Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökdeniz veya diğerlerinin suçu yok kardeşim bu maçın böyle olması yüzde yüzlük 2 pozisyonu olsayt ile kesen yan hakem , ümit özata kırmızı vermeyen orta hakem ve tabiki ikinci yarı futbolcuları orta sahayı geçmemeleri için defalarca uyaran 2-1 yatın diyen o gudubet ziya doğan da

başka suçlu aramayın bu td gitmezse ben and içtim trabzona gittiğimde onu bulucam
    Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
    Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
    çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• TOLGAYA söz edenlere şaşıyorumj stadda izledim maçı tolga son anlarda çıldıracaktı vegayet ii oynadı sadece 1. gol hatası olabilir ama celaleddin in yediği fek tuncaydan onu bi düşünelim
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• yeter artık yaaa iki hafta önce konuşan yöneticiler şimdi niye susuyor acabaaa...

bir maç sadece bir maç hakemler tarafsız olsun ve herkez görsün en büyük takim kimmmm?...
        Zuğaşİ BerepE

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nası hatası yoktu ?

Bir kaleci için en büyük 3 hatadan biri koltuğunun altından gol yemesidir !

Al sana HATA !

Bilelim de konuşalım !
          bak senle bu konuda hemfikirim Tolgayı asla Trabzonun as kalecisi olarak görmedim ama maçın genelinde fena olmadığı için maç içinde bişey demiyorum. kaleci bir pozisyonda iyi olur bir pozisyonda kötü olu. zaten attığımız golde serdar ın hediyesiydi. ama bence ilk golde hatalıydı inşallah yeni bir tartışma başlatmayız sadece fikrim bu benim.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Nasıl koydu bana bir bilseniz ! Dk 88 ve şerefsizin önce gidenleri Bizim BÜYÜK ! başkanımızın arkasında kutlama yapıyorlar,birbielerini tebrik edip sarılıyorlar.

Bizim büyük başkanda naapsın işte,maçın devamını izliyor,6 santime küçülmüş bir biçimde...

Nasıl koydu bir bilseniz ! Ama bana koydu ! Trabzonspor TARAFTARINA ! Bize koydu !
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              E öyle zaten. Adamlar kabloları kesip yayını engellediler kimsenin gıkı bile çıkmadı. Böyle ilerliyor burada işler.
              aynen katılıyorum,derin ezikbahçe bu başka bişey değil.malum seçimlerde yaklaşıyoro kadar taraftar oylar vs vs vs.düşünsenize devlet el atmıştı futbol konusuna?????????nasıl el attığı belli
              KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                okuyorum okuyorum icim daraliyor, her sene birileri sampiyon olurken sokaklarda dolasirken benim icimden bir parca kopariyorlar sanki, tam 23 sene oldu, ne guzeldi o gunler,
                kac senedir uc bes tane, hadi 5-10 tane olsun capsiz adamin elinde surunuyoruz, ozellikle su son iki sene de sampiyon olmamak tam bir ........
                artik boslugu siz doldurun
                sen gormusundur sukret..biz gormedik ama isyan etmiyoruzda herzaman sevecez bu renkleri herzaman..
                İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bak senle bu konuda hemfikirim Tolgayı asla Trabzonun as kalecisi olarak görmedim ama maçın genelinde fena olmadığı için maç içinde bişey demiyorum. kaleci bir pozisyonda iyi olur bir pozisyonda kötü olu. zaten attığımız golde serdar ın hediyesiydi. ama bence ilk golde hatalıydı inşallah yeni bir tartışma başlatmayız sadece fikrim bu benim.
                  Sevgili renkdaşım,bugün tartışırız,yarın selamlaşırız.

Gerçekten kötü bir hataydı tolganın 1. goldeki hatası.Ama dediğin de gibi maçın genelinde gerçekten iyiydi...
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• olan hep bize oluyor bu başkan istifa etmeden rahat yokkk
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• yine hakem faciası yaşadık.2 olmayan ofsayt ve ümit özat ın pozisyonuna mutlak kırmızı vermesi gerekirken sarıyla geçiştirmesi...

ulusoy u Trabzonspor kadar destekleyipte hakemlerce Trabzonspor kadar ezilen başka bir takım varmıdır acaba?
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Nasıl koydu bana bir bilseniz ! Dk 88 ve şerefsizin önce gidenleri Bizim BÜYÜK ! başkanımızın arkasında kutlama yapıyorlar,birbielerini tebrik edip sarılıyorlar.

Bizim büyük başkanda naapsın işte,maçın devamını izliyor,6 santime küçülmüş bir biçimde...

Nasıl koydu bir bilseniz ! Ama bana koydu ! Trabzonspor TARAFTARINA ! Bize koydu !
                        kardeş üzülme hakkı ile almadıkları şampiyonluğun faturasını onlar şampiyonlar liginde alıyorlarzaten bunlar bu kadroyla en fazla avrupa diye bulgaristana kadar giderler
                        KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• :-(

dakika 78. 2:1 öndeyiz macin bitimine 12 dakika + uzatma kalmis..tamam yakaladigimiz pozisyonlari degerlendiremedik..macin bitimine 15 dakika kala 2:1 öndeyken neden yattarayi cikartti ben anlamadim..topu ayaginda tuta bilen nadir oyuncularimizdan bitanesi..bize zaman kazandira bilirdi. Eger Trabzonspor Yönetim degistirirse, zarara ugrar diyor nuri albayrak..simdi cok mu kârdayiz !?

Yorum

Nasıl koydu bana bir bilseniz ! Dk 88 ve şerefsizin önce gidenleri Bizim BÜYÜK ! başkanımızın arkasında kutlama yapıyorlar,birbielerini tebrik edip sarılıyorlar.

Aynen harfi harfine katılıyorum.Bu sadece biz TRABZONSPOR TARAFTARINA koydu.Ne aylardır ileri geri konuşan hassiyetsiz yöneticilere,nede kendini Trabzonsporun futbolcusu sayan(BİR KAÇ ÇAPULCU:YANLIŞ ANLAŞILMASIN)bazılarına...
                            Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

• böyle serefsiz hakemler ve federasyon olursa ts nin sampiyonlugunu hic bir zaman goremeyiz.
                              iki kere ofsayt olmayan pozisyon kesildi.umit özata kirmizi kart verilmedi son adamken.lugano yattarayi kose bayraginda taban girdi kart yok. huseyin elle topu kesiyor foul yerinden degil 5m ilerden kullaniliyor.
                              ayrica huseyin deivide foul yapiyor penalti veriyorsun nicin ikinci sari karttan disari atmiyorsun hakem bey.
                              bu kadar hata olurmu? evet olur cunki orasi turkiye

Yorum

• 67 yada 70 puanla şampiyon oldu adamlar.Böyle bir sezonda biz resmen süründük.1996 da 82 puanla şampiyon olamamıştık,bu sene şampiyonluk puanına bakın,yani biraz normal bir sezon geçirebilseydik çok rahat şampiyonluk gelebilirdi.Herkez bu sene Fenerin şampiyon olması için elinden geleni yaptı.BJK ayağına geldi istemem dedi,GS ayağına geldi istemem dedi,BİZ zaten istemeyiz Fenerin olsun dedik,yok böyle bir şey.Ama bizim iyi olduğumuz sezonlarda mutlaka bir başkası da iyi oluyor ve elimizden alıyor şampiyonluğu 1996,2004,2005 yıllarında olduğu gibi.Bu sene büyük bir fırsattı kaçtı gitti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X