Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayde Trabzonpsor güldür yüzümüzü
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kaybedecek Bir Seyimiz Yok. Bunun Bilincinde Bu Maca Cikarsak ( ki Z.D Varken Zor ) Aliriz..

Yorum

• macin kader adami kaleceiler olucak ikisede cok gencler
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• arakdaşlar bende feneri yenmemizi istiyorum ama eğer yenildiğimiz zaman ziya doğan gidecekse ona bile razıyım olur mu dersiniz
          Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arakdaşlar bende feneri yenmemizi istiyorum ama eğer yenildiğimiz zaman ziya doğan gidecekse ona bile razıyım olur mu dersiniz

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz

feneri yenelim bir ziya daha gelsin iki ziya olsun hatta üç tanede nuri daha gelsin ama feneri yenelim

bu nuride ziyasıda nasılsa gidecekler yapğıştılar gitmiyoruz diye ama Elbet Trabzonspor bir silkinecek üzeirndeki ağırlıkları kenleri atıp eski günlerine dönecek

önce bir feneri yenelim busene tek şey bu kaldı elimizde yopksa bütün sezondan aklımızda sadece acı nefret hüzün kalacak
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• demin bu kuslarin forumlarina baktim da acaip tirsiyolar gibime geldi ole de olcak zaten iclerinden bazilari dalga gecer gibi konusmuslar ama sunlara Pazar Gecesi bi futbol oyniycazki akillarini alcaz...
              butun sezon yattiniz bari Pazar Gecesi Oynayin Topunuzu...

Yorum

• Arkadaşlar hala daha 96 yılında kaybettiğimiz şampiyonlukta kalmışız ve eğer feneri yenersek acımızı böyle çıkartacakmışız:

1- 96 dan beri hangi fener maçında böyle düşündüysek stresli çıktığımız tüm maçları kaybettik ve hiç bir ilerleme kaydedemedik.

2- 96 nın acısını ille de çıkarmak istiyorsak bu şekilde değil fenerle yarıştığımız bir senede feneri yenerek önünde şampiyon olarak çıkartırız.

3- ölüm kalım meselesi yüklediğimiz hangi maçlar olursa olsun (anorthosis-dinamo kiev-fener-osasuna-gs...vs) hep üzülen taraf olduk

Sözün özü bir fener maçına da adamları hiç büyütmeden sıradan bir takımmış gibi çıkmayı öğrenebilsek, kendimizi strese sokmasak, medyanın galeyanına gelmesek inanın hep kazanan taraf olacağız.
                '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

• yenecez yag insallah
                  #50 Jackson Avelino Coelho
                  #7Miroslaw Szymkowiak
                  #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arakdaşlar bende feneri yenmemizi istiyorum ama eğer yenildiğimiz zaman ziya doğan gidecekse ona bile razıyım olur mu dersiniz
                    ne ziya hoca gitsin nede yenilelim
                    #50 Jackson Avelino Coelho
                    #7Miroslaw Szymkowiak
                    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• inşallah yeneriz alınacak bir galibiyet moralleri çok iyi yapar

Yorum

• Hücum ağırlıklı bir kadroyla çıkarsak maçı kazanabiliriz.Çünkü iyi hücum oyuncularımız var.Ama daha temkinli,defansif çıkarsak kazanabileceğimizi sanmıyorum.Çünkü iyi savunma yapamıyoruz ve fenerbahçe geride oyunu kabul eden takımları çok rahat yeniyor.bu maçta en zayıf halkamız kalecimiz tolga.çünkü rakip çok iyi şut çekiyor.ve tempoyu yükselttiği zaman karşı tarafı çok bunaltıyor.bu zamanlarda kaleciye çok iş düşüyor.ben tolga'ya güvenen bir taraftar değilim.umarım maçın başında bir gol yemeyiz.yoksa işimiz zor.bir de ne olursa olsun topun daha çok bizim ayağımızda olması lazım.ounun içinde top tekniği yüksek olan oyuncuların oynaması lazım ortasahada.Marco'nun olmaması da bizim için önemli bir avantaj.bizim kaybedecek hiçbirşeyimiz yok.güzel futbol oynamak amacıyla çıkarsak neden kazanmayalım?
                        Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                        Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                        Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• Ziya'da cesaret olsa Ersen ve Umut'u beraber ilk 11'de oynatır ama nerde...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Medya bizi oyuna getirmeye calisiyor.... cogunlukla yorumlar fazla ofansif oyuncularla cikarsa Trabzonspor fenerbahce rahat kazanir diye... Ama bjk macini hatirlayan yok? Defansif futbol lla Fenerbahcenin ekmegine yag surmus oluruz cunku onlarin ofansif ggucu cok yuksek, defansimiz kaldiramiyabilir.... Hataya zorlarlar ve sonnunda golu de bulurlar, ama biz gidip onlara baskiyi kurarsak, ve cikmalarini engeleyebilirsek (isiyin , ayman) bu maci RAHAT Kazanabiliriz... Akilli oyun sart..
                            ----
                            defansi bos birakalim demiyorum, 4 defans 2 onlibero =6oyuncu+1kaleci=7oyuncu geriye kalen 4 oyuncuyu da ofansif yonu guclu olan oyunculari tercih etmek lagzim.... Ceyhun (bu mac iyi oynayacagindan eminim) Gokdeniz - Yattara ve Umut....
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Yattara yla başlamazsak kesin yeniliriz buraya yazıyorum....
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• yaaaaaaaa belkide 10. oldu ama yazmak zorundayım belki okuyodur ziya bunları yenmeliyiz şu ezikbahçeyii yenemzsek iddaa ları kaybediom size güveniyorum hadi ziya hocam şunlara ders werme vakti geldi geçio bile nolr yenin şu ezikleri nolr lütfen rica ediyorum arz ediyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X