Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hakem fenerin son zamanlardaki uğurlu hakemidir.son istatistiklerine bakın isterseniz.umarım yine kendisine özel görevler verilmemiştir. benim asıl anlamadığım şey nasıl oluyorda genel kurmay başkanı fenerin diyarbakırlı başkanına ihaleler verip maçlarda onunla yan yana oturuyor ona destek vermek için.oysaki şu vatana kayıtsız şartsız destek veren bu şehrin takımına yapılan haksızlıklara karşı dursa çok daha anlamlı olur.bu ülkede adalet yok,halkın sözünün hiç bir anlamı yok,neresi düzgün ki bu ülkenin futbolu olsun.körler sağırlar birbirini ağırlar,görün bakın bu akşam maçta iki senaryodan biri gerçekleşecek.
    1-gerçekten fener seyirci desteği ile iyi oynayıp zayıf TS defansını aşacak ve hakkıyla kazanacak(30%)
    2-olmadı hakem devreye girecek ve yine şerefsiz feneri TS'nin elinden alacak ve yine modanın bizans milleti ve onların bir takım yardakçıları sevinecek.(70%)
    yaşasın asilzadeler,haramzadeler
    bu devran böyle gelmiş böyle gider.
    taaa 31 marttan beridir.....
    En son İslam Sezer tarafından düzenlendi; 13.05.2007, 17:39.
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• beyler kadro verildimi ?
      karaiplerde bir trazonsporlu..
      bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Arkadaşlar az önce Haminin fenere attığı golleri izledim çok kötü oldum.. Ah aybaba ah adama zorla futbolu bıraktırdı. Haminin Hakan Şükürden eksiği ne Şimdiye çoktan rekoru kırmıştı oynasaydı..

Hami varken gözüm kapalı yeneriz diyodum her maçtan önce..

Ama şimdi öyle değil..

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar az önce Haminin fenere attığı golleri izledim çok kötü oldum.. Ah aybaba ah adama zorla futbolu bıraktırdı. Haminin Hakan Şükürden eksiği ne Şimdiye çoktan rekoru kırmıştı oynasaydı..

Hami varken gözüm kapalı yeneriz diyodum her maçtan önce..

Ama şimdi öyle değil..
          Samer Aybaba ile doğrudan bir ilgisi yok. Hami ve Osman'ı daha Samet Aybaba göreve gelmeden Özkan Sümer gönderdi...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Haydin be uşaklar ,bizi namerdin diline düşürmeyin!
            Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
            Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
            Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• isots1978 in bütün söylediklerine katılıyorum,türk futbolunu sağlıklı bir şeklilde takip eden herkesin hak verceği şeyler;tartışmaya gerk yok.Yalnız benim daha bir çok hak verdiğim bir cümle kullanmış yorumunun sonunda 31 Mart vakasına atıfat bulunmuş.Gerçekten de öyle bu ülkede futbol alanında yapılan haksızlıklar,yanlışlıklar aslında bütük Türkiye nin resminin bir yansıması.Ama merak etme kardşm 31 Mart vakasıyle bu ülkede darbeyle kazandıkları ayrıcalıkları konumla yıllarca bu halkı sömüren elit tabakanın gayrimeşru iktidarı ellerinden kayıp gidiyor;Türk futbolundaki akbabaların haksız üstünlüğü de ellerinden gidecek bir gün...
              YCL

Yorum

• arkdaşalar fenerin forvetinde deivid oynuyo
                semih yedek
                ayrıca ezikler stadı doldurmuş
                cezaya bakın 50 bin olmaz size ceza olarak 70 bin veriyorum
                hey gidi ulusoy heyyyy
                McLas was Here

Yorum

• Bu taraftar galibiyet bekliyor. Haydi bordo mavi yüreklerrrrrrr.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• yenecez hayırlısıyla .... rezil ol fener rezill
                    ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                    **ARSİNLİ AKREP**
                    **61*77**

Yorum

• Ben mac seyretmek icin yer kapmaya gidiyorum Trabzonspor lokaline. Haydi Bismillah. Allah'in izniyele alacagiz maci. Hoscakalin.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• formamı giydim alt komşuya iniyorum maç izlemeye inşallah yenecez beşiktaş için değil kendimiz için yeneceğiz

Yorum

• Bu Maçı aLıcaz Başka yoLu Maç SOnra Yenersek eĞer Fenerbahçelilerin Suratlarını Gçrmek istioprum kesin kavga çıkartcaklar

Yorum

• yarım saat öncebizim taraftarlar kordonda çimlerin üzerinde yatıyorlardı . arkadaşlardan aldığım bilgi bu yöndeydi. şuan itibariyle alsancaktan yürümeye başlamışlardır. son 10 yıllık istatikleri yıkıp güzel bir galibiyetle dönecek arkadaşlarımız.
                            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yarım saat öncebizim taraftarlar kordonda çimlerin üzerinde yatıyorlardı . arkadaşlardan aldığım bilgi bu yöndeydi. şuan itibariyle alsancaktan yürümeye başlamışlardır. son 10 yıllık istatikleri yıkıp güzel bir galibiyetle dönecek arkadaşlarımız.
                              biLGi için saoL

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yarım saat öncebizim taraftarlar kordonda çimlerin üzerinde yatıyorlardı . arkadaşlardan aldığım bilgi bu yöndeydi. şuan itibariyle alsancaktan yürümeye başlamışlardır. son 10 yıllık istatikleri yıkıp güzel bir galibiyetle dönecek arkadaşlarımız.
                                Evet bayağı bi taraftarımız aktı İzmir'e. Ama bilet konusunda sanırım bi sıkıntı çıkmış.Kalabalık olunca. Demek ki maç İstanbul'da olsaydı yıkardık bu şehri.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X