Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İstanbul Başakşehir F.K. 1 - 1 Trabzonspor | STSL 3. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar kızmayın zeki nasıl oynadı onuda bilmiyorum ama

bu zeki nerde oynatılsın ama sağ bek oynamasın arkadaş

bosigwa ne zaman dönecek yumlu ne zaman dönecek

Yorum

• Takım koşuyor fakat hiçbir işe yaramıyor. Ne pres var ne top kazanma. Topu rakibe ver, sonra kovala dur. Geçen sezon da bundan şikayet etmiyor muyduk? Fatih Atik, Medjani her maç en çok koşanlar ama oyuna katkıları neredeyse hiç yok. Maç boyunca şöyle 5-10 dakika oyunun kontrolünün bize geçtiği maç hatırlamıyorum bu sezon.

Yorum

• geçen sene arkadaşlar hatırlarmısınız

bosigwa sakat gelmişti

o maçlardada illallah etmiştik.

ideal kadromuz

............................................................onur......................................................

bosigwa...............yumlu...................abraam ................................................ishak

....................................özer................constant............................................

sefa......................................ekici............................................................waris

.................................................cardozo.............................................................

Yorum

• belkalem işi biliyor arkadaş golden sonra arkasına dönüp niye boş bırakıyorsunuz diyor ferhat adamı alsa bişey yok
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İstanbul Başakşehir F.K. 1 - 1 Trabzonspor | STSL 3. Hafta | Maç Sonucu

Nasıl top kazanma yok ya? Hangi maçı izlediniz siz?

Yorum

• maçın özetini izledim asabım bozulmuş

resmen hakem maçı içine etmiş

son dk pozisyonuna nasıl faul dedin

Yorum

• bize verilen pozisyon da

resmen yarım elma gönül alma gibi adam elini kaldırıyor eline çarpıyor

bana garip gelen top kaleye doğru gitse tamam ama adam topu uzaklaştırıyor

iki tane resmen faul olan pozisyonumuzu yemiş hoca ki

birinden sonra gol yemişiz

Yorum

• 18:00 de stat önünde olmama rağmen stada 55. dakikada girebildim..Neden 55. dakikada stada girdim anlatayım..Abi bu ülkeye Avrupalı bi insan evladını getir 5 sene şu ülkede yaşa de 5 ay durmaz..Bankasından tut tapu kadastrosuna vergi müdürlüğünden tut hastanesine Pttsinden tut passo ligine kadar bu devlet vatandaşına adam gibi hizmet vermedi 50 tane kağıt evrak ıvır zıvırla uğraşırsın paranı ödersin hizmet yerine külfete girersin..Bugünün teknolojisinde bile 3 tane bileti organize edemeyen bir futbol kepazeliği yaşanıyor..Bu ülkeden cacık olmaz abi iyisi mi Avrupa'ya gideceksin patates cipsini kolanı alıp Old Traford'da maçını oturup izleyeceksin..Paranla rezil olmayacaksın..Paran var yağ yok..Ne yapayım Türkiye'de parayı?

Benim gibi 300 400 civarında taraftar stada giremedi polisle passolig ofisinde dalaştık biberi gene yedik..An be an yaşananlar..

-O kadar adam passolig kartları eve gelmediğinden internetten parasını ödeyip bileti aldı gişeden tek girişlik kart alınacak koca yeni statta tek gişe var kuyruk oldu..

-Kuyruk bi türlü bitmedi maça geç gireceğimiz anlaşıldı olsun dedik..Bu sefer gişede tek girişlik kart bitmiş..Yani milletin bileti var ama sanal bilet içeri giremiyorsun..

-Komiserine polisine amirine özel güvenliğine stat sorumlusuna turnike görevlisine derdimizi anlattık hiç biri ne yapılacağından nasıl çözüm bulunacağından haberi yok ''Abi haklısınız bizim yapacağımız bişey yok'' deyip geçiştirerek taraftarın gözünün içine boş boş baktılar..Turnikeleri zorlayalım girelim dedik çevik arkadaşlar hemen damladı..

-İlk yarının sonuna doğru haber geldi kartlar gişeye gelmiş koşun dediler koştuk..Gişe ofisiyle turnikeler arası 1 km..Gene kuyruğa girdik son 1 dakikada kalsa bu maça girecem dedim inada bindi..Son 15 kişinin en sonuncusuydum kartı aldığımda 50. dk oynanıyordu..Gişedeki adam bana git eve diyor napacan maç bitti..

-Gitmiyorum girecem kardeşim dedim..Aldım kartı tak telefon..Kapı görevlisi kale arkalarının kapısını kapattık demiş..Abi kartı versem de içeri giremezsin diyor..Ver kardeşim dedim sen aldım turnikeye koştum yarım ağızla sırıtarak sonunda girecem kih kih kih kafasında..Kartı okuttum ''Tanımsız Kart'' yazısı çıktı çıldırdım lan ben bu maça nasıl girecem diye bağırıyorum etrafa küfrediyorum güvenlikçi zor zaptetti beni..

-Arkasından bütün turnikelere okutayım dedim hepsi tanımsız çıktı..Passo lig gişesinden aldığım kart tanımsız biletim var parası ödenmiş ben gene dandik kart yüzünden giremiyorum..

-Koştum batı tribününe 100 liralık tribüne hatun olan bayan görevlisine güzelde bi hanfendiydi selamlarımı iletiyorum matmazele kartım tanımsız çıkıyor dedim..Hemen gülerek turnike boşta buyrun girin dedi girdim..Tabelada dakika 55 idi..1 saat dışarda yarım saat statta küfrede küfrede anca eve geldim..

-Bazı renktaşların tek geçişlik kartları ise tanımlı olmasına rağmen kale arkası yerine doğu batı tribünlerine çıkıyordu kart okutma cihazı diyor ki bu kapıdan gelme ayı 100 liralık kapıya geç..

-Sonuç olarak 61 liralık kale arkası biletim olmasına rağmen 100 liralık tribünde son yarım saati izleyebildim..

-Bu kadar saçmalığın anlamsızlığın bilgisizliğin kepazeliğin adama kafayı sıyırtacak passo ligin sonunda son dakika penaltı golü biraz morallendirdi diyelim..

Maçın son yarım saatinde gördüğüm Papa ile Belkalem birbirine uygun stoperler değil..Papa ağır Belkalem ne ağır ne çabuk..Mustafa Yumlu ikisinden biriyle oynarsa daha iyi olacak hatta Akbaş bile olabilir..
                  Son yarım saatte sürekli şişirme top oynadık bu yüzden Waris etkisiz kaldı hoca onu çıkarmalıydı..
                  Bu maçta Musa yerine İshak oynamalıydı..Salih başakşehirin dirençli orta sahası için 11 de olmalıydı çok ezdiler bizi orta sahada dönen topları alamadık..
                  Bu takım takım savunmasında iyi özellikle skor ortada iken ama sana gol lazım olduğunda takımın hücum varyasyonları sıfır..Hücumda derli toplu işler yapamıyoruz buna çok çalışmalıyız..

Hakeme gelirsek..Maçın son yarım saatini izledim beni bile çıldırttı baştan izleseydim sahaya giren ben olabilirdim..Hakemler futbolu bilmeli arkadaş çimi çamuru yutmalı..Bu Halis futbol ne kadar oynadı bilmiyorum ama futboldan zerre anlamadığı verdiği vermediği ikili mücadele kararlarından belli..Beni hatalı penaltı veren hakemden çok oyunu soğutan pozisyonları ikili mücadeleleri yanlış yorumlayan hakemler daha çok sinirlendiriyor..Eyyamlarına da hastayım bunların..Penaltıyı son dakikada verdi ya yanımdaki adama daha kaleye gidemeyiz cart curt düdük çalar netekim Belkalem'in golünde çaldı olmayan faule faul dedi ve bir çuval inciri berbat etti..

Çözüm..Yabancı hakem yabancı tff yabancı mhk yabancı passo lig yabancı polis yabancı hükümet..
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Guya ibbnin penaltisi verilmemis. Onur niye kaleden firlamadi penalti diye diyor. Cildirdim resmen

Yorum

• Belkalem in kafa şutu neydi öyle? Yay üzerinden çoğu yerli futbolcunun ayak ile vuramayacagi sertlikte bir kafa vurdu. Az daha köşeye gitseydi muazzam bir gol olacaktı.

Yorum

• onurun arkadan gelişini gösteriyor bekliyor ve şerefsiz halis hocaya dışarı dedikten sonra koşmuyor bile futbolun katilleri görmüyormusunuz
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar o deilde medjani nin kariyerinde neden her sene iki takım değiştirdiği ortaya cıktı .. ben statdayıdım .. cook acık ve net izledim gördüm herşeyi .. adam 3 dakikada 3 topu rakiope atıp , 1 topu tac a bir topuda dan dun vurup kendinden uzaklaştırdı .. şuana kadarki en kötü transferiniz ne yazıkki
                          oh be hele şükür demek istediğimi diyen çıktı. Aynen dedığin gibi adam rabide nasıl saldıracagını bılmıyo karsısında pozisyon alamıyo koşamıyo ve orta sahda hala oynuyor bunu yuzunden eksik oynuyoruz
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• En büyük eksikliğimiz topu defans ile forvet arasında servis edecek bir oyuncumuzun bulunmaması ya da bu role düşündüğümüz oyuncuların yeteri kadar insiyatif almaması. Constant'ın çıkışından sonra çöktü takım. İlk yarı ben beğenmiştim takımı,ikinci yarı çok daha iyi oluruz diye düşündüm ancak yediğimiz erken gol tüm planları alt üst etti.

Medjani yerine Bourceanu,Ferhat yerine Özer oynamış olsaydı ne hakeme kalırdık,ne de çalınmayan faullerimizden dolayı yediğimiz gole.İlk yarıda işi bitirirdik.Medjani'nin ekstra bir özelliğini göremedik şimdiye kadar,Ferhat Yazgan da olmayacak gibi.

Avrupa maçının etkisi miydi bilinmez ama takımı yorgun gördüm.

Dakikalar geçtikçe yorulan takımın üzerine bir de hakem hatası yükü binince oyuncularımız ve taraftarlarımız haklı olarak çıldırdı.Son dakikadaki golü hangi faul gerekçesiyle iptal etti ben hala çözemedim.Golden önce yapılan faulü çalmamasının anlamını hala bulamadım.'Hakem'ler bize çok basit kartlar çıkartabilirlerken rakibin faullerine neden bu kadar soğukkanlı kalabildiler,anlamış değilim.

Bu sene ayarlamalara erken başladılar anlaşılan.

Son olarak,Cardozo'nun gole çevirdiği penaltının vuruşu tam usta işiydi.Kaleci ayakta kalsa bile patates ederdi o vuruş,o şutun önüne geçecek birini tanımıyorum
                            En son A.Ali Karanis tarafından düzenlendi; 23.09.2014, 02:05.

Yorum

• Medjani kötüydü bugün ama bugüne özel kötüydü bence..Arkadaşın dediği gibi 3 dakikada 5 top kaybı yaptı yapmasına da yoldan adam çevirip sahaya sürsen 3 dakikada 5 top kaybı yapmaz..Mental olarak sıkıntısı vardı bence yorgun olduğu belliydi top kayıplarını yaptığı anlarda rakipden baskı yedi takımın gardı düştüğü için boşa çıkıp kendini gösteren oyuncumuzda olmayınca saçma tercihler yaptı..O saçma tercihleri Sefa Musa Papa Belkalem de yaptı özellikler 1. bölgeden çıkışlarda sırf Medjani'ye saldırmayalım..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Erman Toroglu ne dedi golden onceki pozisyona, Sefa'nin poziyonlarina ve son gole?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X