Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjk maçlarındaki gibi, orta alanda pres yapmalıyız yoksa işimiz zor ..

tümere şut çektirmemek lazım oyun kontrolü bizde olmalı yoksa fener de olursa mutlaka gol atarlar yani onlar bizi durdurmaya çalışmalı.....
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bjk maçlarındaki gibi, orta alanda pres yapmalıyız yoksa işimiz zor ..

tümere şut çektirmemek lazım oyun kontrolü bizde olmalı yoksa fener de olursa mutlaka gol atarlar yani onlar bizi durdurmaya çalışmalı.....
      Tümerle tuncaya markaj yapıldımı zaten alex hüseyinden kurtulması imkansızBu maç bizim

Yorum

• ya maçın adamı gökdeniz dicem ama adamı fener maçlarında göremiyoruz.
        bence maçı alabilmemiz için hüseyinle aymanın(oynuyormu bilmiyorum) çok iyi oynaması lazım.
        fener kalemize bayağı bi gelecektir adamların hücumu kuvvetli.bu yüzden tolgada kalede sağlam durursa çok iyi olacaktır.
        birde bizde ne yazıkki hedef namına bişey kalmadı bu yüzden biz daha rahat çıkıcaz maça.
        bu maçtan ne yazıkki galibiyet değil beraberlik bekliyorum.
        eski ts olsaydı direk galibiyet derdik ooff offff
        inşallah alırız şu maçı yaaaa
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Fenere karşı alacağımız bir galibiyet 96 'dan sonraki en anlamlı galibiyet olacaktır.
          Umarım futbolcular bu maçın Trabzon için ne anlam ifade ettiğini unutmazlar.
          kitap oku ve yorumla! ve unutma;
          evladına bırakacağın en değerli miras,
          ona kazandıracağın okuma alışkanlığıdır.

Yorum

• Insallah o ezikler iki Hafta pespese Darbe yerler ve Sampiyon olamazlar!

KAHROLSUN FENERBAHCE!!!!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bİz Fenerbahçe'yi iyi bir futbol oynayarak yenelim de gerisini boşver....

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Insallah o ezikler iki Hafta pespese Darbe yerler ve Sampiyon olamazlar!

KAHROLSUN FENERBAHCE!!!!
                KAHROLSUN İSTANBUL EZİKLERİ

bunların hepsi aynı dostum.hem ezik hem rezil.bu şampiyon olmassa diğer ezik olacak.ama biz olduğumuz yerde sayıyoruz.neyse....
                bunlardan birisini yenmek bana o kadar zevk veriyorki anlatamam.
                darısı bu maçın başına.

kendilerinden o kadar eminlerki ezikler.%100 maç bizim diyorlar.
                allahım şu maçı almayı bize nasip eylede şunların ezik yüzlerini bir daha görelim.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Bence Tolga bu maçta çok iyi oynayacak
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence Tolga bu maçta çok iyi oynayacak
                    İNŞALLAHHHHHHH
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• gönül ister yenmek ama zor..
                      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Insallah o ezikler iki Hafta pespese Darbe yerler ve Sampiyon olamazlar!

KAHROLSUN FENERBAHCE!!!!

İnşallah..!

Haydi Trabzon
                        !!!

(UEFA)

Yorum

• ya hayatta en çok zevk alığım şey fenerlilerle alay etmektir o yüzden yenmeliyiz bu arada bi daha belirtiiiiim çok kişiyle idda ya girdim allah yarmımcım olur inş. yoksa batarız

Yorum

• arkadaşlardan bazılarının yorumlarını keyifle okuyorum.ezikbahçe gibi kelimeler kullanmışlar...kaç senedir feneri yenemiyoruz.96 senesinden beri kaç kere yendik...duygusallıkla gerçeği karıştırmayalım....

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence Tolga bu maçta çok iyi oynayacak

hayır hiç iyi oynamayacak çünkü ona öyle zor top gelimicek fener bizim atakları savuşturmaya çalışmaktan bizim kaleye gelemeyecek belki bir iki defa denerler

off pardon yaa takımın başında ziya doğan var dimi

inşallah tolga süper oynar

aslında yattara gökdeniz ersen umut hatta ceyhunda oynasın kesin yeneriz yeterki korkak ziya tırsmasın
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlardan bazılarının yorumlarını keyifle okuyorum.ezikbahçe gibi kelimeler kullanmışlar...kaç senedir feneri yenemiyoruz.96 senesinden beri kaç kere yendik...duygusallıkla gerçeği karıştırmayalım....

Ben son yenemediğimzi dört beş maçı hatırlıyorumda neden yenemediğimiz aklıma geliyor küfre günaha giriyorum.
                                Bu pazar ve daha önceki her ezik maçında olduğu gibi hakem rezillikleri şerefsizlikleri olmazsa kesin yeneriz.....

Ama yine pardon birde ziya var o yine bir mentalite kepazeliği yapmazsa

H aa belkide fener ilk defa bizi hakemsiz yenebilir çok trısıyom ben bu ziyanıon mentalitesinden yahuu
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X