akhisarda tutacağımız tek gekas vardı onuda başaramadık şaka gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akhisar Bld 1 - 1 TRABZONSPOR | STSL 8. Hafta | Maç Sona Erdi...
Daraltma
X
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben maçı izledim tirübünden akhisar taraftarı yapmadıysa
vahid istifa sesii geldi ama
hemen kesildi
baskı yapan mı var anlamadım taraftara
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu 1 tek oyuncuyu tutup maçı alacaktık....
6 yaşındaki çocuğa sorsan bunu söylerdi bize....
bumu yılların kurt hocası.....
Dün maçı TV den fanatik Akhisarsporlularla birlikte izledim. Hepsi aynı şeyi söylüyor. o da şu : Akhisar'ın kanat hücumcuları Saidi ve Bruno aşırı formsuzdu (Kenan sakattı, Güray bek oynadı). Yani dün rakipte Gekas ve Bilal dışında adam yoktu.
Maçtan önce attığım 5-6 yorumda hep aynı şeyleri yazdım. Biz gördük hoca görmedi.
Bu yüzden mümkünse defolup gitsin. Fark atacağımız takımın elinden zor kurtulduk.En son okg_53 tarafından düzenlendi; 03.11.2014, 10:47.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
bu kadronun sorunu hoca degil. zaman tanimadan 30 bilincsiz transfer yapip aninda sampiyon olacagiz anlayisidir sorun, öncesindede transfersizlikten yakinan bir camia olarak ekstremleri yasiyoruz.
bu maci icin akhisarda berabere kalmissin , deplasman olarak bence basarili sonuc. kazanabilirdikde ama kaybedebilirdikde.
bu 30 transferden en basarilisi ise mehmet ekici bana göre. enteresandir, alindiginda 3 mac 200 dk filan oynar dedigimiz kariyeri dibe vurmus bir gurbetci.
renkdaslarinda dedigi gibi bu kadronun almasi gereken puanlari almasi icin daha cok zamana ihtiyaci var, bu sezon icin hangi teknik adam, hangi hoca gelirse gelsin aralarinda 3-5 puan filan olur, kabak gibi ortada zaman ihtiyaci.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Ynt: Akhisar Bld 1 - 1 TRABZONSPOR | STSL 8. Hafta | Maç Sona Erdi...
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadronun sorunu hoca degil. zaman tanimadan 30 bilincsiz transfer yapip aninda sampiyon olacagiz anlayisidir sorun, öncesindede transfersizlikten yakinan bir camia olarak ekstremleri yasiyoruz.
bu maci icin akhisarda berabere kalmissin , deplasman olarak bence basarili sonuc. kazanabilirdikde ama kaybedebilirdikde.
bu 30 transferden en basarilisi ise mehmet ekici bana göre. enteresandir, alindiginda 3 mac 200 dk filan oynar dedigimiz kariyeri dibe vurmus bir gurbetci.
renkdaslarinda dedigi gibi bu kadronun almasi gereken puanlari almasi icin daha cok zamana ihtiyaci var, bu sezon icin hangi teknik adam, hangi hoca gelirse gelsin aralarinda 3-5 puan filan olur, kabak gibi ortada zaman ihtiyaci.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVeya Bilal'i tutsaydık da olurdu.
Dün maçı TV den fanatik Akhisarsporlularla birlikte izledim. Hepsi aynı şeyi söylüyor. o da şu : Akhisar'ın kanat hücumcuları Saidi ve Bruno aşırı formsuzdu (Kenan sakattı, Güray bek oynadı). Yani dün rakipte Gekas ve Bilal dışında adam yoktu.
Maçtan önce attığım 5-6 yorumda hep aynı şeyleri yazdım. Biz gördük hoca görmedi.
Bu yüzden mümkünse defolup gitsin. Fark atacağımız takımın elinden zor kurtulduk.
2 oyuncuyu tutup oynatmayıp maçı rahatça kazanmak vardı....
40 yıllık hoca bunu nasıl göremez anlamıyorum.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar iyi takım arkadaşlar bunu kabul edelim ben beraberlikten memnunum.
hedef ilk 10 yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum