon bilgisi..yoksa digerleri daha yetenekli ama Altpayilari zayif..
                  Sefa Alman altyapili.. Surekli oynarsa ritmini bulur Ekici gibi..

Yorum

• İskender Çakmak

Önce gençler sonra 8taş... Ligin tekrar başlaması için bu maçlardan max 6 min 4 puan şart.

Yorum

• B.Yiğit
                      • 20.07.2008
                      • 5149
                      • Orta Doğu

Besiktasi eger gs gibi iyi futbolla yenersek Sampiyonlugun en iddali ekibi oluruz. Ama gencleri kesinlikle elde gormememiz lazim. Puan kaybedebiliriz eger relax takilirsak.

Maca 1-0 yenikmis gibi baslamaliyiz.
                      İlla gol yememiz gerekmiyor.
                      En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 29.11.2014, 12:35.

Yorum

• beratika
                        • 04.09.2013
                        • 1864
                        • İstanbul

Uşaklara selam horona devam
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• batugol
                          • 30.10.2004
                          • 6672
                          • doktor
                          • Ankara

Seriye ve gollere devam

Yorum

• Adem Akyüz'

Kritik Beşiktaş maçı öncesi bi kazaya uğramadan, güzel bir oyunla kazanırız umarım.. Maçın günü ve saati biraz sıkıntılı. Hadi Avrupa maçından dolayı pazartesi oynuyoruz onu anladık da kış günü saat niye bu kadar geç..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Mert Acar
                              • 03.05.2013
                              • 6659
                              • Ankara

beyler bjk maçını düşünmeden önce,bu maçı kayıpsız atlatmamız lazım.
                              vahid sağolsun tüm kredimizi harcadık.tek puan kaybında zora düşeriz.
                              inşallah TARAFTARın da desteğiyle alacağız bu maçı.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• B.Yiğit
                                • 20.07.2008
                                • 5149
                                • Orta Doğu

Bu arada fixtur olarak bjkden cok sansliyiz lig ve avrupa maclari ust.uste evimize denk geldi

Bjk deplasman - deplasman yapiyor
                                En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 29.11.2014, 12:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...