Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçı alcaz hayırlısıyla bu fener maçı öyle böyle bi maç değilki. Skorda 3-1 olur bence
    BMN |KOCAELİ

Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve bizde keyifli bir sekilde ise gitsek
      vallaha yaaa mac degilde su isyerinde milletin agzi adami öldürüyor....ama hele bi kazansak, sanki sampiynolar ligini almis gibi oluyorum, millete tedbir cektiriyorum TRABZON denildigi zaman

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        vallaha yaaa mac degilde su isyerinde milletin agzi adami öldürüyor....ama hele bi kazansak, sanki sampiynolar ligini almis gibi oluyorum, millete tedbir cektiriyorum TRABZON denildigi zaman

Trabzon kelimesini agizlarina almadan önce abdest alib bismillah desin o ezikler
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• biletler karaborsaya düştü galiba öf yaaa
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biletler karaborsaya düştü galiba öf yaaa
            Biletler yarin saat 10:00 da satisa sunulacakmis.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biletler yarin saat 10:00 da satisa sunulacakmis.
              hee ii o zaman bana da biri diodu demekki fb biletleriydi
              yarın sabah 9.30 da gitmek lazım sıraya girmek lazım bileti almak lazım
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

hee ii o zaman bana da biri diodu demekki fb biletleriydi
                yarın sabah 9.30 da gitmek lazım sıraya girmek lazım bileti almak lazım
                Bana kalirsa daha da erken git. Biletix'in sitesine bak istersen en iyi bilgiyi oradan alabilirsin.

Yorum

Bana kalirsa daha da erken git. Biletix'in sitesine bak istersen en iyi bilgiyi oradan alabilirsin.
                  acaba çok kuyruk olur mu die düşünüyorum ya erkenden 9 da gidecem o zaman
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon kelimesini agizlarina almadan önce abdest alib bismillah desin o ezikler
                    Aynen renkdaş...

Yorum

Kirk yilda bir maca gideceksin bakarsin bilet kalmaz malmaz. Sen essegini saglam kaziga bagla ve erken git derim ben.

Yorum

• izmirde kullanılan kapasite 51500 gözüktüğünden bize 2600 bilet düşüyor yoksa full kapasite 70 000 civari Universiaddan biliyorum 70 binin üstünde kapasite var demişlerdi
                        maça çok büyük ilgi beklenmediğinden 50 000 bilet çıkmış bize 2 600 gerisi eziklerin
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

ön bilgi
                          - Kişi başı bilet limiti 5 adettir.
                          - Trabzon taraftarları için biletler yarın saat 10:00'dan itibaren bütün perakende satış noktalarında satışa çıkacaktır.

Biletix'in sitesinde yaziyor.

Yorum

Kirk yilda bir maca gideceksin bakarsin bilet kalmaz malmaz. Sen essegini saglam kaziga bagla ve erken git derim ben.
                            ewt haklısın ben gece 4 te utah maçı var o 7 de biter 1 saat uyur sonra giderim alırım biletimi en korktuğum şey benden 3-4 kişi önce biletin bitmiş olması 5 er 5 er alma olayından korkuom aacak 25 e 5 bilet oh sonra 50 ye sat
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yau su pazar gelse.... maci kazansak...pazartesi olsa...
                              haaayaat bayraam olsaaaa, taraftar el ele tutuşsa, birlik olsaa, uzansak uefayaaaaa
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• Doğan'ın 11'i belli!

Başkan Nuri Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki polemik ile zirveye ulaşan yönetim krizi, dünkü istifalar ve yeni görev dağılımı ile sancılı şekilde aşılırken, gözler hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçına çevrildi. Yönetim ve Teknik Direktör Ziya Doğan, "Fenerbahçe'yi yenip hem rahat bir nefes almak hem de taraftarımızı güldürmek istiyoruz" dediler "YEDEKLERLE YOLUMUZA DEVAM EDERİZ"
                                Trabzonspor'da yönetim içerisinde yaşanan kriz sancılı da olsa aşıldı. Başkan Nuri Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki polemik ile had safhaya çıkan, dün akşamda Serhat Akçay, Faruk Kanca ve Köksal Güney'in istifa ettiklerini açıklamalarıyla yeni bir döneme giren Albayrak ve yönetim kurulu, yeni görev dağılımları ile bu dönemi aşmanın planları yapıyor. Fenerbahçe maçı öncesi yaşanan bu şok gelişmelerin Trabzonspor'a bir zarar vermeyeceğini savunan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, "Yönetimde bazı arkadaşlarımız bize istifa edeceklerini söylediler. Bize istifaları geldiği zaman, yedek üyelerden arkadaşlarımızı alır yolumuza devam ederiz. Bu arkadaşlarımız yönetim kurulu içindeyken güçlüdürler, güç Trabzonspor'un gücüdür" diye konuştu.
                                "FENERBAHÇE'Yİ YENMELİYİZ"
                                Başkan Albayrak, şu anda kendileri için çok önemli olan Fenerbahçe maçını düşündüklerini ifade ederek, "İnşallah Fenerbahçe'yi yeneriz. Bizim bir UEFA hedefimiz var ve bunu sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Fenerbahçe'yi İzmir'de yenip kalan iki maçımızdan da galibiyetle ayrıldığımız takdirde, ligi dördüncü bitirip UEFA Kupası'na gideceğimize inanıyorum" dedi. Bu arada Fenerbahçe maçı sonrası resmi istifalarını vermeleri beklenen Serhat Akçay, Faruk Kanca ve Köksal Güney'in yerine yedek yönetim kurulu üyeleri Abdullah Başer, Güven Küçükosman ve Muhammet Mısır'ın gelmesi bekleniyor.
                                "KADIKÖY'DE OLSA FARK ETMEZDİ"
                                Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Aydın Pişiren, Fenerbahçe maçını kazanacaklarına inandığını belirterek, "Maça iyi konsantre olduk. Aslında Fenerbahçe maçının çok fazla büyütülmemesi gerekiyor. Hasımane davranış içinde olmamıza gerek yok. Fenerbahçe maçı her zaman Trabzon için büyük önem arz eder. Şu ana kadar takım olarak çok iyi gözükmedik ama taraftarlarımızı güldürmek istiyoruz. Bu maçın İzmir'de olması bizim için fark etmez. Kadıköy'de de olsa bizim için fark etmezdi" diye konuştu. Şu anda alınacak bir kongre kararının takıma katkı sağlamayacağına inandığını söyleyen Pişiren, "Takımı olağan kongreye götürmemiz lazım. Arkdaşlarımızdan istifa edecekler olabilir ama bize gelen resmi istifa yok. Başkan Nuri Albayrak, Trabzonspor için bir kazançtır. Yapmak istediği projeler var. Kendisinin Aralık ayında yapılacak kongrede de aday olmasını istiyorum. Ama biz ne koşulda olursa olsun bu takımı Aralık ayındaki kongreye götürmekte kararlıyız" dedi.
                                "TARTIŞMADAN BAŞARI GELMEZ"
                                Trabzonspor'un yeni başkan yardımcılarından İbrahim Baturoğlu ise UEFA hedeflerini son ana kadar kovalayacaklarını ifade ederek, "Bu nedenle kalan üç maçımızı almak istiyoruz. İşnşallah Fenerbahçe maçını alacağız. Yönetim kurulundan ayrılmayı düşünen arkadaşlarımızında kırgın olmadığını biliyorum. Bir yerde başarının gelebilmesi için bu tür tartışmaların olması doğal. Tartışarak doğruyu bulmamız lazım. Bundan sonra başkan yardımcısı olarak bu ortamı yumuşatmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
                                FENERBAHÇE 11'İ HAZIR
                                Pazar günü İzmir'de iki takım açısında da kritik bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, kafasındaki 11'i şekillendirdi. Sakatlıklar nedeniyle savunmada fazla revizyona gidemeyecek olan Doğan, kalede Tolga, sağda Ferhat, stoperde cezası dolan Çağdaş ve Erdinç, sol kenarda ise Celaleddin'i oynatacak. Orta sahanın sağında en çok güvendiği isimlerden olan Gökdeniz'i oynatacak olan Doğan, Hüseyin'i Ayman'ın yanına çekecek. Solda Yattara'ya görev vermesi beklenen Doğan'ın gol yollarındaki umutları ise Ceyhun ve Umut olacak. Yedek kulübesinde ise Ersen ve Ömer Rıza, Teknik Direktör Ziya Doğan'dan forma şansı bekleyen isimler.
                                DOĞAN'DAN HASAN'A ÖVGÜLER
                                Doğan önceki gün katıldığı bir Televizyon programında şu açıklamaları yapmıştı, "Bu sene benim en büyük şansızlığım Hasan'ın form grafiğinin istediğim gibi olmamasıydı. Hasan öyle bir futbolcu ki hangi mevkiye koyarsanız orada çok rahatlıkla oynayabilir. İyi olduğu zamanlarda solda da oynadı sağ kenarda da. Çok yönlü bir futbolcu, onun bu sezon yaşadığı sakatlıklar, takımın performansına da olumsuz etkiledi. Hasan her takımda oynayabilecek çok iyi bir futbolcu" diye konuştu.
                                ÖMER RIZA FORMA İSTİYOR
                                Trabzonspor'da son haftalarda sergilediği performans ile dikkat çeken futbolcular arasında olan Ömer Rıza, Trabzonspor'da şu ana kadar çok zor bir dönem geçirdiğini ifade ederek, "3 -4 ay bir sakatlık dönemi geçirdim. Ama artık iyileştim, sezon bitti ama olsun. Aslında son iki 2 ay hazırdım ama hocanın gözüne giremedim. Belki taktiksel anlamda başka bir şey düşündüğü için beni oynatmadı. Bunu bilemiyorum. Ama ben yine de çalıştım. Hocanın gözüne girmek benim için çok önemli değil, her zaman çalışan kazanır. Türkiye'de herkes beni tanıyor, Ömer Rıza ne yapar ne yapamaz biliyor. Ben gelecek sezonda Trabzonspor formasını giymek isterim. Sözleşmem de devam ediyor" dedi.
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X