Cardozo yedek kulübesinde mi arkadaşlar? Forvetsiz futbolda iyiymiş Vahid reis 4-6-0 cı çıktı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İstanbul Başakşehir F.K. 1 - 1 Trabzonspor | STSL 3. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mehmet ekici biraz daha geri gelmeli yoksa medjani ile constant iyice sacmalayacaklar.
Ayrica waris ve fatih atik te top alip cikabilecek gibi durmuyor.
Cardozo sefa nin yerine, Sefa waris in yerine, waris ekici nin yerine, ekici constant in yerine..
Constant out, cardozo in.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBorceanu bu takimin adami degil diyordum ki degildi ama yerine Medjani gelmesi de saka gibi oldu... Stoperden bozma adamdan ortasaha olmaz.
Evet şaka gibi cidden.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
nihayet cezam bitti.
Cezayı hakaret etmeden hakaretten almak ise cok komikti gercekten.
Bu arada benim takımın oynadıgı futbolla alakalı yorumumu alıntılayıp altına oyle diyorsun aslında ama oyle degil diyecegine he he tamam yazan aarkadaşlara selam olsun.
Aynı şeyi bir daha yaparlarsa raporlayacagım.Ceza almazlarsa artık bu forumdaki ergenlerin muhabbetlerinden cok sıkıldıgım icin cok sevmeme ragmen forumdan tamamen ayrılacagım.
Ergen arkadaşlardan rica ediyorum beni alıntılayıp altına he he tamam yazmayın.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
constant mümkünse orta çizgiden geriye gelmesin
adam kendini messi sanıyor galiba çok disiplinsiz ne de olsa gineli
waris yusufu aratıyor çok etkisiz
medjani çok yumuşak bir adam
salih dursun bence ligde oynatılabilir
orta alanda güçlü bir adam yok
constantın bu oyunuyla oynayabileceği tek yer 10 numara pozisyonu ama biz bu sistemle topu oraya da taşıyamayız
lig avrupadan daha zor bunu birileri hocaya anlatsın
gol atamayan bir takım yaratmak için bu kadar para harcadık
Yorum
-
TEKRAR YAZIYORUM
******onur*******
zeki-belkalem-medjani-musa
******constant*******
sefa*****ekici******yusuf
******waris********
******cardozo*******En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 22.09.2014, 19:59.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
bu macta en buyuk sorun orta sahamiz..hani cardozo girse bile bu orta sahayla o da kaybolup gider..constant-medjani cok fazla top kaybi yapiyor..bu fatih atik'in olayini ise henuz cozemedim.sanirim tribunden seyretmek gerekiyor.bu adam ekrandan gormedigimiz bolumlerde ne yapiyor da ilk 11 cikiyor anlamak mumkun degil.kac mac oldu herifin henuz bir numarasini goremedik..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum