Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gece olsa gündüz olsa
    bursa olsa izmir olsa
    TRABZON'da istanbulda
    bu tarftar hep yanında
    kara kartal cimbom fener
    alayıda hep yenilirler
    bu alemde kral varsa
    O da TRABZON'lu geçler!!!

Yorum

• Tek avantajımız bizimkiler final maçı niyetine oynamayacak.Aksine tavuklar stresli olacaklar.Bu rahatlık galibiyeti getirebilir.
      Kimbilir bizimkiler belkide 4.lük için oynayarak stres yapıp yine kaybedebilirler.Hayırlısı olsun,son yıllarda büyük maçlarda ezilmeme serimiz devam etsin de bir teselli bulalım...
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• fb bize bide gs ye yenilirse ama önemli olan BİZİM yenmemiz sonra ister gs yi yensin ister yenmesin ama şampion olamazsa daha ii bir olur ama asıl önemlisi bu maçı almamız ZİYA SENDEN ŞU MAÇI ALMANI istiyorum zaten kaldığınız otele gelcem kork benden ziya dicem hocam şu takımı hücüm oynat
        oda dicek Hücüm ne demekkkk ön liberromu der
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bu maçta yenilir de fenere tur attırırsak kahrımdan ölürüm...İzmirin bize uğurlu gelmediği ortada , ben eskişehir olsun isterdim ama orada da kendi takımlarının maçı varmış..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu maçta yenilir de fenere tur attırırsak kahrımdan ölürüm...İzmirin bize uğurlu gelmediği ortada , ben eskişehir olsun isterdim ama orada da kendi takımlarının maçı varmış..
            fb nin bizi yenmesi ve bjk nin puan kaybetmesi durumunda turu atıyorlar.Gerçekten çok ama çok acı olur yahu.Ama galip geldiğimizi varsayarsak üstüne bir de cincon yendimi bunları tadından yenmez vallahi.

Ben de Halil İbo abi gibi düşünüyorum.4. olmak için stres yapmamamız gerekiyor.Final maçı kaybetmekten harap olduk.Rahat çıkıp kendi bildiğimizi oynamalıyız.Ama gel görki bu takımın yöneticisi de T.D de amacımız 4. olup UEFA' ya katılmak diyor.

Yorum

• Yahu arkadaslar mac Izmirde oynanacakta bu dengesiz insanlar bu manyaklar neden bütün maclari 19'a aldilar anlamak mümkün degil, güya avrupada nasil yapiliyorsa öle yapiyorlar, bunu sadece ligin sonlarinda degil ligin basindan sonuna kadar yapilmasi gerekiyordu.

Bu arada biz lig tv'den maca bakabilecegizmi arkadaslar? malum öbür eziklerin macida ayni saate oldugu icin yayinlamazlar herhalde yoksa benmi sacmaliyorum.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• saçmalıosun bence.. fener maçı olcak lig tv vermeyecek düşünülmesi bile saçma.. ligtv onların deilmi zaten
                Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  saçmalıosun bence.. fener maçı olcak lig tv vermeyecek düşünülmesi bile saçma.. ligtv onların deilmi zaten
                  Macı verme vercekler ama kabloları kesmeseler

Yorum

• gese 2. olabilse 4.lük halinde bile uefaya gidecektik yaa. antalyayla berabere kaldılar

ama bellide olmaz.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yahu tamam vereceklerde bizim recervede bir frekans degisikliligi yapmamiz gerekiyormu, 4 maci birden nasil verecekler onu merak ediyorum.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Lig tv nin frekanslari ayri ayri kanallarinda verilir maclar.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Avantaj bizde.
                          Kezman gibi usta bir golcü; Tuncay gibi çabuk, hırslı, potansiyel bir golcü ve Marco gibi hücumu beslerken bir yandan da orta alanda savaşan bir ön-liberodan yoksunlar. Şu şartlarda FB'de gol atabilecek sadece 2 adam kalıyor; Alex ve Appiah(ara sıra). Deivid ve Semih de etkili futbolcular olsa da savunmamızı fazla zorlayacaklarını düşünmüyorum. Appiah, yanında Aurelio yokken hücuma fazla çıkmayacaktır. Bu sebeple geriye gol atması en muhtemel oyucu olarak Alex kalıyor. Bu da demektir ki Alex'i kontrol edersek gol yemeyiz. Tabi duran toplarda İleriye çıkan savunma oyucularına asist yapamazsa. Bu sebeple özellikle Aymanın Tehlikeli bölgelerde rakiplerine karşı daha dikkatli davranması gerekir.
                          Orta sahalarında Aurelionun eksikliği hücum organizasyonlarımızı rahatlatacaktır. Göbekten Ceyhunun seri çalımlarla ceza alanına girmesi muhtemel. Kanatlarda ise Ümit ve Serkan gibi savunma yönleri iyi adamları var. Yattara genellikle Ümit'e takılmıştır ancak orta sahadaki boşlukları, Ayman ve Ceyhun gibi isimlerin daha rahat top oynamasına ve dolayısıyla Yattarayı daha fazla topla buluşturabilmelerine fırsat tanıyacaktır. FB savunmasının hava toplarındaki zayıflığı herkesçe malumdur. Hem bu sebeple hem de arkadan gelecek oyuncuların önünü fizik gücünü kullanarak açması için Umut yerine mutlaka ve mutlaka Ersen'in oynaması gerekmektedir. Eğer Ersen oynarsa Gökdeniz de, Ersen'i kontrol etmeye çalışacak olan savunmanın boşluklarına sızarak gol arayacaktır.

Sonuç olarak;
                          1-Ersen kesinlikle oynamalı
                          2-Alex orta alanda bir şekilde durdurulmalı
                          3-Ayman gibi isimler tehlikeli bölgelerde rakibe sert girmemeli
                          4-Ceyhun göbekten dalarak seri çalım denemelidir.

Eğer bu şartlar sağlanırsa galibiyet bir yana farka gitmemiz muhtemeldir.
                          Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Yaw hayatım boyunca tek bir maca bu kadar sinirlenip bu kadar hırslanıyorum fenere gıcık oluyorum su maçı alsınlar başka bişe istemiyorum
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Fenerbahçe-Trabzon maçı İzmir'de07 Mayıs 2007 18:15

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 32. haftadaki tüm karşılaşmaların 13 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacağı bildirildi.
                              Turkcell Süper Lig'de 32. hafta maçlarının programı belli oldu.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 32. haftadaki tüm karşılaşmaların 13 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacağı bildirildi.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI İZMİR'DE
                              iMzAm YhOk PaRmAk bAsSaM oLuRmU

Yorum

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avantaj bizde.
                                Kezman gibi usta bir golcü; Tuncay gibi çabuk, hırslı, potansiyel bir golcü ve Marco gibi hücumu beslerken bir yandan da orta alanda savaşan bir ön-liberodan yoksunlar. Şu şartlarda FB'de gol atabilecek sadece 2 adam kalıyor; Alex ve Appiah(ara sıra). Deivid ve Semih de etkili futbolcular olsa da savunmamızı fazla zorlayacaklarını düşünmüyorum. Appiah, yanında Aurelio yokken hücuma fazla çıkmayacaktır. Bu sebeple geriye gol atması en muhtemel oyucu olarak Alex kalıyor. Bu da demektir ki Alex'i kontrol edersek gol yemeyiz. Tabi duran toplarda İleriye çıkan savunma oyucularına asist yapamazsa. Bu sebeple özellikle Aymanın Tehlikeli bölgelerde rakiplerine karşı daha dikkatli davranması gerekir.
                                Orta sahalarında Aurelionun eksikliği hücum organizasyonlarımızı rahatlatacaktır. Göbekten Ceyhunun seri çalımlarla ceza alanına girmesi muhtemel. Kanatlarda ise Ümit ve Serkan gibi savunma yönleri iyi adamları var. Yattara genellikle Ümit'e takılmıştır ancak orta sahadaki boşlukları, Ayman ve Ceyhun gibi isimlerin daha rahat top oynamasına ve dolayısıyla Yattarayı daha fazla topla buluşturabilmelerine fırsat tanıyacaktır. FB savunmasının hava toplarındaki zayıflığı herkesçe malumdur. Hem bu sebeple hem de arkadan gelecek oyuncuların önünü fizik gücünü kullanarak açması için Umut yerine mutlaka ve mutlaka Ersen'in oynaması gerekmektedir. Eğer Ersen oynarsa Gökdeniz de, Ersen'i kontrol etmeye çalışacak olan savunmanın boşluklarına sızarak gol arayacaktır.

Sonuç olarak;
                                1-Ersen kesinlikle oynamalı
                                2-Alex orta alanda bir şekilde durdurulmalı
                                3-Ayman gibi isimler tehlikeli bölgelerde rakibe sert girmemeli
                                4-Ceyhun göbekten dalarak seri çalım denemelidir.

Eğer bu şartlar sağlanırsa galibiyet bir yana farka gitmemiz muhtemeldir.

biz hucummu oynuyoruz ki baskı kurcaz.Fb nnin defansı kötü diyosun ibjk ye pozisyon vermediler.bizim defans nasıl peki..tuncayı kesin oynamıyo demişssin sana birşey söyeleyim mi tuncay haftasonu kesin oynicak.Sonra ceyhunun forum durumu düşük, yattara henüz 90 dakkalık değil.bir gökdeniz umut var ayrıca ziya umutla erseni aynı anda maça başlatmaz.semih e etkisiz deyince semih kezmandan daha iyi bize karşı attığı goller herzaman vardır.bizde umut gökdeniz biraz yattara biraz ceyhun oyunun kaderini değiştircek adamlar ama bi alex yok.hiç kimse şöle böle demesin attığı gol ortada asistleri ortada.appiah mı iyi ayman mı? tuncay mı iyi ceyhun mu? tümer mi iyi hüseyin çimşir mi? lugano mu iyi celaleddin mi ümit özatmı öndermi mustafa keçeli ferhatmı? tabiki bunlara bakılarak kağıt üstünde kazanırlar demiyorum.ama senin yazında kağıt üstünde kalır ancak.iyi niyetli duygusal yazmıssın ama takım oyunudur futbol iyi takım oynu oynarsak kazanırız yoksa bireyselliğ kalırsa sadece alex gol atmaz merak etme klas oyuncuları hem senden daha fazla hemde daha kaliteli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X