Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akhisar Bld 1 - 1 TRABZONSPOR | STSL 8. Hafta | Maç Sona Erdi...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akhisarda tutacağımız tek gekas vardı onuda başaramadık şaka gibi

Yorum

• Akhisar iyi takım arkadaşlar bunu kabul edelim ben beraberlikten memnunum.

Yorum

• yahu 1 tek oyuncuyu tutup maçı alacaktık....

6 yaşındaki çocuğa sorsan bunu söylerdi bize....

bumu yılların kurt hocası.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben maçı izledim tirübünden akhisar taraftarı yapmadıysa

vahid istifa sesii geldi ama

hemen kesildi

baskı yapan mı var anlamadım taraftara
          Vahid hocaya istifa diye bağıran ilk bendim sonra hep beraber bağırdık kısa sürdü biz istifa diyoruz adam bizi alkışlıyor

Yorum

• bu maç değil bizim puan kaybımız.
            Karabükten 3 puan, erciyesten 3 puan, gaziantepten 3 puan almalıydık. Sadece bu üç maç şuan bizi lider yapardı.
            Aksihar,kasımpaşa,belediye beraberliklerine üzülmüyorum.
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu 1 tek oyuncuyu tutup maçı alacaktık....

6 yaşındaki çocuğa sorsan bunu söylerdi bize....

bumu yılların kurt hocası.....
              Veya Bilal'i tutsaydık da olurdu.

Dün maçı TV den fanatik Akhisarsporlularla birlikte izledim. Hepsi aynı şeyi söylüyor. o da şu : Akhisar'ın kanat hücumcuları Saidi ve Bruno aşırı formsuzdu (Kenan sakattı, Güray bek oynadı). Yani dün rakipte Gekas ve Bilal dışında adam yoktu.

Maçtan önce attığım 5-6 yorumda hep aynı şeyleri yazdım. Biz gördük hoca görmedi.

Bu yüzden mümkünse defolup gitsin. Fark atacağımız takımın elinden zor kurtulduk.
              En son okg_53 tarafından düzenlendi; 03.11.2014, 10:47.
              Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
              Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
              Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
              Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• bu kadronun sorunu hoca degil. zaman tanimadan 30 bilincsiz transfer yapip aninda sampiyon olacagiz anlayisidir sorun, öncesindede transfersizlikten yakinan bir camia olarak ekstremleri yasiyoruz.
                bu maci icin akhisarda berabere kalmissin , deplasman olarak bence basarili sonuc. kazanabilirdikde ama kaybedebilirdikde.
                bu 30 transferden en basarilisi ise mehmet ekici bana göre. enteresandir, alindiginda 3 mac 200 dk filan oynar dedigimiz kariyeri dibe vurmus bir gurbetci.
                renkdaslarinda dedigi gibi bu kadronun almasi gereken puanlari almasi icin daha cok zamana ihtiyaci var, bu sezon icin hangi teknik adam, hangi hoca gelirse gelsin aralarinda 3-5 puan filan olur, kabak gibi ortada zaman ihtiyaci.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Ynt: Akhisar Bld 1 - 1 TRABZONSPOR | STSL 8. Hafta | Maç Sona Erdi...

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu kadronun sorunu hoca degil. zaman tanimadan 30 bilincsiz transfer yapip aninda sampiyon olacagiz anlayisidir sorun, öncesindede transfersizlikten yakinan bir camia olarak ekstremleri yasiyoruz.
                  bu maci icin akhisarda berabere kalmissin , deplasman olarak bence basarili sonuc. kazanabilirdikde ama kaybedebilirdikde.
                  bu 30 transferden en basarilisi ise mehmet ekici bana göre. enteresandir, alindiginda 3 mac 200 dk filan oynar dedigimiz kariyeri dibe vurmus bir gurbetci.
                  renkdaslarinda dedigi gibi bu kadronun almasi gereken puanlari almasi icin daha cok zamana ihtiyaci var, bu sezon icin hangi teknik adam, hangi hoca gelirse gelsin aralarinda 3-5 puan filan olur, kabak gibi ortada zaman ihtiyaci.
                  Şans biraz yanımızda olsa, hakem hataları minimuma inse zaten biz bu bjk gs falan hiç birinden aşağı kalmazdık ama top falan oynamıyoruz ki. Kimle oynasak geride başlıyoruz. Hadi bu maç ilerde basalim top bizde kalsın bogalim rakibi yok. Ne içerde ne dışarda. Millet.buna kızıyor zaten.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Veya Bilal'i tutsaydık da olurdu.

Dün maçı TV den fanatik Akhisarsporlularla birlikte izledim. Hepsi aynı şeyi söylüyor. o da şu : Akhisar'ın kanat hücumcuları Saidi ve Bruno aşırı formsuzdu (Kenan sakattı, Güray bek oynadı). Yani dün rakipte Gekas ve Bilal dışında adam yoktu.

Maçtan önce attığım 5-6 yorumda hep aynı şeyleri yazdım. Biz gördük hoca görmedi.

Bu yüzden mümkünse defolup gitsin. Fark atacağımız takımın elinden zor kurtulduk.
                    evet Bilali unutmuşum......

2 oyuncuyu tutup oynatmayıp maçı rahatça kazanmak vardı....

40 yıllık hoca bunu nasıl göremez anlamıyorum.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• istikrar özgüven sabir destek sahip cikmak bunlari transfer edersek cok iyi olur .

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akhisar iyi takım arkadaşlar bunu kabul edelim ben beraberlikten memnunum.
                        evet premier ligin güçlü ekiplerinden akhisarla berabere kalmak başarıdır diyen taraftar var. geldiğimiz noktayı çok güzel özetliyor bu yorum tabi arkadaş ironi yapmıyorsa.

hedef ilk 10 yolunda emin adımlarla ilerliyoruz

Yorum

• Hep bu 'hain'ler yüzünden...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X