Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz kazanacağız...Kimsenin şüphesi falan da olmasın...Fenerbahçe nin bordo mavi ye alerjisi var...Yarın hapşırmaktan top oynayamazlar...İddia ediyorum ki Fenerbahçe Türkiye Süper Liginde Trabzonspor dan tırstığı kadar hiç bir takımdan tırsmaz...Titreyerek çıkacaklar, maçın bitmesini isteyecekler, çıldıracaklar...

Bu yenseler de yenilseler de hep böyle olmuştur, olacaktır...

Siz rahat olun arkadaşlar...Bu maç Ziya nın Albayrak ın yönetimin üstünde bir maçtır...Bu maç Fenerbahçe maçı...Bu bir devri kapattığımız yeni bir devri açtığımız dönemde bize kafa tutmaya çalışmış FAKAT 9 yılda 6 kere ezilmiş bir camiayla oynayacağımız büyük bir maç...

Onlar da biliyorlar bazı şeyleri ama telaffuz edemiyorlar...Korkuyorlar...Hem de çok korkuyorlar...Girin antu ya bi bakın...Yüzde 90 ı beraberliğe dünden razı...

Şimdi bu saatten sonra istedikleri kadar yensinler bizi yenebiliyorlarsa...

Ne demiş atalarımız :

"İti öldüremesen de ürküteceksin..."

Trabzonspor büyük, çok büyük...Fıtratı büyük...Büyük doğmuş bir kere...Var mıdır dünya üzerinde lige çıktığı ilk 7 yılda 5 kez şampiyon olmuş bir takım ? Yok...Yoktur...O dönemde bize karşı atılan kornerleri sayarlarmış, Trabzon da 3 korner attık beee...Vay anasını derlermiş...Eziklik bunların doğasında var...ÇOK KORKUYORLAR ÇOK...

Arkadaşlar size sesleniyorum :

Bir çoğunuz umutsuzsunuz...Görüyorum, kızgın ve kırgınsınız...Ama seneye bu takımın başında Ziya Doğan da olsa, 0 transfer de yapsak bence bu takım Şampiyon Olacak...İçimde bu inanç olmasa yemin ediyorum ben 1 dakika yaşayamam...Ben inanıyorum arkadaş...Bu ülkenin futbol tarihini yine yeni yeniden yazacağız...

Bizimkisi bir aşk hikayesi...Bordo - Mavi...
    Ortada bir realite var sonuçta yıllardır yenemiyoruz bu takımı... belki kötü talihe ziya doğan son verir..kim bilir...
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Pazartesi okul cok saracak, ezikleri oyle gormek (tabii yoksa beni buranin hapisanesinden kacirirsiniz artik)
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• daivid oynasın bari maçta.... tümer ortaya kaçsın yattara boş alan bulsun ve ilk defa bi büyük maçta coşsun
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ortada bir realite var sonuçta yıllardır yenemiyoruz bu takımı... belki kötü talihe ziya doğan son verir..kim bilir...
          Bu sene iyi rekorlari da kotu rekorlari da kirmis bir adam yani neden olmasin? (Melih Gumusbicak midir oyle bise uefa maclarinda soyledigi gibi)

Yattara gecensene fatihe attirdigi golun benzerini umuta da attirir insallah....
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• dortmund schalke yi zirveden indirdi... sıra bizde..
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• allahım utandırmasın futbolcularımızı ve taraftarımızı
              inşallah kazanacaz

Yorum

• aminnnnn erdem kardeşşşşş

Yorum

• Benim fikrim degismedi. Fe-be liler benim icin hala daha öleeeee.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Beni tedirgin eden kaleci ve önünde oynayan dörtlü defans,hiç biri güven vermiyor
                    Bu maçta bizim açımızdan belirleyici olan en önemli noktada bu.
                    En azından vasatın üzerinde oynarlarsa ya da önemli bir bireysel hata yapmazlarsa bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
                    Derbilerde şans faktörü diğer maçlara oranla daha fazla etkin rol oynar.
                    Ziya Doğan faktörünüde unutmamak gerek
                    Tüm bunlarla beraber şansta yanımızdaysa yeneceğiz inşallah...

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ziya doganın bu kadro ve sistemle cıkacagından şüphem yok

4-2-3-1

-----------------tolga---------------------

ferhat------erdinç------cagdaş---celo----

------------ayman-----hüseyin------------- = (bu bölüm artık klasikleşti)

yattara --------gökdeniz---------m.keçeli---

---------------umut------------------------

yenik duruma düşünce veya umut formsuz olunca ersen gircek ya da son 10 dakikada durum berabereyken gircek..
                      galip durumdayken hasan gircek (kart cezalısı deilse..) yada fb bastırırken gircek sonra belki bu durum karsısında hüseyin savunmaya cekilir

yine üstün duruma geçtigimizde belki ceyhun girer..

ya da maça şöylede başlıyabilir keçeliyi yedege çeker gökdenizi kanata alır ceyhunu ortaya çeker..

ama her ne olursa olsun bu maçı alacagız ezikbahceyi çimlere gömeceguk..
                      En son yns61 tarafından düzenlendi; 12.05.2007, 19:25.
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Kadro o sekilde olmayacak. Eminim.

Yorum

• byunus yaptığın kadroda m.keçeli nin yerine ceyhun oynarsa ben feneri yeneceğimizi düşünüyorum.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Ceyhun'u kanada degil orta sahanin önüne koyacak sanirim. Demin gördügüm bir haberde Gökdeniz'in sol kanada cekilcegini okudum ama ne kadar dogrudur bilinmez tabiki. Su mac bir gelse ya.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ceyhun'u kanada degil orta sahanin önüne koyacak sanirim. Demin gördügüm bir haberde Gökdeniz'in sol kanada cekilcegini okudum ama ne kadar dogrudur bilinmez tabiki. Su mac bir gelse ya.
                              Biletleri aldık beklioruz...
                              Valla hiçbir fener maçında bu kadar ümitli değildim.. Acaba maç izmir de diyemi ki Eziklerle yan yana oturcaz.. Ezikler kale arkasını bile 2 ye bölüp bize yarrısını verdiler... hem ezik hemde korkaklar yani..
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biletleri aldık beklioruz...
                                Valla hiçbir fener maçında bu kadar ümitli değildim.. Acaba maç izmir de diyemi ki Eziklerle yan yana oturcaz.. Ezikler kale arkasını bile 2 ye bölüp bize yarrısını verdiler... hem ezik hemde korkaklar yani..
                                Onlarin cezali olmasi gereken bir macta cezayi onlar degil, biz aldik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X