GS ile FB'i hafife almayın derim. Her ne kadar teknik direktörleri çok pasif kalsalarda oyuncularının tecrübeleri çok yüksek, yarışın içinde olacaklardır. Ayrıca malum saha dışında da rahat durmazlar. Yine de ben hedef olarak şampiyonlar ligi yani ilk iki daha sağlıklı bir hedef olarak görüyorum.
TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
GS ile FB'i hafife almayın derim. Her ne kadar teknik direktörleri çok pasif kalsalarda oyuncularının tecrübeleri çok yüksek, yarışın içinde olacaklardır. Ayrıca malum saha dışında da rahat durmazlar. Yine de ben hedef olarak şampiyonlar ligi yani ilk iki daha sağlıklı bir hedef olarak görüyorum.İnadına Trabzonspor ! -
Ynt: TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30
Şikeciler bi şekilde yarışın içinde olur ama ben ğs nin ilk 4 e bile gireceğini sanmıyorum.GS ile FB'i hafife almayın derim. Her ne kadar teknik direktörleri çok pasif kalsalarda oyuncularının tecrübeleri çok yüksek, yarışın içinde olacaklardır. Ayrıca malum saha dışında da rahat durmazlar. Yine de ben hedef olarak şampiyonlar ligi yani ilk iki daha sağlıklı bir hedef olarak görüyorum.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.Yorum
-
Medyada cikan aykut demirin oynayabilecegi haberleri dogru ise hoca ön liberoda yine medjaniyi oynatacak demektir. Bu bölgeye kesinlikle devre arasinda hem savunmada hem hücumda katkisi olacak birisi alinmalidir devre arasında tamam transfer yapmak zor ama ornegin atiba gibi biriside bulunur heralde.Yorum
-
Bir takim kendi sahasindaki maclarin yüzde 80-90 nini kazanirsa o takim sampiyonluk yarisindan kopmaz deplasmanda da maclarin yarisini bile kazansa zaten sampiyon olunur. Stadi yaptiktan sonra fenerin potadan hiç dusmemesinin sebebi kendi sahasindaki maclari kazanmasidir. Bizimde kendi sahamizda rakiplere puan vermememiz gerekiyor. Önde oldugumuz Kasımpaşa ve 4 gol atmamiza ragmen yenemedigimiz antep maçlarına tek yenilgimizi aldigimiz Karabük macindan daha çok üzülüyorum.Yorum
-
yaw konuyla alakasız ama şu Bağış Erten denilen kel'i tvde gördükçe hayata küsüyorum ya. Sinirlerim fırlıyor.Spor aleminde bu kadar sevmediğim bir adam daha yok. Trabzon'a ve trabzonspor'a karşı nefret suçu işleyip hala televziyonlarda fink atabilmesi... Rıdvan'lara bile razıyım ama şu tipleri bari çıkarmayın ekrana.#Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Ynt: TRABZONSPOR - Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | 01.12.14 | 20:30
Besiktasi eger gs gibi iyi futbolla yenersek Sampiyonlugun en iddali ekibi oluruz. Ama gencleri kesinlikle elde gormememiz lazim. Puan kaybedebiliriz eger relax takilirsak.
Maca 1-0 yenikmis gibi baslamaliyiz.
İlla gol yememiz gerekmiyor.En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 29.11.2014, 12:35.Yorum
-
Kritik Beşiktaş maçı öncesi bi kazaya uğramadan, güzel bir oyunla kazanırız umarım.. Maçın günü ve saati biraz sıkıntılı. Hadi Avrupa maçından dolayı pazartesi oynuyoruz onu anladık da kış günü saat niye bu kadar geç..Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum