Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu TRABZONSPOR rakiplerin anasini aglatir

Yorum

• Akşam Yusuf 'a ve Sefa ya gol çok yakışacaktı , bide Bosingwanın orta şut karışımı vuruşu dahlin bile güldü ... Neyse bu gollerinde beşiktaş maçına kalması iyi oldu ... Yapmamız gereken sadece oyun disiplininden kopmadan hocanın taktiğine sadık kalmak... Gerisi çorapsöküğü gibi gelir. Kimse sakatlanmasın ama Belkalem , Bosingwa , Constant , Özer , Mehmet , Cardozo özellikle sakatlanmasın ...

Yorum

• şımarmak yok,hala 5 puan gerideyiz,ilk devrede puan farkını minimize yaptıkmı,(1-2 puan ),2.yarı direkt olarak Şampiyonluğa oynarız.Allahım sen güç kuvvet ver,
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cardozo'nun son golü olmasaydı birşeyler eksik kalacaktı
          kornerden gol eksik ben hala oradayım

Yorum

• İkinci dönemin ilk 1-2 haftasında afrikalılar yok o sıkıntı.
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Maçın ilk yarısı son yıllarda izlediğim en iyi Trabzonspor diyebilirim. Ersun Hoca klasiği olarak maç çok zevkli, gollü ve baskılı geçti.
              İkinci yarıda bazı oyuncularda performans düşmeleri oldu. Rakip ikinci yarıya kaybedecek bir şey yok edasıyla çıktı.
              Oyucu değişiklikleri sonrası uyum biraz bozuldu. Keşke ilk yarı hiç bitmeseydi
              Hafta içi maç oynandığından takım ikinci yarı rölantiye aldı. Baştan aşağı tüm oyuncuları tebrik ederim.
              Sefa muhteşem oynadı. Yusuf çok iyiydi. Cardozo ve Bosi reis süperlerdi. Mehmet, Özer ve Medjani iyi oyun kurdular.
              Belkalem ile Avram'da iyiydiler. Musa da görevini yaptı. Kaleci Fatih uzun zaman sonra güven verdi.
              Serdarı beğenmedim. Fatihte genelde geriye oynadı biraz sorumluluk almalı al gülüm ver gülüm ile olmaz.
              Yatabere de kendini ispatlamaya çalıştı ama az süre aldığından uyum sorunu devam ediyor.
              Constant gelince kadroda yer açmakta zorlanacağız.
              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Bir şey dikkatimi çekti: Bize karşı elle oynamak serbest mi? Kaç maçtır oynuyorlar ve düdük çalınmıyor.

Yorum

• Bu maçı uzun süre unutmam artık. Taça giden topa saldıran takımı görmekde nasip oldu
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biraz daha önder özenlik yapacan

ekici+özer+yusuf vs töre+sosa+olcay

bu maci kim yener hikayesi

bizim 3üde 2 yönlü onlarin 3ünün yönüde sadece carsi oldugundan galib bizik

bu adami nasil bukadar sisirdiler(önder özeni)
                    Kendi kendine sorduğu sorularda boğulan adam
                    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Macin ilk yarisinda oyunun büyük bölümünde müthis oynadik. Inanilmaz pres ve baski yaptik. Cok güzeldi...

Maca gelenleri tebrik ediyorum ve tsk ediyorum...gelmeyenleri ise kiniyorum !
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ynt: TRABZONSPOR 4 - 1 Gençlerbirliği | STSL 11. Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir şey dikkatimi çekti: Bize karşı elle oynamak serbest mi? Kaç maçtır oynuyorlar ve düdük çalınmıyor.
                        O pozisyonu herkes es geçti.Akşam maraton'da da konuşmadılar.Net penaltı

Yorum

• Bi renktaş şu maçın fullunu upload etse hiç fena olmaz.
                          Kötü günlerde açar açar izleriz.
                          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Aynen Bu Maçı Bi Yerden İndirebilsek İlerde İzlerdik

Yorum

• transporlu olmaktan gurur duyuyorum.4 golde gözlerim doldu.

Yorum

• Cardozonun ilk gölünden hemen önceki pozisyon da net penaltıydı.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X