Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence Ziya Hoca Su saçma sapan mantalitesini!? bu maçta tekrarlarsa bende kesinlikle yenceğimize inanıyorum. ofansif çıkarsak bizi ezerler.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yattara yla başlamazsak kesin yeniliriz buraya yazıyorum....
      Oynatmıcak galiba ZD...Onun koç gibi mustafa keçelisi varBide gol attı ya kesin mustafa oynar yattara yedek...

Yorum

• Trabzonlular İzmir'e akıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçı için Bordo-mavili taraftarlar otobüslerle İzmir'e hareket etti.
        Trabzon Atatürk alanında toplanan Bordo-mavili taraftarlar, hareket öncesi meşaleler yakarak marşlar söyledi. Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, iyi ve kötü günde her zaman takımlarının yanında olduklarını belirterek, "İyi ve kötü günde her zaman takımımızın yanında olduk. Fenerbahçe maçları bizim için ayrı bir önem taşıyor. Takımımızı 90 dakika boyunca destekleyerek ezeli rakibimiz olan Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. Sarı-lacivertli takıma İzmir'de şampiyonluk turu attırmak istemiyoruz. Trabzonspor camiası olarak kötü bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatmamız lazım. Takımımızın bu kötü dönemeden etkilenmemesi için oyuncularımızı maç boyunca destekleyeceğiz. Onların da bize güzel bir galibiyet hediye edeceklerine inanıyoruz" dedi.

12.05.2007
        Kaynak : İHA

Yorum

• 96 fln bitti...dun dundur bugun de bugun. ona bakarsan gecen sezon da gs son macta kuslarin ellerinden aldi kupayi onlar hic bunlari hatirlatiyormu kendilerine... yok 96 fln filan... biz onumuze bakalim...aradan 11sene gecmis bunlari her mac gundeme getirirsek ne faydamiz olcak ki.
          arkadaslar su mac topiginde 11 yil oncesinden bahsetmeyin lutfen...su ani yarini olacaklari konusalim daha faydali olur.
          alacagimiz 3 puanla kuslarin ne yorumlar yapcagini simdiden cok merak ediyorum ben mesela

Yorum

• moraller iyi olur yönetimde bu gazla devam eder

kazanalım ama yine yönetim istifa etsin artık yeter

Yorum

• haydi haydi haydi ALLAH aşkına...!

(UEFA)

Yorum

• beyler yattara oynucakmı acaba.?
                büyük maçlarda bu adam yok onun için sordum
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• hasana çok güveniyorum diyen bi hoca ile herşey olabilir

inşallah yener ve yüzümüzü güldürürler

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beyler yattara oynucakmı acaba.?

benim de kesin bir bilgim yok ama İnşallah oynar...

(UEFA)

Yorum

• abi ben onu bunu bilmem bu takım bu sene ki rezilligini unutturmak istiyorsa kesinlikle bu maçı alması sart her ne pahasına olursa olsun...
                      hep bu macı alıp bu seneyi ört bas ederler hem de gecmişten kalan hesabımızı sorarlar.....
                      ben yine de ne olursa olsun bu takıma her bir oyunucuya ve de mecburen ziya hocaya güveniyorum...
                      BMN | ANTALYA
                      Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• haydi Trabzon'um güldür yüzümüzü...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beyler yattara oynucakmı acaba.?
                          oynasada olur oynamasada zaten büyük maçlarda ortalarda yok... ama oynarsa tümerin ortaya kaçmasından dolayı belki bir avantaj elde edebilir.. zira fenerde sol beke kademe yapacak adam olmayacak
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Biz kazanacağız...Kimsenin şüphesi falan da olmasın...Fenerbahçe nin bordo mavi ye alerjisi var...Yarın hapşırmaktan top oynayamazlar...İddia ediyorum ki Fenerbahçe Türkiye Süper Liginde Trabzonspor dan tırstığı kadar hiç bir takımdan tırsmaz...Titreyerek çıkacaklar, maçın bitmesini isteyecekler, çıldıracaklar...

Bu yenseler de yenilseler de hep böyle olmuştur, olacaktır...

Siz rahat olun arkadaşlar...Bu maç Ziya nın Albayrak ın yönetimin üstünde bir maçtır...Bu maç Fenerbahçe maçı...Bu bir devri kapattığımız yeni bir devri açtığımız dönemde bize kafa tutmaya çalışmış FAKAT 9 yılda 6 kere ezilmiş bir camiayla oynayacağımız büyük bir maç...

Onlar da biliyorlar bazı şeyleri ama telaffuz edemiyorlar...Korkuyorlar...Hem de çok korkuyorlar...Girin antu ya bi bakın...Yüzde 90 ı beraberliğe dünden razı...

Şimdi bu saatten sonra istedikleri kadar yensinler bizi yenebiliyorlarsa...

Ne demiş atalarımız :

"İti öldüremesen de ürküteceksin..."

Trabzonspor büyük, çok büyük...Fıtratı büyük...Büyük doğmuş bir kere...Var mıdır dünya üzerinde lige çıktığı ilk 7 yılda 5 kez şampiyon olmuş bir takım ? Yok...Yoktur...O dönemde bize karşı atılan kornerleri sayarlarmış, Trabzon da 3 korner attık beee...Vay anasını derlermiş...Eziklik bunların doğasında var...ÇOK KORKUYORLAR ÇOK...

Arkadaşlar size sesleniyorum :

Bir çoğunuz umutsuzsunuz...Görüyorum, kızgın ve kırgınsınız...Ama seneye bu takımın başında Ziya Doğan da olsa, 0 transfer de yapsak bence bu takım Şampiyon Olacak...İçimde bu inanç olmasa yemin ediyorum ben 1 dakika yaşayamam...Ben inanıyorum arkadaş...Bu ülkenin futbol tarihini yine yeni yeniden yazacağız...

Bizimkisi bir aşk hikayesi...Bordo - Mavi...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ıloveyouszymek inşallah ya kazanalım.. seneye bende şampiyon olacagımıza inanıyorum..
                              oyuncularımız yeterki inansın.. oynadıkları takımın trabzonspor ve karşılarındaki rakibin ezikbahce oldugunu bilsinler.. gerisi tamamdır 3 puan cantada keklik

Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Defansimiz cok hata yapiyor. Zaten normal kadrodan sakatlik dolayisiyla 3 kisi yok. Defans agirlikli bir oyun oynayacagimizi sanmiyorum ama bu sekilde bir oyun tarzi ortaya konulursa yenilgi kacinilmaz olacaktir. Defansimiz zayif zira. Yattara eger aklini basina alip oynarsa sag kanadi otobana cevirir düsüncesindeyim. Güzel bir mac olacak. Bizi iki yildir hakemlerin sayesinde yenen ya da berabere kalan bu takima hakem bu macta yardim etmezse ve sacma sapan aptalca hatalar yapmazsak bu maci kazanabiliriz.
                                Haydi cocuklar gösterin kendinizi ve onlara Izmir'de sevinc yasatmayin. Bir cok puani hakemlerden kazanan o takim sevinmeyi hak etmiyor.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X